Tisztelt bárki, aki segíteni tud!
Pár kérdésem lenne:
1. Van valaki, akinek HIBÁTLANUL működik ez az egész?
2. A V-mátrixba belépvén ha Orvos, ha asszisztens, csak annyi jelenik meg a fejlécen (balról jobbra)
hogy "FŐOLDAL"---"EGÉSZSÉGÜGY"---"EESZT SSL KLIENS TANUSITVANY LETOLTESE"...ez a fejléc a zöld színű.
A v-mátrix beállításához kapott pdf.dok-ban viszont még ott van 2, mégpedig "TÖRZSEK ÉS NYILVÁNTARTÁSOK" és a "CSOPORTMUNKA" ikon....
Az ETÉR fut, e-recept is jön (néha), és SAML jegy is OK.
Visual xdoki 1.118.letöltve, frissítve...de ha beutalót írok, honnan tudom, hogy felment-e az ETÉR-be?
Amúgy meg az ETÉRből nem tudom kitörölni a rontott vagy bármilyen receptet...
Sajnos azt hittem, mindent értek,de úgy látom, kicsit,vagy nagyon összezavarodtam#-o
Szép hétvégét mindenkinek!
1., Igen, bármily meglepő, pld Önnél - s reméljük egyre többen lesznek
2. Az EGESZSEGÜGY (2. menüpont jobbról) menjen rá. Alá nyílik 2 menüpont. S abból az alsót válassza (jogosultság...) a többi értelemszerűen
3. Örüljön, mert úgy tűnik innen, hogy rendeltetésszerűen működik! Beutaló: ha a nyomtatott beutalón látja a sok számot ( ID amit a tér ad mint azonosítót) akkor bement, de a rendszerünetek között is annak kell ilyenkor szerepelni: OK- BEU ..) Dehogynem tud törölni! Eddig hogy törölt egy rontott receptet? - akkor most törölje ugyanúgy ( a háttérbe e rendszer törli a Térből is, kérem nézze a rendszer üzenetekben milyen választ kap a Tértől!)
Szerintem mindent ért, csak egyszerre túl sok az új információ! Kitartás, ez nem egyszerű , mert elvileg minden ugyanaz és mégse, mert valami mégiscsak történik a háttérben ami ráadásul nem érthető, illetve egyből nem átlátható. Idővel profi lesz ebben is.