Most nincs előttem az Ixdoki, ezért kérdezem, hogy ugye tud olyan lekérdezést a program, ami listázná az egy éven belüli változásokat. Pontosítva: ki jelentkezett ki a praxisból, ki halt meg, kinek változott a lakcíme. Listázni kellene az összetartozó TAJ, név, lakcím, és a távoztatás oka adatokat.
Lehet ugyanis, hogy más is fog olyan emailt kapni mint én: miszerint emlőszűrés koordinálása céljából 8 munkanapon belül jelentsük az ÁNTSZ-nek. Idelöktek 170 TAJ számot egy Excel tábla első oszlopában, hogy lennénk szívesek melléjük írni a változásokat, ha vannak.
Az, hogy miért nem működik ez ügyben együtt az OEP+ÁNTSZ+népesség nyilvántartás, és miért a háziorvosoknak kell ezt is megoldani azok helyett, akik ezért fizetést kapnak, azt nem tudom, mindenesetre a feladat adott.
Ha ki lehet valahogy listázni, esetleg exportálni táblázatba, akkor nem gáz, az összehasonlítást már megcsinálom táblázatkezelőben. Node egyesével??? [azta]
Javítom: Ja, bocs, most nézem: 8 naptári napon belül. Hiszen éber hivataljaink hétvégén is dolgoznak...[beeee]
Edited by user
Thursday, September 4, 2014 11:30:25 AM
|
Reason: Not specified