Tisztelt Fejlesztők!
Több praxisban helyettesítve láttam, hogy van lehetőség pl vizelet és széklet tenyésztés kérése esetén Synlabos beutalót közvetlenül a programból már megfejelve kinyomtatni.
A mi rendelőnkben erre lehetőséget nem találtam, hogy tudom akár típusbeutalást felvenni, vagy a beállítást megkeresni?
[img=https://drive.google.com/file/d/19UB5M5W5YdS_Bjvo5wSNlpZK7AoYlUuc/view?usp=sharing]Synlab beut[/img]
Előre is köszönöm!
Szép napot!
Sántha Beatrix
Kedves Beatrix,
Ixnetben ezek az egyedi laborkérő lapok az űrlap rögzítés modullal, vagy Forte szinttől használhatók.
A beutaló formátumok tervezésénél (Karbantartás / Tervező formátumok / Beutaló formátum tervező menüpont) éri el ezeket az előre kialakított formátumokat.
A betöltés gombbal kiválaszthatja azt a kérőlapot, amit szeretne használni.
A labor vizsgálatok gomb megnyomásával kinyitható a vizsgálatok panel, ebben kell megkeresni azokat a vizsgálatokat az Ön rendszerében, ami a kérőlapon szerepel. Majd a vizsgálatra kattintva azt a formátumon a megfelelő helyre "húzni" az egér bal gombjával.
A következő lépés a nyomtatás beállítása, az oldalbeállítás gombbal
És ezt követően már csak menteni kell az elkészült egyedi kérőlapot.
Az így elkészített kérőlapok a laborkérésnél jobb oldalon a formátumoknál kiválaszthatók.
A kért vizsgálatoknak megfelelő X jelölések is nyomtatásra kerülnek, ezért szükséges a megfelelő helyre tenni ezeket a tervezőben.
Edited by moderator
Friday, June 19, 2020 9:06:15 AM
|
Reason: Not specified