Segítséget kérek,nem tudom használni az IxFer számlázást. A partnerek karbantartáésához kellene Rendszergazda belépő kód, azonban ilyet az IxFerhez nem kaptam, a gazda jelszó csak az Ix Dokihoz érvényes.
Azonkívül érthetetlen, hogy minden vevőnek bankot és bankszámlát kér a számlkázási program, ezt a NAV nem írja elő, hiszen a kézi számlázást enélkül is elfogadják, sőt 1 millió Ft alatt a vevő adószámát sem kell feltüntetni. Így ez a számlázási program teljesen használhatatlan,több időbe kerül így számlázni,mint kézzel, kidobtam a pénzt az ablakon.[azta]
Mivel az Infomix programjai profiljába ez nincs benne, talán nem számít reklámnak a következő:
Én személy szerint a Naturasoft számlázó programját használom, teljesen meg vagyok vele elégedve. Teljesen NAV kompatibilis, egyszerű használni. Az örök licence 5600 forint, ehhez 1 év terméktámogatás is jár. A rendelőben az Ixnet mellett van fent, ha számlázni kell csak meg kell nyitnom. Korlátlan számban átvihető a program másik gépre, ha áttelepítés szükséges. Van több gépes változata is, ha több helyen is van rendelés. Szerintem megéri.
https://www.naturasoft.hu/szamlazo_program_forint_szamla.php
Üdvözlettel: Dr Bakos János
UI: Nem kapok semmilyen jutalékot a reklámért, csak jó szándékból ajánlom.