... mivel több fórumon elképesztő tartalmú és színvonalú hozzászólások jelentek meg a témában, a tárgyi tudástól el nem vakított éleslátás birtokában.
Nem tudom, az előbbiekből ez látszik-e, de ennek a helyzetnek a tisztázásában és megoldási lehetőségeinek kiderítésében sok hónapnyi munkánk fekszik.
Összefoglalva: minden programunk teljes mértékben eleget tesz az új előírásnak,
Melyik fórumra gondolsz, az Infomixra vagy esetleg a Webdokira? Utóbbi agyalágyultak szövetsége, azzal nem foglalkozunk.
A stílus most sem tetszik. A probléma nem ott volt ezen a fórumon sem, hogy mennyit dolgoztatok rajta, és, hogy megfelel-e a jogszabálynak a program.
A probléma ott volt, hogy múlt héten és előtte hétvégén és azóta sem, nem volt letölthető olyan NEM-TESZT verzió, amivel vonalkódot lehet nyomtatni. Deklaráltan tesztverziót nem fogok éles adatbázisra telepíteni. Tesztelő adatbázisom pedig nem volt. (kértem már tesztelési lehetőséget 2006-ban utoljára, de nem adtatok) Ez az egész kommunikációs probléma. Kint volt az 1.27.2 majd 3 de akkor nem töltöttem le, utána csak 1.27.4 és 5 tesztként, az előző nem-teszt verziók eltűntek a szerverről. Lényeg: Ha a deklaráltan tesztverziótok adatbázis hibákat hoz létre a programban és ez a jelentésben akárhogy is hibát generál, az Infomix vállal-e felelősséget a tesztverziójáért????? Igen-Nem válasz aláhúzandó. Kérdezd meg a cégvezetést, jogászt, ha nem tudod a választ.
Itt kommunikációs bibi van, legjobb jóindulatom ellenére is. Az, hogy ez ügyben a telefon ügyeletes hülyének nézett, már fel sem veszem.
Most már van tesztgépem, mert dühömben csináltam egy külön tesztgépet erre célra és utólagos engedelmetekkel ráhúztam az Ixdokit, magad uram, ha szolgád sztrájkol, nem mintha olyan nagyon ráérnék tesztelgetni! -látod én is tudok magas lóról véleményt írni.
A teszteléseim eredményét pedig megírtam ide. Ingyenteszt (!) nektek is jól jön.
Azt sem publikáltátok sehol, hogy az 1.27.3 fekve nyomtatás hibáját, ami téma volt ezeken a fórumokon, az 1.27.5-ös javítja. Én megírtam, hogy közben az álló nyomtatás nem lett tökéletes. Teszteljenek csak idekint a háziorvosok? Nem ez a dolguk, hogy éles rendelés közben hibák jöjjenek elő, hol éltek? És persze tényleg vannak annyira hülye orvosok akik megteszik. Ezen a ponton vagytok egy kissé fellengzősek, de nem most először az elmúlt 10 év alatt mióta ismerem a céget.
A "minden programunk teljes mértékben eleget tesz" pedig elfogadható, de hogy mennyire az még keményen meg lesz nézve, ezek után állítom.
Deklarált tesztverziót pedig csak deklarált tesztelőknek szabad kiadni! Megfelelt esetben a többieknek. Csak én érzem, hogy ez nem volt teljesen tisztességes? (a hibát meg csendben javítani, közben sértődgetni, mi ez, szolgáltatás?) És nem arra hivatkozni, hogy "mi már piacvetőként kiadtuk ekkor meg akkor" mert nem volt letölthető, és a deklarált tesztverziót pedig tegye fel aki nem fél a kellemetlenségektől, tehát nem volt sehol múlt héten a "piacvezetés"
Fú, de felhúzott ez a megjegyzésed pozsi a vakított éleslátásról, mert nézzé' elébb tükörbe. Bocs.