Úgy tűnik, hogy "kicsit" le vagyok maradva a fejlesztések használatával kapcsolatban, mert a legutóbbi verzióváltó levél elolvasásáig fogalmam sem volt róla, hogy a program egyáltalán tud LDL-t számolni.
Ezen fellelkesülve kaptam egy friss laborleletet, és szépen bepötyögtem az eredményeket (Chol, Tg, HDL) és vártam a csodát, hogy a következő rubrikában majd szépen megjelenik az LDL érték, de a csoda elmaradt. Rákattintottam párszor az LDL rubrikára, hátha, de ekkor sem történt semmi. A számítás természetesen nincs letiltva, de akkor miért nem működik? Vagy hogyan kellene ezt használni?
A másik problémám szintén a laborleletekkel van. Gyakran előfordul, hogy néhány eredmény később érkezik, mint a többi, és a nagyja már ilyenkor be van írva. Ebben az esetben csak új leletként tudjuk bevinni a maradékot.
Esetleg van arra mód, hogy a már beírt leletet úgy vegyük elő később, mintha még beírás alatt lenne, és bele lehessen "javítani"? (Ez azért is lenne jó, mert a kézi bevitelnél néha előfordulnak félreütések, amiket esetleg csak később veszünk észre, és akkor ezeket is tudnánk a leletben javítani.)