Dr.Kiss Katalin
Tuesday, September 3, 2024 11:16:25 AM
Jó napot kívánok!

Tegnap a nyári szünetben balesetet szenvedett néhány gyermeknek testnevelés alóli felmentést küldtünk..., küldtünk volna a Krétába.

Mind a négy gyermeknél a "Sikertelen feldolgozás" üzenet jött vissza, hogy a TAJ szám alapján nem található egyik intézmény Kréta rendszerében sem.

Nem minden iskola naprakész, még nem működik a Kréta rendszerük- nyilván ez a sikertelen feldolgozás oka.

Az lenne a kérdésem, ha már az iskolában is beindul a rendszer ,azok a felmentések, amik tegnap nem értek célba, automatikusan bekerülnek a megfelelő tanulóhoz vagy újra kell küldenünk ezeket.

Köszönettel: Kuti Erika - gyermekkörzeti asszisztens

MediAT
Tuesday, September 3, 2024 11:21:55 AM
Kiegészíteném azzal, hogy mi péntek óta egyetlen igazolást sem tudtunk felküldeni a Krétába, mindegyik esetében az volt a hibaüzenet, hogy nem találja a tanulót. Egyelőre mi feladtuk.

Panna
  • Panna
  • Haladó (Szint 7)
Tuesday, September 3, 2024 11:33:35 AM
Nekük 1 db sikerült. Kellene egy válaszható nyomtatás gomb, vagy ha felmegy rendben, ne nyomtatódjon.
Varga Sándor
Tuesday, September 3, 2024 11:49:46 AM
Kedves Doktorúr!

Igyekszem nem túl hosszan válaszolni. Örülök, hogy szóba került a különböző frissítési lehetőségek kérdése, így mindenkivel meg tudom osztani, miért készültek ezek a lehetőségek.

Jelenleg három frissítési lehetőséget, módot tud az Ixnet.

Van a gyorsfrissítés. Az csak egyszerű program kód módosítást tartalmaz. Régen hibák gyors javítására használtuk. ma már szerencsére nagyon ritkán van erre emiatt szükség. Viszont lehetőséget ad gyors módosításokra, ami sürgős, és fontos, hogy soron kívül kikerüljön önökhöz. A gyorsfrissítés minden Ixnetes gépre a háttérben letöltésre kerül, nem kell telepíteni. Ha a letöltés sikeres, akkor az Ixnetben a jobb alsó sarokban jelenik megy egy üzenet. Elegendő kilépni a gépen az Ixnetből, majd újra belépni, és ezt követően már a módosított program fut. Ami még fontos, hogy több gépes rendszereken nem kell minden Ixnet példányból kilépni a hálózatban, minden gép frissíthető ilyen módon.

A normál verzióváltás, ami a kezdetektől létezik. Ez az elmúlt időben annyiban változott, hogy már ezt is letöltheti a háttérben az Ixnet rendelés közben. Ha ez megtörténik, akkor arról is kap üzenetet. Így a verzióváltás ideje a letöltéssel rövidülhet. Elég csak a mentést elkészíteni, futtatni a verzióváltást.

Emellé készült a törzs frissítés. Azért csináltuk ezt a megoldást, mert időről időre előfordul, hogy soron kívül adnak ki valamilyen törzset, amit nekünk is ki kell publikálnunk. Ezzel a lehetőséggel nem kell a folyamatban lévő fejlesztésekkel foglalkoznunk, azoktól függetlenül, csak a törzsekkel tudunk kiadni frissítést. Ez egy másik folyamat, mint a normál verzió frissítés, de megnézzük, hogy össze tudjuk-e vonni a kétféle frissítést, hogy ugyan ott lehessen elindítani. Valóban egyszerűbb lenne felhasználói oldalról.

Az igazolás kérdésében szakmailag nem tudok állást foglalni mikor adják ki, nem vagyok orvos. Vannak, akik úgy ahogyan leírta, utólag, és vannak, akik az esetek többségében, betegségtől függően előre. Tapasztalataink szerint ez utóbbi a gyakoribb. Az, hogy egy beküldött igazolás nem módosítható, és nem nem visszavonható, EESZT oldali döntés. A gyógyulás várható ideje valóban csak abban az esetben hasznos, ha előre lezárják az igazolást.

Varga Sándor

Varga Sándor
Sz. Tamás
Tuesday, September 3, 2024 12:04:42 PM
Tisztelt Felhasználóink!

Több visszajelzés is érkezett hozzánk azzal kapcsolatban, hogy az EESZT rendszerébe küldött igazolások hibás feldolgozással érkeznek vissza.

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy programjaink megfeleltek az EESZT által előírt akkreditációnak, és teljes mértékben az általuk meghatározott funkciók szerint működnek.

Fontos hangsúlyozni, hogy nincs ráhatásunk az EESZT és a KRÉTA rendszerek közötti kommunikációra, illetve arra, hogy hogyan történik a beazonosítás!

Amennyiben a páciens adatait ellenőrizték, és ennek ellenére továbbra sem megfelelő a beazonosítás, kérjük, forduljanak közvetlenül az EESZT és a KRÉTA rendszerek fejlesztőihez.

A nyomtatással kapcsolatban, jobb oldalon van egy, „Nyomtatás” szöveg, ahol ki tudja venni a pipát a négyzetből, és így igazolás megírása után, nem fogja kinyomtatni.

Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Dr.Kiss Katalin
Tuesday, September 3, 2024 4:49:04 PM
Jó napot kívánok!

Ma egy 18 éves fiatalember Havrix emlékeztető oltás felírását kérte.

Csak Havrix 720 junior susp.injekciót találtunk a felírható készítmények között. A Havrix 1440 vakcina, ami járna neki, két formában a kivont készítményeknél szerepel törzskönyvből törölve jelzéssel. 

A gyógyszerészünket kérdeztük, szerinte Havrix 1440 vakcina van forgalomban, sőt még támogatás is van rajta.

Miért van ez így? Hogy írjuk fel a megfelelő oltóanyagot?

Üdv.Kuti Erika

Dr.Ghanem Niyaz
Thursday, September 5, 2024 10:48:46 AM
Tisztelt Infomix!

A 2024. IV. negyedévi oltóanyag igénylés ma jött emailben és a határidő jövő héten kedden 12 óra, de az Ixnetben nincs még a sablon.

Üdv.

Dr.Ghanem Niyaz

Paksai Bence
Thursday, September 5, 2024 11:22:34 AM
Originally Posted by: Dr.Ghanem Niyaz 

Tisztelt Infomix!

A 2024. IV. negyedévi oltóanyag igénylés ma jött emailben és a határidő jövő héten kedden 12 óra, de az Ixnetben nincs még a sablon.

Üdv.

Dr.Ghanem Niyaz

Tisztel Dr. Ghanem Niyaz, 

Az Ön által említett sablon automatikusan kigenerálódik a programból. Ehhez nem kell mást tennie mint megnyitni az oltóanyag megrendelő menüpontunkat (Menü -> Listák - Jelentések -> Oltás -> Oltóanyag megrendelő). Majd ha megnyílt nekünk a megrendelő akkor már csak az Időszak részen kell jelölnünk a Negyedév pipát. Ezután tudjuk megadni a 2024.-es év IV. negyedévét. Ha ezt kiválasztottuk akkor már csak a Feldolgozás-ra kell rákkatintanunk és már ki is generálódik a listánk egy excel fájlba. A megnyitott fájlba alul látjuk is a 3 táblázat lehetőséget. 

Remélem válaszommal tudtam segíteni. Ha elakadna vagy nem megy a táblázat generálás akkor hívjon minket központi számunkon és készséggel segítünk elhárítani a hibát.

További szép napot és eredményes munkát kívánok,

Üdvözlettel, 

Paksai Bence

infomix. kft

palenkascs
Thursday, September 5, 2024 11:26:32 AM
Originally Posted by: Dr.Kiss Katalin 

Jó napot kívánok!

Ma egy 18 éves fiatalember Havrix emlékeztető oltás felírását kérte.

Csak Havrix 720 junior susp.injekciót találtunk a felírható készítmények között. A Havrix 1440 vakcina, ami járna neki, két formában a kivont készítményeknél szerepel törzskönyvből törölve jelzéssel. 

A gyógyszerészünket kérdeztük, szerinte Havrix 1440 vakcina van forgalomban, sőt még támogatás is van rajta.

Miért van ez így? Hogy írjuk fel a megfelelő oltóanyagot?

Üdv.Kuti Erika

Tisztelt Kuti Erika!

Leellenőriztem az érintett készítményt: Havrix 1440 (...)

Hivatalos Pupha törzs szerint és az IxNet rendszerben is "Nincs forgalomban az OEP adatai alapján!" információval van ellátva, valamint normatívan írható.

Fentiek szerint, mivel nincs forgalomban, vélhetően azért nem látják a receptírás menü normatívan írható készítmények között, mert be van kapcsolva az a beállítás, ami elrejti a nem forgalomban lévő készítményeket.

Kérem, kapcsolják ki ezt a beállítást a következő lépésekkel és ellenőrizzék a készítményt a keresési találatok között:

Nyissanak egy receptírás menüt, jobb fent kattintsanak a 'Beállítások' nyomógombra, azon belül 'Egyéb beállítások' és itt Vegyék ki a pipát a 'Csak forgalomban lévő van a listában' beállítás elől.

Legyenek szívesek visszajelezni, hogy sikerült-e a fentiek alapján megtalálni a készítményt, Köszönöm!

Dr.Ghanem Niyaz
Thursday, September 5, 2024 11:51:15 AM
Originally Posted by: Paksai Bence 

Tisztelt Infomix!

Üdv.

Dr.Ghanem Niyaz

Az Ön által említett sablon automatikusan kigenerálódik a programból. Ehhez nem kell mást tennie mint megnyitni az oltóanyag megrendelő menüpontunkat (Menü -> Listák - Jelentések -> Oltás -> Oltóanyag megrendelő). Majd ha megnyílt nekünk a megrendelő akkor már csak az Időszak részen kell jelölnünk a Negyedév pipát. Ezután tudjuk megadni a 2024.-es év IV. negyedévét. Ha ezt kiválasztottuk akkor már csak a Feldolgozás-ra kell rákkatintanunk és már ki is generálódik a listánk egy excel fájlba. A megnyitott fájlba alul látjuk is a 3 táblázat lehetőséget. 

Remélem válaszommal tudtam segíteni. Ha elakadna vagy nem megy a táblázat generálás akkor hívjon minket központi számunkon és készséggel segítünk elhárítani a hibát.

Üdvözlettel, 

Paksai Bence

infomix. kft

Köszönöm a gyors választ, pontosan így csináltam és azt írta ki a program, hogy nincs sablon.

üdv. 

Dr.Ghanem Niyaz
Thursday, September 5, 2024 11:58:50 AM

Tisztelt Infomix!

Üdv.

Dr.Ghanem Niyaz

Üdvözlettel, 

Paksai Bence

infomix. kft

Köszönöm a gyors választ, pontosan így csináltam és azt írta ki a program, hogy nincs sablon.

üdv. 

Bocsánat, azt írja ki a aprogram, hogy a sablon betöltése sikertelen.

palenkascs
Thursday, September 5, 2024 12:25:51 PM
Originally Posted by: MediAT 

Originally Posted by: MediAT 

Tisztelt Ixnet!

Két problémával fordulok önökhöz: az egyik, hogy az ixnet előjegyzés naptárban nem látszik a holnapi nap munkanapnak, pedig sajnos dolgozunk, így a betegeink nem tudnak időpontot foglalni.

A másik problémám a fertőzőbeteg bejelentővel kapcsolatos: elmúlt időszakban több salmonellásunk volt, közülük többen kórházba is kerültek. Így a fertőző beteg bejelentőben szerettem volna bejelnteni, jelölve, hogy kórházban is voltak. De ebben az esetben kéri a program a kórház 4 jegyű OEP kódját. Honnan kellene tudnom nekem azt? Nem lehetne ezt valahogy összekötni a finanszírozási kóddal ami ugyanúgy, mint a beutalónál kereshető lenne név alapján? 

Köszönettel,

Sziliné Ildikó

Bakos doktor hozzászólását igazolva: erre a kérdésemre 1 hónapja nem kaptam választ.

Tisztelt Sziliné Ildikó!

-IxNet előjegyzési naptárban a hétvégi rendelés beállításához, megjelenítéséhez 2 fontos dolog szükséges;

1. Előjegyzési naptár jobb felső részén ki kell pipálni a 'Hétvége' lehetőséget:

88

Click to View Image

2. Mivel az előjegyzés naptár karbantartóban, vélhetően csak a hétköznapokra jelöltek meg rendelési időket, az Ilyen hétvégi munkanapokra külön meg kell adni, hogy mikor rendelnek, ehhez az IxNet programban felül kattintson a 'Karbantartás' - Előjegyzési naptár' lehetőségre.

Bal fent válassza ki a megfelelő Orvost, rendelési profilt és kattintson a 'Karbantartás' nyomógombra.

Itt páros-páratlan heti felosztásban látja a már rögzített rendelési időket, ami szerint Önök dolgoznak, előjegyeznek (rácsos táblázatban zöld pipa jelzi a rendelési idő intervallumot). Mivel a hétvégére eső munkanap nem egy állandó, hanem speciális eset, legyen szíves a karbantartó Közepénél bepöttyözni a 'Speciális' lehetőséget, így kap egy heti felosztásban látható naptárat, ahol az állandó rendelési időkön felül megadhat egyéb rendeléseket, mint például a hétvégére eső rendelési időket.

Jelölje a megfelelő napon a megfelelő rubrikába, hogy mikor rendelnek, majd a menü jobb felső Zöld pipájával tárolja és ellenőrizze az előjegyzési naptárban (Hétvége pipa bejelölése után), hogy az előzőekben megadott hétvégi rendelési időpontok meg jelennek-e a naptárban.

89

Click to View Image

Amennyiben elakad valahol a fenti lépéseknél, keressen minket, telefonon vagy távoli eléréssel segítünk a beállításban.

-Fertőző betegség bejelentő kapcsán amit ki tudtam deríteni;

OEP4 kód kapcsán amit kiderítettem, hogy nincs publikált OEP4 kódot tartalmazó törzs, mint pl.: a gyógyszer és beutaló törzs, amit verzió váltóval betehetünk a rendszereinkbe, de veszek fel rá egy fejlesztési javaslatot, így elindul annak a folyamata, hogy kiderítsük, van-e rá valami egyéb megoldás.

Kun Máté
Friday, September 6, 2024 10:59:33 AM

Tisztelt Infomix!

Üdv.

Dr.Ghanem Niyaz

Üdvözlettel, 

Paksai Bence

infomix. kft

üdv. 

Bocsánat, azt írja ki a aprogram, hogy a sablon betöltése sikertelen.

Tisztelt Ghanem Niyaz dr.!

Köszönjük a pontosítást a hibajelzésével kapcsolatban.

Megvizsgáltuk az üzenet tartalmát, amely arra utal, hogy a számítógépén található alapértelmezett táblázatkezelő szoftver nem képes megnyitni az Oltóanyag megrendelő táblázatot, ezért hibára fut a folyamat.

Ahhoz, hogy ez a probléma feloldható legyen, az alapértelmezett alkalmazást módosítani kell egy kompatibilis szoftverre.

Telefonos megkeresésem nem járt sikerrel ez ügyben, azonban, amennyiben további segítségre lenne szüksége a fent leírtakkal kapcsolatban, úgy állunk szíves rendelkezésére.

További szép napot kívánok,

Üdvözlettel,

Kun Máté

infomIx. kft

Kovács Ákos
Wednesday, September 11, 2024 8:41:41 AM
Testnevelés elóli felmentés iskolai hiányzás nélkül hogyan küldhető fel az EESZT-be? 
Paksai Bence
Tuesday, September 17, 2024 9:49:22 AM
Originally Posted by: Kovács Ákos 

Testnevelés elóli felmentés iskolai hiányzás nélkül hogyan küldhető fel az EESZT-be? 

Tisztelt Kovács Ákos! 

Az igazolás időszaka, EESZT általi elvárás volt. Töltése kötelező, míg a testnevelés időszaka opcionális. 

Jelenleg nincs rá megoldás, hogy elhagyható legyen. 

Remélem tudtam önnek segíteni! 

Üdvözlettel,

Paksai Bence

infomIx. kft

dr. Szemerédi László
Sunday, September 22, 2024 8:15:39 AM
Próbálta valaki? Az eszköztámogatásos BTL 4 Pro EKG-n van wifi? Hogyan tudom a felvételt betenni a páciens leletei közé?

Eddig a Heartscreen 80-at használtam, jobb híján a kartonba téve a szalagot. Megéri váltani, vagy jóvanazúgy?

Köszönetel: dr Szemerédi László

kleh
  • kleh
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Monday, September 23, 2024 3:22:52 PM
Tisztelt Infomix, Tisztelt Kollégák !

Tud vagy használ valaki olyan ekg készüléket ami közvetlen A4 fehér papirra nyomtat ? (számítógép nélkül). PC alapú gépem nekem is van, de egyszerübb lenne ha a számítógépet is kitudnám kerülni. Köszönöm ha vakinek van ötlete. Kovács-Kléh László, Ecser.

kleh
  • kleh
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Tuesday, October 1, 2024 4:14:42 PM
Tisztelt Infomix !

Szomorúan tapasztaljuk, hogy az újfajta labor érkeztetés nem valami felhasználóbarát. Eddig a labor eredmények fülre kattintva az automatikusan letöltött leleteket áttudtuk nézni, pdf-ben tárolódtak. Most semmi....mechanikusan lelehet vadászni, de ez is sok kattintás árán. Igaz akkor minden csillog, villog pirosba, zöldbe.  Most ez kinek jó....de ha kértem, hogy a labor vizsgálatok is legyen aktualizálva, frissítve, strukturálva pl háziorvos-szakorvos, stb, nem történik semmi. Elavult sajnos....Köszönjük hogy elmondhadtuk, Kovács-Kléh László, Ecser (úgyse történik semmi).

Kaskó Zoltán
Wednesday, October 2, 2024 4:26:39 PM
Originally Posted by: kleh 

Tisztelt Infomix, Tisztelt Kollégák !

Tud vagy használ valaki olyan ekg készüléket ami közvetlen A4 fehér papirra nyomtat ? (számítógép nélkül). PC alapú gépem nekem is van, de egyszerübb lenne ha a számítógépet is kitudnám kerülni. Köszönöm ha vakinek van ötlete. Kovács-Kléh László, Ecser.

Tisztelt Kovács-Kléh László! 

Köszönjük kérdését. Nem tudunk ilyen megoldásról, mivel cégünk nem foglalkozik közvetlenül EKG gépekkel ezért kérem a pontos információért keresse az erre szakosodott szolgáltatókat.

Elnézését kérjük hogy kérdésével kapcsolatban csak ennyit tudtunk segíteni.

Üdvözlettel,

Kaskó Zoltán 

infomIx. kft

Kaskó Zoltán
Thursday, October 3, 2024 2:16:21 PM
Originally Posted by: kleh 

Tisztelt Infomix !

Szomorúan tapasztaljuk, hogy az újfajta labor érkeztetés nem valami felhasználóbarát. Eddig a labor eredmények fülre kattintva az automatikusan letöltött leleteket áttudtuk nézni, pdf-ben tárolódtak. Most semmi....mechanikusan lelehet vadászni, de ez is sok kattintás árán. Igaz akkor minden csillog, villog pirosba, zöldbe.  Most ez kinek jó....de ha kértem, hogy a labor vizsgálatok is legyen aktualizálva, frissítve, strukturálva pl háziorvos-szakorvos, stb, nem történik semmi. Elavult sajnos....Köszönjük hogy elmondhadtuk, Kovács-Kléh László, Ecser (úgyse történik semmi).

Tisztelt Kovács-Kléh László! 

Jelenleg fejlesztő kollégáink még arra várnak hogy az új strukturált labor működése teljesen egységes legyen, a strukturált adatok automatikus beemelése  ezután fog prioritásra kerülni.

Amennyiben az automatikus beemelésen kívül van problémája a strukturált laborleletekkel kérem keressen minket központi telefonszámunkon.

Üdvözlettel,

Kaskó Zoltán 

infomIx. kft

Bogi
  • Bogi
  • Veterán (Szint 18)
Tuesday, October 8, 2024 4:15:00 PM
A programból küldött automatikus e-mail a receptírás megtörténtéről egyes pácienseknek félreértést okoz: ha több hónapra írunk egy gyógyszert megzavarja őket a "kiválthatóság kezdete". Érkeznek az e-mailek, telefonok, hogy "csak október 22.-én válthatom ki de nekem már holnap elfogy"

Ki lehetne ezt venni belőle? Van lehetőségünk nekünk szerkeszteni ezt a szöveget? Egyébként nagyon klassz ez a lehetőség! 😊

Köszönöm 🙂🙏

FMilan
Wednesday, October 9, 2024 8:16:36 AM
Tisztelt Bogi

A programban, a receptírás ablak jobb felső sarkában lévő Beállítások gombnál a Recept adatok opciót választva lesz egy olyan lehetőség, hogy "Kezdő kiválthatósági dátum mindig a munkadátum legyen". Ezt a beállítást bekapcsolva, mindig az aktuális dátum lesz a kezdő kiválthatósági dátum. Szerintem ez orvosolni fogja az Önök problémáját.

Originally Posted by: Bogi 

A programból küldött automatikus e-mail a receptírás megtörténtéről egyes pácienseknek félreértést okoz: ha több hónapra írunk egy gyógyszert megzavarja őket a "kiválthatóság kezdete". Érkeznek az e-mailek, telefonok, hogy "csak október 22.-én válthatom ki de nekem már holnap elfogy"

Ki lehetne ezt venni belőle? Van lehetőségünk nekünk szerkeszteni ezt a szöveget? Egyébként nagyon klassz ez a lehetőség! 😊

Köszönöm 🙂🙏

sbpanka
Wednesday, October 9, 2024 8:53:02 AM
Tisztelt Infomix! 

A NEAK taj list kezelővel kapcsolatban érdeklődnék. 

1x sikerült használnom, de aztán az utóbbi időben  teljesen üres listát dob. Próbáltam jelentés előtt/után/taj regiszter elküldve-nélküle, Azóta nem ad semmit. A betöltés lefut, de feldolgozható listát nem látok. 

A súgóban sem találtam róla leírást, hogy esetleg mit ronthatok. 

Szíves segítségüket köszönöm. 

Panka

Bogi
  • Bogi
  • Veterán (Szint 18)
Wednesday, October 9, 2024 8:55:05 AM
Kedves Milan!

Sajnos nem oldja meg, így is írja a kiválthatóság kezdetét. Ha több havit írunk - ami rendszeres - a második recept már későbbi dátum.  Ráadásul ezzel a beállítással nehezebben tudjuk követni, hogy a beteg meddig van ellátva gyógyszerrel, hiszen ezzel a beállítással újra kezdenénk a számolást.

Originally Posted by: FMilan 

Tisztelt Bogi

A programban, a receptírás ablak jobb felső sarkában lévő Beállítások gombnál a Recept adatok opciót választva lesz egy olyan lehetőség, hogy "Kezdő kiválthatósági dátum mindig a munkadátum legyen". Ezt a beállítást bekapcsolva, mindig az aktuális dátum lesz a kezdő kiválthatósági dátum. Szerintem ez orvosolni fogja az Önök problémáját.

Köszönöm 🙂🙏

FMilan
Wednesday, October 9, 2024 10:15:25 AM
Kedves Bogi!

Sajnos más lehetőség nincs a kiválthatósági dátumokkal kapcsolatban. Annak megléte jogszabályi kötelezettség, tehát valamit kell hogy ráírjon a rendszer, ami vagy a számolt dátum (aminek alapesetben jónak kellene lennie), vagy az aktuális dátum.

Kedves Milan!

Sajnos nem oldja meg, így is írja a kiválthatóság kezdetét. Ha több havit írunk - ami rendszeres - a második recept már későbbi dátum.  Ráadásul ezzel a beállítással nehezebben tudjuk követni, hogy a beteg meddig van ellátva gyógyszerrel, hiszen ezzel a beállítással újra kezdenénk a számolást.

Originally Posted by: FMilan 

Tisztelt Bogi

Köszönöm 🙂🙏

Kaskó Zoltán
Tuesday, October 15, 2024 1:29:29 PM
Originally Posted by: sbpanka 

Tisztelt Infomix! 

A NEAK taj list kezelővel kapcsolatban érdeklődnék. 

1x sikerült használnom, de aztán az utóbbi időben  teljesen üres listát dob. Próbáltam jelentés előtt/után/taj regiszter elküldve-nélküle, Azóta nem ad semmit. A betöltés lefut, de feldolgozható listát nem látok. 

A súgóban sem találtam róla leírást, hogy esetleg mit ronthatok. 

Szíves segítségüket köszönöm. 

Panka

Tisztelt sbpanka!

Egy helyipéldány frissítés lehetséges hogy megoldja a problémát.

Lépjen be az IxNet központba, a frissítés fülön válassza az összes példány frissítés gombot, majd lépjen be a programba.

Ha ezután is üres a lista kérem keressen minket központi telefonszámunkon és egy távelérés keretében megvizsgáljuk a problémát.

Üdvözlettel,

Kaskó Zoltán 

infomIx. kft

Patpintmed kft.
Tuesday, October 22, 2024 11:56:25 AM
Tisztelt Infomix !

A laboreredmények nem érkeznek illetve emelődnek be automatikusan,pedig a beállítás megvan és minden más lelet automatikusan bekerül , lekérdezéskor látszódik, kivéve a laboreredmények. Mi a teendő?

FMilan
Thursday, October 24, 2024 3:32:11 PM
Tisztelt Patpintmed kft.

Igen, a jelenség szándékos. Jelenleg a strukturált laborérkeztetés átmeneti időszaka miatt csak akkor töltődnek le a leletek, ha strukturált formában kapják, és a Megtekintés gombok alatti Letöltés gombra rákattintanak. Ennek oka az, hogy sajnos nagyon sok labor még nem tért át a strukturált labor érkeztetésre / küldésre, vagy csak részlegesen. Ennek következtében, ha automatán menne a lelet érkeztetés, akkor sok-sok adatbázist teleszemetelne a program az előbbi dolog miatt, ezt pedig szeretnénk elkerülni. Ennek érdekében amíg nem fog minden labor 100%-osan készenállni a dologra, addig csak a Letöltés gomb segítségével lehet az eredményeket érkeztetni. Amikor már azt látjuk hogy mindenhol biztonságosan működik már a dolog, utána szeretnénk visszaállítani az automatikus beemelést.

Üdvözlettel: Farkas Milán

Originally Posted by: Patpintmed kft. 

Tisztelt Infomix !

A laboreredmények nem érkeznek illetve emelődnek be automatikusan,pedig a beállítás megvan és minden más lelet automatikusan bekerül , lekérdezéskor látszódik, kivéve a laboreredmények. Mi a teendő?

Panna
  • Panna
  • Haladó (Szint 7)
Tuesday, November 5, 2024 1:59:39 PM
Üdv ! A 3.71.0.verzióban az oltóanyag felírásakor a " Az ellátott napok számának kitöltése az EESZT-be küldéshez kötelező ! Kérjük javítsa ! Nem találtam a recept karbantartásban hol lehetne ezt kiiktatni. ?
Sári László
Wednesday, November 6, 2024 11:10:38 AM
Originally Posted by: Panna 

Üdv ! A 3.71.0.verzióban az oltóanyag felírásakor a " Az ellátott napok számának kitöltése az EESZT-be küldéshez kötelező ! Kérjük javítsa ! Nem találtam a recept karbantartásban hol lehetne ezt kiiktatni. ?

Tisztelt Panna!

Ez a fejlesztés felhasználói kérésre került a programba, mert sok patika nem fogadja el ha egy gyógyszerrel 0 napra van ellátva a páciens. Jelenleg ez az üzenet fixen megjelenik, nincs beállítás a kikapcsolására. Ha az üzenet zavaró és akadályozza a munkát, akkor azt kérem, hogy egy e-mail-ban jelezzék.