Tisztelt Infomix dolgozók!
Csatlakoznék én is Adrienn hozzászólásához, csak pozitív véleménnyel tudok lenni én is :)
Az 1.48 verzió elég jó lett, bár mivel mi az általunk definiált dozírozásokat használtuk, most nagyon sok vényen kell javítani-ellenőrizni, így a korábbi "sorozat" nyomtatás gomb használata szerintem nálunk még esélytelen 😞
A kérdésem a következő lenne viszont:
Bárhol, ahol dátumot kell választani (leletek, javaslatok, stb) lehetséges-e egy olyan megoldást beiktatni, hogy látszódjon még az elmúlt hónap is, mint az asztali naptár alsó sarkában is látszódik az előző és a következő hónap is.
Elég gyakran jönnek 1-2 hetes leletekkel (igaz, csak 1-2 kattintást spórolnánk vele), de örülnék neki 🙂
Múltkoriban még eszemben volt még 1-2 ötlet, ha újra megszáll az ihlet, jelentkezek vele!!!
Örülnénk viszont, és lehet, hogy kedvező fogadtatásra lelne más kolléganők-kollégák körében is, ha 3 havonta-fél évente szerveződne egy tanfolyam féle a program felhasználóinak (akár fizetős is, isti bizi, megfinanszíroznám) mert biztos vagyok abban, hogy akadnak a programnak általunk nem ismert trükkjei, lehetőségei, amik megkönnyítenék a munkánkat, csak épp nem tudunk róla, és emiatt nem használjuk.... Mivel én is úgy estem be a praxisba, hogy 1 hónap alatt az előző kolléganő megmutogatta az alap funkciókat (napi tevékenység, igazolások, táppénzek, stb) aztán magamra maradtam, sok mindent egyedül, segítség nélkül, próbálgatás után jöttem rá... De biztos van még olyan, mire nem. Lehetőség van valami oktatásra?
Előre is köszönöm válaszukat!
Panka
Esztergom