Tisztelt Infomix !
Örömmel tapasztaltam, hogy sikerült gyorsítani az „előző”-en szedett gyógyszerek lekérésében. További kéréseim, javaslataim lennének (egyet teljesíthetnének...:) )
- a táppénzes részben lehessen beírni a BNO-t (ne keljen kikeresni)
- továbbra is szeretnék egy egyszerű háziorvosi anamnaesis részt (csak egy egyszerű rubrikatura: év – bno-megjegyzés). Szerintem ennyi kacat amennyi most van teljesen felesleges……
- ha egy beteg esetében egy új bno-t használok rákérdezhetne a gép, hogy nem e szeretném az anamnaesisben felvenni (persze ezt lehessen opcionálisan kikapcsolni) – és már szépen követve is lenne a beteg kórelőzménye...
Tisztelettel, dr. Kovács-Kléh László , Ecser.
Örömmel tapasztaltam, hogy sikerült gyorsítani az „előző”-en szedett gyógyszerek lekérésében. További kéréseim, javaslataim lennének (egyet teljesíthetnének...:) )
- a táppénzes részben lehessen beírni a BNO-t (ne keljen kikeresni)
Köszönjük a fejlesztési javaslatokat továbbítom a fejlesztő kollégáknak, akik megvizsgálják a beépíthetőséget.
- továbbra is szeretnék egy egyszerű háziorvosi anamnaesis részt (csak egy egyszerű rubrikatura: év – bno-megjegyzés). Szerintem ennyi kacat amennyi most van teljesen felesleges……
A háziorvosi anamnézis rögzítésében segítséget nyújt a minden negatív gomb használata így csak azokat a mezőket kell módosítani ahol a negatívtól eltérő a státusz.
- ha egy beteg esetében egy új bno-t használok rákérdezhetne a gép, hogy nem e szeretném az anamnaesisben felvenni (persze ezt lehessen opcionálisan kikapcsolni) – és már szépen követve is lenne a beteg kórelőzménye...
A BNO kereső ablak jobb oldalán van kettő gomb amelyekkel egy kattintással felvehető a kiválasztott diagnózis alapbetegségként vagy lezajlott betegségként.
Véleményünk szerint ha minden új diagnózis esetén megjelenne az Ön által javasolt kérdés az zavaró lehet a felhasználók számára.
Tisztelettel, dr. Kovács-Kléh László , Ecser.