" Nálunk VisualXdoki fut, de nagyon zavar, hogy egyszerre ugyanannak a betegnek az adataival nem tudunk a nővérrel dolgozni, ráadásul a mentések a nap végén 10 percig is eltartanak. Lehetséges-e Meditornál, hogy mind az orvos, mind a nővér gépe ugyanazon a betegen dolgozik (pl. én irom a beteg ellátásának a dokumentációját, ezalatt a nővér nyomtatja a recepteket)?.." Én nem így tudom, de a válaszadást szakavatottabbra bízom .
Az én problémám volt a vitatott idézet, elnézést, de csak most került a szemem elé. A helyzet a következő: kénytelen vagyok egy szobában dolgozni az asszisztensnővel, ami azt jelenti, hogy egyszerre csak egy beteg lehet bent. Nálunk nincs divatban a beadom a kivánságomat és a drnő felirja a gyógyszereket és beutalókat, ezért mindenkinek be kell jönni. Az adminisztrációt viszont csak úgy tudnánk gyorsitani, hogy egyszerre dolgozunk mindketten ugyanazon a betegen, különböző funkciókat használva. Ha jól értettem, az a gond, hogy amennyiben mindketten elővesszük a beteget, két naplószám alatt rögziti a jelentésben.Nem lehet esetleg valahogy megoldani, hogy ha kap egy beteg adott napon egy naplószámot, akkor nem kaphat ugyanaznap másikat? A TAJ ellenőrzés is csak egyszer történik meg egy napon, akárhányszor veszem elő a beteget.
A mentés valóban sokáig tart nálam, de ez igy volt akkor is, amikor még nem voltak scannelt adatok. Lehet, hogy valamennyit lehetne gyorsitani a válaszként adott módszerrel, de kérem akkor a segitségüket, hogy hol kell beállitani ezt a dátumszűrőt. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de ha csak adott intervallumban fog menteni scannelt adatokat, akkor hová lesznek a korábban elmentettek?