A 29 és 30-as hozzászólásom nem jó, nem pontos, mea culpa, ezt újravesszük.
(bocsánat, csak már összefolynak előttem a taj számok)
Figyelmen kívül hagytam egy páros NSK jelzést, miszerint azért nem a szolgáltató a hibás blabla.
Ugyanis ez akár NSK helyett V1 is lehetne...lásd alább.
Ha így van, akkor a következő a helyzet
1. 13 hibás sor szerepel a b300 végén
2. ez mind kijelentkezés (halál, egyéb)
3. ebből 11 db V1 és 2 db (ugyanazon a taj számon) NSK jelzésű
4. konkrétan ez 7 távoztatott páciens, amiből 6 gondozott, 1 nem
5. számoljunk: 6x2 kijelentés gondozással +1 kijelentés gondozás nélkül= 13 kijelentés, ez eddig stimmel, és pontosan a 13 hibás sorral egyezik taj számilag
6. függetlenül mindenféle pecsétszámtól, törzslapszámtól, lényeg, hogy hibás sorok, mert nullákat tartalmaznak, ahol nem kellene
6.a ebből jött össze a 11 db V1 hiba és 2 db NSK hiba, ami lehetne igaz akár 13 db V1 is
7. mit keresnek ezek a b300-ban?
8. annál is inkább, mert összesen 18 páciens lett kijelentve, nem 7, tehát a többiek 11-en kijelentődtek normálisan és nincsenek a b300-ban.
9. felmerül bennem az emberi hiba lehetősége ezek után...de!
10. ehhez azonban kérdezem: hogyan kell úgy kijelenteni a praxisból a pácienst, hogy ne keletkezzenek ilyen hibás sorok a jelentésben??? lehet, hogy napi tevékenységgel együtt választották ki a pácienst a kijelentéshez? ilyenkor naplósorszám nélkül rögzített valami nem odavalót a progi? és így is bekerül a forgalmi jelentésbe? mert akkor azt nem kellene neki rögzíteni, nem tudom, help please, megjegyzem az esetek felében helyettesítés volt 🤨
Eddig tudok jutni a hibakeresésben, remélem segítettem, küldöm az adatokat, pontosabbat már csak a programozók tudhatnak.