Nagyné Csonka Lilla
Thursday, February 20, 2025 12:27:43 PM
Originally Posted by: Sooky Barna dr. 

90

Click to View Image

Tisztelt Soóky Barna dr.,

Az Ön által jelzett problámara tudjuk javasolni, az alkalmazás jelszó lecserélését, illetve az OAuth2-nél a Google API kikapcsolását.

Amennyiben ezek után sem működik, kérem keresse Ügyfélszolgálatunkat.

További szép napot!

Üdvözlettel:

Nagyné Csonka Lilla 

Infomix kft.

Sooky Barna dr.
Sunday, February 23, 2025 10:41:51 PM
Köszönöm , megpróbálom .

Soóky Barna

novogradecz
Tuesday, February 25, 2025 9:35:41 AM
Kedves Infomix Csapat!

Nekem az utóbbi napokban gyakorlatilag minden rendszer indításkor újra kell nyomnom a google felé az autentifikációt, mert alapból nem akarja elküldeni a maileket. Ha végig nyomom, utána már működik, de ez eddig nem volt probléma.

Mi változhatott?

Kincs Elza Alexandra
Tuesday, February 25, 2025 10:37:10 AM
Originally Posted by: novogradecz 

Kedves Infomix Csapat!

Nekem az utóbbi napokban gyakorlatilag minden rendszer indításkor újra kell nyomnom a google felé az autentifikációt, mert alapból nem akarja elküldeni a maileket. Ha végig nyomom, utána már működik, de ez eddig nem volt probléma.

Mi változhatott?

Kedves Novográdecz Csaba,

Ha egyszer bejelentkezik működnie kellene, a hiba kivizsgálása érdekében hívjon minket a központi számunkon, hogy távelérésben meg tudjuk nézni.

Köszönettel;

Kincs Alexandra

novogradecz
Tuesday, February 25, 2025 1:47:52 PM
Ma működött minden gépen, külön bejelentkezés nélkül. Ha újra jelentkezik a hiba, telefonálok.
Kincs Elza Alexandra
Wednesday, February 26, 2025 7:32:06 AM
Originally Posted by: novogradecz 

Ma működött minden gépen, külön bejelentkezés nélkül. Ha újra jelentkezik a hiba, telefonálok.

Kedves Novográdecz Csaba,

Köszönöm a visszajelzését.

További szép napot kívánok!

Üdvözlettel;

Kincs Alexandra

Sooky Barna dr.
Thursday, February 27, 2025 10:32:31 PM
Originally Posted by: Nagyné Csonka Lilla 

Originally Posted by: Sooky Barna dr. 

90

Click to View Image

Tisztelt Soóky Barna dr.,

Az Ön által jelzett problámara tudjuk javasolni, az alkalmazás jelszó lecserélését, illetve az OAuth2-nél a Google API kikapcsolását.

Amennyiben ezek után sem működik, kérem keresse Ügyfélszolgálatunkat.

További szép napot!

Üdvözlettel:

Nagyné Csonka Lilla 

Infomix kft.

Köszönöm, láthatóan változtattak a működésen : email működik (google kiszolgálóval) bejelentkezésnél továbbra is böngészőt nyit , de nem okozza a program lefagyását az auth modult nem kapcsoltam ki most így legalább működik   :)

91

Click to View Image

Soóky Barna

Bakos J
  • Bakos J
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Tuesday, March 4, 2025 11:18:20 AM
T. Infomix!

Szerencsére mostanra a labor leleteket strukturáltan kapjuk. Néhány paramétert sikerült összerendelni, amikor érkeztetéskor felugrott az ide vonatkozó ablak. Van azonban olyan paraméter, amit nem tudunk összerendelni, ilyen a vérkép limfocyta % és neutrofil granulocyta % értékek. Ezeket a felugró menü paraméterei közt nem találtuk. Próbáltam a karbantartás/gyógyszerek-laborvizsgálatok/laborvizsgálatok karbantartása menüben körülnézni, de itt még nagyobb a káosz, van olyan vizsgálat ami töbször szerepel, pl az INR érték 3x szerepel, az egyik helyen van Loinc kódja, a másik helyen nincs, a harmadik változat ki van fehérítve, itt Ixnetes normál értékek szerepelnek loinc kód viszont nem.

Hogy kellene ennek az összerendelésnek kinézni, hogy minden rendesen működjön? Melyik nem használt bejegyzést lehet kitörölni, ha ki lehet egyáltalán? Kéne valami használati utasítás ehhez.

Üdvözlettel: Dr Bakos János 

TomposG
Wednesday, March 5, 2025 10:34:25 AM
Tisztelt Infomix Kft!

A jogszabály lehetőséget terem arra, hogy Statim megjelöléssel ellenőrzött szer értesítő nélkül írjunk fel első alkalommal kábító fájdalomcsillapítót. Az volna kérdésem, hogy ezt hogyan lehet a programból megoldani mert nekem mindenáron értesítőt akar kiállítani akkor is, ha a receprírásnál nincs bepipálva, hogy "új értesítő".

Tompos G.

Paksai Bence
Wednesday, March 5, 2025 11:06:38 AM
Originally Posted by: TomposG 

Tisztelt Infomix Kft!

A jogszabály lehetőséget terem arra, hogy Statim megjelöléssel ellenőrzött szer értesítő nélkül írjunk fel első alkalommal kábító fájdalomcsillapítót. Az volna kérdésem, hogy ezt hogyan lehet a programból megoldani mert nekem mindenáron értesítőt akar kiállítani akkor is, ha a receprírásnál nincs bepipálva, hogy "új értesítő".

Tompos G.

Tisztelt Tompos Gábor dr, 

Jelenleg mi is az ehhez tartozó jogszabályt elemezzük és a megfelelő kivitelezhetőséget vizsgáljuk. Ha elérhető lesz a programban a lehetőség akkor a verzióváltó levelekben fognak találkozni vele. 

Előre is köszönöm a türelmet és további szép napot kívánok! 

Üdvözlettel, 

Paksai Bence

infomix kft. 

Kaskó Zoltán
Wednesday, March 5, 2025 3:39:36 PM
Originally Posted by: Bakos J 

T. Infomix!

Szerencsére mostanra a labor leleteket strukturáltan kapjuk. Néhány paramétert sikerült összerendelni, amikor érkeztetéskor felugrott az ide vonatkozó ablak. Van azonban olyan paraméter, amit nem tudunk összerendelni, ilyen a vérkép limfocyta % és neutrofil granulocyta % értékek. Ezeket a felugró menü paraméterei közt nem találtuk. Próbáltam a karbantartás/gyógyszerek-laborvizsgálatok/laborvizsgálatok karbantartása menüben körülnézni, de itt még nagyobb a káosz, van olyan vizsgálat ami töbször szerepel, pl az INR érték 3x szerepel, az egyik helyen van Loinc kódja, a másik helyen nincs, a harmadik változat ki van fehérítve, itt Ixnetes normál értékek szerepelnek loinc kód viszont nem.

Hogy kellene ennek az összerendelésnek kinézni, hogy minden rendesen működjön? Melyik nem használt bejegyzést lehet kitörölni, ha ki lehet egyáltalán? Kéne valami használati utasítás ehhez.

Üdvözlettel: Dr Bakos János 

Tisztelt,Dr.Bakos János 

Amennyiben az ön által említett vizsgálatok az összerendelés ablakban nem jelennek meg akkor az azért van mert a labor loinc kód nélkül küldte a vizsgálatokat így ezeket nem is lehet összerendelni.

Ha pedig az összerendelés listában ott vannak csak a programban nem találja a megfelelőjét akkor van lehetőség a vizsgálat karbantartás menü pont alatt felvenni a vizsgálatokat ezek lehetnek teljesen egyéni nevűek is, így bármilyen vizsgálatot létre lehet hozni.

Az INR vizsgálat többszöri szereplése is valószínűleg amiatt van mert az évek során többször felvették ezt a vizsgálatot de ezek bármikor törölhetőek, kivétel a zölden jelölt infomixes alap vizsgálatok azokat nem lehet törölni.

Ha véletlenül olyan vizsgálatot töröl ami össze van rendelve akkor majd a vizsgálat letöltésénél újra fel fogja kínálni az összerendelés lehetőséget.

Üdvözlettel, 

Kaskó Zoltán 

infomix kft. 

kleh
  • kleh
Monday, March 10, 2025 12:00:17 PM
Tiszteelt Infomix !

A behívórendszer oldalróll felugró ablakát nem lehetne valahová fixen betenni úgy hogy közben az EESZT ablakját se zavarja? Mert jó lenne az érkezett betegek listáját és hogyne keljen ezt állandó ki be nyitogatni. Idegesítő állandóan elővenni.....

Köszönettel, Kovács-Kléh László, Ecser.

Bakos J
  • Bakos J
Monday, March 10, 2025 6:11:08 PM
T. Infomix!

Csatlakozom az előttem szólóhoz, mi a post it ablaknak nem találunk állandó helyet, az EESZT modul alján van, de így mindig ide oda rakosgatni kell, ha letöltök valamit. Ezeknek a helyét valahogy tisztázni kellene.

Apropó, nem ártana a post-it ablak alján lévő dokumentum csatolás funkciót kikapcsolhatóvá tenni, mert én személy szerint funkcióját nem látom, de állandó helyet foglal, amikor itt egyébként is helyszűke van.

Véleményem szerint a megoldás a nagyobb felbontású monitor támogatása lenne, de ez Ixnetben sajnos még nem működik használhatóan. (Be lehet ugyan állítani, de az ablaktábla felíratok olvashatatlanná válnak, próbáltuk.)

Dr Bakos János

Originally Posted by: kleh 

Tiszteelt Infomix !

A behívórendszer oldalróll felugró ablakát nem lehetne valahová fixen betenni úgy hogy közben az EESZT ablakját se zavarja? Mert jó lenne az érkezett betegek listáját és hogyne keljen ezt állandó ki be nyitogatni. Idegesítő állandóan elővenni.....

kleh
  • kleh
Monday, March 10, 2025 8:22:16 PM
Tisztelt Infomix !

Bakos Dr. összefoglalta a lényeget, a program funkciót és ablakainak megjelenítését átkéne gondolni. 24 colos monitornál tartunk. Korábban én is jeleztem, hogy az ellátási lapon nincs egy post-itnak megfelelő rész - én a post itot azért nem használom mert még azt is kerülgetni....Új funkciók jelentek meg (pl EEszt) amit folyamatosan használunk, tehát bezárni is már sokszor értelmetlen. De ott a behívó lista is. Egyik funkció, ablak rákerül a másikra. A lényeg, hogy nem akarunk kattingatni, az alapellátsi funkciók legyen szemelőtt nyitva.

Az ellátási 6 nagy rubrikából max az első 4-t használom. Én ezt a 4-t besüríteném balra és a fenmaradó jobb oldalt az EESZT és egyéb választható funkcióknak dedikálnám fix megjelenítéssel - amiknek van értelme és haszna. A jelző adatba pl csak beemelni lehet, beleírni nem, a következő ellátásra nem öklődik át ( de áll van aki használja - sugják már meg hogy mire....de most kitaláltam mi lesz a sorsa - ráhúzom az allergia rubrikát , Bakos Dr. meg lehet ráteszi a post-itját, mert abban a zónában úgysem történik semmi).

Szóval, jó lenne ha születne a fentiekre egy megoldás. Köszönettel, Kovács-Kléh László, Ecser.

dr. Szemerédi László
Tuesday, March 11, 2025 7:30:51 AM
Csatlakozva az előttem szólókhoz: mi pl. az ápolási ablakot, a jelzőadatot, a véleményt nem használjuk, (a metrikus adatoknál is csak bizonyos paramétereket, így pedig ott is van egy kis holttér) - így ezen ablakok számunkra feleslegesen foglalják a helyet. Amire viszont nem jut hely: az EESZT panel folyamatos nyitva tartása - belóg a TAJ-jogviszony + recept felment-nem ment fel területre. Muszáj szélesebbre húzni, hogy a lekérdezés 3-6-12-24 hó ablakai látszódjanak. Így vioszont ki-be nyitogatjuk, minden betegnél. Hogy aztán a tetszés szerinti elhelyezés a "balra besűrítés" vagy a "drag and drop" módszer és ablakok átméretezése technikával valósítható meg (mint a windowsos böngésző, word stb ablakoknál, én ezt pártolnám), az már az informatikusok reszortja.

Köszönettel:

dr. Szemerédi László

Kincs Elza Alexandra
Tuesday, March 11, 2025 12:44:05 PM
Originally Posted by: dr. Szemerédi László 

Csatlakozva az előttem szólókhoz: mi pl. az ápolási ablakot, a jelzőadatot, a véleményt nem használjuk, (a metrikus adatoknál is csak bizonyos paramétereket, így pedig ott is van egy kis holttér) - így ezen ablakok számunkra feleslegesen foglalják a helyet. Amire viszont nem jut hely: az EESZT panel folyamatos nyitva tartása - belóg a TAJ-jogviszony + recept felment-nem ment fel területre. Muszáj szélesebbre húzni, hogy a lekérdezés 3-6-12-24 hó ablakai látszódjanak. Így vioszont ki-be nyitogatjuk, minden betegnél. Hogy aztán a tetszés szerinti elhelyezés a "balra besűrítés" vagy a "drag and drop" módszer és ablakok átméretezése technikával valósítható meg (mint a windowsos böngésző, word stb ablakoknál, én ezt pártolnám), az már az informatikusok reszortja.

Köszönettel:

dr. Szemerédi László

Kedves Szemerési László doktorúr,

Az ellátási ablak beállítások fülén (fogaskerekű ikon) van lehetsőség bizonyos tevékenységek elrejtésére ilyen pl. a státusz, jelzőadat, vélemény mezők. Az ellátási ablak jobb felső sarkára állva ha picit "összébbnyomja" az ablakot akkor az eeszt ablak bővítése sem takarja ki a taj jogviszony, EESZT REC funkciókat. Remélem sikerült minden észrevételére megtalálnom a megoldást, kérdés esetén keressen bennünket.

További szép napot kívánok!

Üdvözlettel;

Kincs Alexandra

Kincs Elza Alexandra
Wednesday, March 12, 2025 8:20:10 AM

T. Infomix!

Csatlakozom az előttem szólóhoz, mi a post it ablaknak nem találunk állandó helyet, az EESZT modul alján van, de így mindig ide oda rakosgatni kell, ha letöltök valamit. Ezeknek a helyét valahogy tisztázni kellene.

Apropó, nem ártana a post-it ablak alján lévő dokumentum csatolás funkciót kikapcsolhatóvá tenni, mert én személy szerint funkcióját nem látom, de állandó helyet foglal, amikor itt egyébként is helyszűke van.

Véleményem szerint a megoldás a nagyobb felbontású monitor támogatása lenne, de ez Ixnetben sajnos még nem működik használhatóan. (Be lehet ugyan állítani, de az ablaktábla felíratok olvashatatlanná válnak, próbáltuk.)

Dr Bakos János

Tiszteelt Infomix !

Kedves Kovács-Kléh László,

A paneleket (eeszt, visual doktor... stb.) ki tudjuk dokkolni (a rajszeg segítségével) ahogy azt távoliban együtt néztük és így kimozdítva egymás mellé is elhelyezhető, így nem szükséges váltogatni őket. Így egyszerre láthatóak az információk benne. Az ellátási ablak beállítások fülén van lehetőség kikapcsolni a státusz, vélemény, jelzőadat elrejtését. Az allergia feliratot ha a páciens ellátási ablakának a neve sorába teszi az jól látható és ha a különböző ablakokat rá is nyitja, akkor sem lesz zavaró. Remélem sikerült olyan alternatívát találni, melyet hasznosnak talál a munkája során. 

Szép napot kívánok!

üdvözlettel

Kincs Alexandra 

Kincs Elza Alexandra
Wednesday, March 12, 2025 8:34:03 AM

T. Infomix!

Dr Bakos János

Tiszteelt Infomix !

Kedves Bakos János dr. úr,

Kovács-Kléh László dr. úr bejegyzésére válaszolva igyekeztem mindannyiuknak választ adni, az észrevételükre illetve a tegnapi nap telefonon+ távoliban is megnéztük, hogy milyen alternatívák lennének. Remélem sikerül benne találni olyat, melyet tud Ön is tud hasznosítani. A postiton lévő információ elrejthetőségére veszek fel jegyet, melyet az alábbi számon tud nyomon követni 44074.

Szép napot kívánok!

Üdvözlettel;

Kincs Alexandra

Bakos J
  • Bakos J
Tuesday, March 18, 2025 9:24:54 AM
T. Infomix!

Nagyon örültünk, hogy kivették az O2 felírásból a felugró kérdést, márhogy akarja-e nyomtatni, vagy nem a felírási igazolást.

Sajnos azonban jelen állás szerint a program mindig elkezdi a nyomtatást, akár be van kapcsolva a "nyomtat felírási igazolást" akár nem. ☹

Üdvözlettel: Dr Bakos

Kincs Elza Alexandra
Wednesday, March 19, 2025 4:18:29 PM

T. Infomix!

Nagyon örültünk, hogy kivették az O2 felírásból a felugró kérdést, márhogy akarja-e nyomtatni, vagy nem a felírási igazolást.

Sajnos azonban jelen állás szerint a program mindig elkezdi a nyomtatást, akár be van kapcsolva a "nyomtat felírási igazolást" akár nem. ☹

Üdvözlettel: Dr Bakos

Kedves Bakos János dr. úr,

Ahogy telefon és távoliban is megnéztem Önnél valamiért rendellenesen működik csoportos felírás esetén, minden képpen erről egyeztetek a fejlesztőkkel, hogy megoldást találjunk rá.

Addig is köszönöm a türelmét.

Szép napot kívánok!

Üdvözlettel;

Kincs Alexandra

MediAT
Wednesday, March 26, 2025 3:55:57 PM
Tisztelt Infomix!

Programból közvetlenül küldött e-mailekkel kapcsolatban szeretnék jelezni. Ha több mellékletet szeretnék csatolni a levélhez, annak csak egy részét, vagy csak egy mellékletet kapnak meg belőle. Leletet szoktam kiküldeni, de amikor a melléklet csatolásra rákattintok, a csatolható EHR dokumentumok nem ugyanolyan sorrendben jelennek meg, mint ahogyan az E-térben láthatók, az E-tér fülben. Ez önmagában nem lenne fontos szempont, ha egy levélben ki tudnám küldeni az összes mellékletet, de nem lehet. Emiatt több levélben, azon belül 2 mellékletet csatolva próbálom megoldani a helyzetet, de még így sem követhető, mi az ami átment, mi az, ami nem. Múltkor egy páciensünknek 6 leletet szerettem volna kiküldeni, de 4. küldésre sikerült mindet maradéktalanul megoldni.

Kérném a probléma javítását.

Köszönettel,

Sziliné

KGM
  • KGM
  • Kezdő (Szint 0)
Friday, March 28, 2025 10:49:37 AM
Tisztelt Infomix!

A beutaló köteles szakrendelésre kiállított "beutaló"-val csak a beutalón megjelölt intézménybe lehet időpontot foglalni.

Szeretném kérni (amennyiben ez megoldható), hogy országosan tudjunk szakrendelésekre keresni és időpontokat foglalni úgy, hogy a beutalón a szolgáltató szakrendelést csak az időpont foglalás után jelöljük ki, értelemszerűen oda ahova foglaltunk időpntot. Kérem ezt azért, mert jelen rendelkezés értelmében a betegek bárhova mehetnek ahol a legkorábban kapnak időpontot.

Az Egészségablakban ezt a lehetőséget kipróbáltam beutaló nélküli szakrendelések esetében.

Üdvözlettel és köszönettel

Dr. Kun-Gazda Melinda

Kincs Elza Alexandra
Friday, March 28, 2025 3:03:53 PM
Originally Posted by: KGM 

Tisztelt Infomix!

A beutaló köteles szakrendelésre kiállított "beutaló"-val csak a beutalón megjelölt intézménybe lehet időpontot foglalni.

Szeretném kérni (amennyiben ez megoldható), hogy országosan tudjunk szakrendelésekre keresni és időpontokat foglalni úgy, hogy a beutalón a szolgáltató szakrendelést csak az időpont foglalás után jelöljük ki, értelemszerűen oda ahova foglaltunk időpntot. Kérem ezt azért, mert jelen rendelkezés értelmében a betegek bárhova mehetnek ahol a legkorábban kapnak időpontot.

Az Egészségablakban ezt a lehetőséget kipróbáltam beutaló nélküli szakrendelések esetében.

Üdvözlettel és köszönettel

Dr. Kun-Gazda Melinda

Kedves dr. Kun-Gazda Melinda

Beutaló köteles rendelés esetén két lehetőség is van időpontot az eeszt-be foglalni. Az egyik amit a dr.nő is ír hogy megírja az adott intézményhez a beulalót, majd az időpont foglalást bekattintva kiválasztja az adott időpontot. De mivel vannak olyan rendelések melyek nem beutaló kötelesek ezért is van egy másik lehetőség is az eeszt-be való időpont foglalásra. Méghozzá a Menü/vékonyan szedett Rendelés - EESZT időpontfoglalás. Ebben az esetben kiválaszthatja az időpontot, majd az időpont foglalás után hozzárendeli a beutalót. Hosszabb és bővebb tájékoztatót a 3.72-es verzióváltó levélben talál, melyet a menü/vékonyan szedett Help- Návjegyzék infó- 3.72.0-ára kattintva tud megtekinteni illetve nyomtatni. A sárga háttér alapú mező "ide kattintva" -ra kattintva tudja elolvasni illetve a "linken" szóra kattintva pedig a videót megtekinteni hozzá. 

Remélem sikerült minden kérdésére választ kapni. További kérdés esetén keressen bennünket központi telefonszámunkon illetve emailben.

További szép napot!

Üdv:

Kincs Alexandra

MediAT
Friday, March 28, 2025 4:04:57 PM
Kedves Alexandra!

Az ön által említett linken nem található videó.

A másik probléma az ön által javasolt EESZT időpontfogalás beutaló nélkül folyamatnál, hogy amennyiben olyan rendelőbe próbálok időpontot foglalni, ahová eddig nem történt küldés (amire elég nagy esély van), akkor figyelmeztet a program, hogy nem történt OTH kód összerendelés, de nem ajánlja fel, hogy megtehetem, mint beutaló írásakor. Hol tudom ezt megtenni, ha itt nem?

Köszönöm a segítséget.

Sziliné

Kincs Elza Alexandra
Monday, March 31, 2025 8:38:49 AM
Originally Posted by: MediAT 

Kedves Alexandra!

Az ön által említett linken nem található videó.

A másik probléma az ön által javasolt EESZT időpontfogalás beutaló nélkül folyamatnál, hogy amennyiben olyan rendelőbe próbálok időpontot foglalni, ahová eddig nem történt küldés (amire elég nagy esély van), akkor figyelmeztet a program, hogy nem történt OTH kód összerendelés, de nem ajánlja fel, hogy megtehetem, mint beutaló írásakor. Hol tudom ezt megtenni, ha itt nem?

Köszönöm a segítséget.

Sziliné

Kedves Sziliné,

Megnéztem a link, valami hiba folytán nem működik, utána járok az okának, de ha gondolja egy Ön által alkalmas időpontban szívesen megmutatom távoliban vagy pedig a Marcsi kolléganőnél egyeztetett időpontban valamelyik kollégánk. Az OEP-OTH kódok összerendelésére pedig a Menü/Vékonyan szedett karbantartás- Kódtörzsek- OTH-OEP összerendelések karbartartásában van lehetősége.

További kérdés esetén központi telefonszámunkon illetve emailben is készséggel állunk segítségére.

További szép napot!

Üdv:

Kincs Alexandra

Kincs Elza Alexandra
Monday, March 31, 2025 10:31:22 AM
Originally Posted by: MediAT 

Tisztelt Infomix!

Programból közvetlenül küldött e-mailekkel kapcsolatban szeretnék jelezni. Ha több mellékletet szeretnék csatolni a levélhez, annak csak egy részét, vagy csak egy mellékletet kapnak meg belőle. Leletet szoktam kiküldeni, de amikor a melléklet csatolásra rákattintok, a csatolható EHR dokumentumok nem ugyanolyan sorrendben jelennek meg, mint ahogyan az E-térben láthatók, az E-tér fülben. Ez önmagában nem lenne fontos szempont, ha egy levélben ki tudnám küldeni az összes mellékletet, de nem lehet. Emiatt több levélben, azon belül 2 mellékletet csatolva próbálom megoldani a helyzetet, de még így sem követhető, mi az ami átment, mi az, ami nem. Múltkor egy páciensünknek 6 leletet szerettem volna kiküldeni, de 4. küldésre sikerült mindet maradéktalanul megoldni.

Kérném a probléma javítását.

Köszönettel,

Sziliné

Kedves Sziliné,

Az alábbi észrevételét minden képen meg kellene nézzük egy távoli távsegítségben. A távolira két lehetőség is van. Az egyik, hogy amikor Önnek megfelelő betelefonál és távoli kapacitásától függően megnézzük, ez esetben lehet, hogy várakozni szükséges vagy pedig egyeztet Marcsi kolléganővel egy időpontot a távolihoz.

További szép napot!

Üdv:

Kincs Alexandra

Hajnalné
Wednesday, April 2, 2025 1:52:49 PM
Tisztelt Infomix!

A mostani verzióváltásban gyógyszertörzs frissítés nem történt?

Köszönöm

Hajnalné

Kincs Elza Alexandra
Thursday, April 3, 2025 10:23:06 AM
Originally Posted by: Hajnalné 

Tisztelt Infomix!

A mostani verzióváltásban gyógyszertörzs frissítés nem történt?

Köszönöm

Hajnalné

Kedves Hajnalné!

A mai nappal kiküldésre került, sajnos NEAK hiba folytán nem tudták a fejlesztő kollégák letölteni a törzse. 

Megértését köszönjük.

További szép napot!

Üdv.

Kincs Alexandra