FMilan
Friday, March 2, 2018 9:55:17 AM
Originally Posted by: Dr.Ghanem Niyaz 

Originally Posted by: vargas 

Originally Posted by: Sári László 

Tisztelt Infomix !

Az I. negyedéves oltóanyag megrendelést sem tudtuk a programmal készíteni és most sem az új verzióval !!

Kollégájuk tavaly decemberben nem tudom segiteni.

Tisztelt Doktor Úr!

Az esedékes II. negyedéves oltóanyag megrendelő a most készülő köztes verzióban lesz kiküldve.

Egy kis kiegészítés a miértről.

A verzióváltás készítés folyamatában van egy pont, amikor már véglegesen lezárásra kerül a fejlesztés, a tesztelés az utolsó fázisban van, ekkor már sajnos nincs lehetőség újabb módosítást beletenni. Ha ezt megtennénk, azzal a teljes verzió tesztje, és így a kiküldés is napokat csúszna.

A hozzánk eljutatott táblázatokban látható, hogy azt 2018.02.05-én módosították, akkor készült el (van olyan, ami még ez előtt). Elég lenne, ha 4-5 nappal korábban eljutna hozzánk, akkor a hó végi verzióba gond nélkül bekerülhetne.

Tisztelt Infomix !

Én is megértem de az ÁNTSZ ( járási hivatal) 03.02-án kéri tőlünk a II. negyedéves oltóanyag igényélést !

Na most mit és hogy csináljunk ???

Üdv.

Kedves doktorúr,

Azt ígérhetem, hogy nagyon igyekszünk. Remélem sikerül még a héten elérhetővé tenni a portálon.

Tisztelt Infomix !

Ma reggel frissítettük az új verzóra, de továbbra is azt írja hogy sablon betöltése sikertelen !!

Üdv.

Ghanem Niyaz

Záhony

Azt meg tudná esetleg írni, hogy milyen típusú office van a számítógépen, és abból hányas verziószámú, esetleg hogy hány bites?

Dr.Ghanem Niyaz
Friday, March 2, 2018 2:07:03 PM
Originally Posted by: FMilan 

Tisztelt Infomix !

Az I. negyedéves oltóanyag megrendelést sem tudtuk a programmal készíteni és most sem az új verzióval !!

Tisztelt Doktor Úr!

Az esedékes II. negyedéves oltóanyag megrendelő a most készülő köztes verzióban lesz kiküldve.

A verzióváltás készítés folyamatában van egy pont, amikor már véglegesen lezárásra kerül a fejlesztés, a tesztelés az utolsó fázisban van, ekkor már sajnos nincs lehetőség újabb módosítást beletenni. Ha ezt megtennénk, azzal a teljes verzió tesztje, és így a kiküldés is napokat csúszna.

A hozzánk eljutatott táblázatokban látható, hogy azt 2018.02.05-én módosították, akkor készült el (van olyan, ami még ez előtt). Elég lenne, ha 4-5 nappal korábban eljutna hozzánk, akkor a hó végi verzióba gond nélkül bekerülhetne.

Tisztelt Infomix !

Én is megértem de az ÁNTSZ ( járási hivatal) 03.02-án kéri tőlünk a II. negyedéves oltóanyag igényélést !

Üdv.

Kedves doktorúr,

Azt ígérhetem, hogy nagyon igyekszünk. Remélem sikerül még a héten elérhetővé tenni a portálon.

Tisztelt Infomix !

Ma reggel frissítettük az új verzóra, de továbbra is azt írja hogy sablon betöltése sikertelen !!

Üdv.

Ghanem Niyaz

Záhony

Azt meg tudná esetleg írni, hogy milyen típusú office van a számítógépen, és abból hányas verziószámú, esetleg hogy hány bites?

A Libre office, Verzió: 5.4.1.2 (x64)

FMilan
Friday, March 2, 2018 2:44:08 PM

Tisztelt Infomix !

Tisztelt Doktor Úr!

Tisztelt Infomix !

Üdv.

Kedves doktorúr,

Tisztelt Infomix !

Üdv.

Ghanem Niyaz

Záhony

Sajnos ez lesz a gond, a Libre Officeból a 64 bites verzió sajnos nem működik a programmal, 32 bitest kellene helyette telepíteni és akkor működni fog.

kleh
  • kleh
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Friday, March 2, 2018 4:30:56 PM
Tisztelt Infomix !

Pár kérdésünk lenne, bocsánat hogy a program ismeretlenségéből adódnak.

első: a tételes B300 jelentéseknél jelez a program hogy vannak hibák. ezeket hogy lehet javítani. a régi ixdokiba visszaléptem az ellátások napjába és korrigáltam. itt nem megy.

második: ha valakit gondozásba veszek - pl vérszegénység - hogy tudom beállítani hogy jelezzen a gép ha a betegbe lépek hogy pl havonta vérkép kontroll kell, stb...

harmadik: beutalóknál sokszor nincsenek abc sorrendben az osztályok és akkor még utána az eeszt-s beutalás is csináljam meg...igaz ott már rend van abban ami fent van...

Nagyon köszönjük, Kovács-Kléh, Ecser.

FMilan
Friday, March 2, 2018 4:53:01 PM
Originally Posted by: kleh 

Tisztelt Infomix !

Pár kérdésünk lenne, bocsánat hogy a program ismeretlenségéből adódnak.

első: a tételes B300 jelentéseknél jelez a program hogy vannak hibák. ezeket hogy lehet javítani. a régi ixdokiba visszaléptem az ellátások napjába és korrigáltam. itt nem megy.

második: ha valakit gondozásba veszek - pl vérszegénység - hogy tudom beállítani hogy jelezzen a gép ha a betegbe lépek hogy pl havonta vérkép kontroll kell, stb...

harmadik: beutalóknál sokszor nincsenek abc sorrendben az osztályok és akkor még utána az eeszt-s beutalás is csináljam meg...igaz ott már rend van abban ami fent van...

Nagyon köszönjük, Kovács-Kléh, Ecser.

1, a hibajelzéseknél az adott hiba sorában a sor végén van egy ikon, arra kattintva a hibás dologra ugrik a program és javítható.

2, a Karbantartás / Egyéb / Gondozási körök karbantartása menüpontban adhat meg egy gondozáshoz bno tartományokat, és itt rögzíthet kontroll gyakoriságot is, ami alapján figyelmeztetni tud a program.

3, ezt pontosan hol érti? a beutalás ablak szakrendelés pontjára gondol, vagy már az intézetválasztás ablakon?

Dr Bublovics Péter
Friday, March 2, 2018 5:18:30 PM
Tisztelt Infomix Kft!

Szeretném kérni a már Önöknek korábban írásban és telefonon is jelezett betegszállítás kitöltő alkalmazás fejlesztését.

Jelenlegi formájában a páciens lakcíméről az intézménybe szállításhoz szükséges nyomtatványhoz ideális a program. Gyakran hazaszállítást is meg kell rendelni, de ahhoz nagyon körülményes a jelenlegi forma és lassítja munkát.

Szükséges lenne egy "hazaszállítás" vagy "visszaút" gomb beüzemelése, amelynek hatására az nyomtatványkitöltőben az eredeti kiindulási és célállomás sorrendje felcserélődik.

Jelenleg, ha hazaszállításhoz szeretnénk utalványt kitölteni 3 probléma merül fel. 1. Célállomáshoz, amely a beteg lakcíme lesz nem lehet beemelni a beteg címét 1 kattintással, mint a beszállítási utalványnál.

2. jelenleg a célállomás megadásánál kéri a 9 jegyű intézménykódot, ami hazaszállításnál nincsen, mivel az a beteg lakcíme, de a program nem enged tovább lépni, amíg valamilyen kódot nem adunk meg, a papír alapú nyomtatványon azt meg kézzel le kell húzni.

3. A kiindulási helynél,amely ebben az esetben az intézmény nem lehet 9 jegyű kódot megadni, kézzel kell beírni az intézmény címét.

Szeretném kérdezni, hogy lehetséges volna-e az adatlapok közé felvenni a Laboratórium KFT A4 méretű kérőlapjait tenyésztéshez és szerológiai vizsgálatokhoz, olyan formában, hogy a program rányomtassa az adatlapra a beteg adatait úgy mint pl a vércsoport kérőlapnál. Ez jelentősen meggyorsítaná a betegellátást, mert ezeket a nyomtatványokat jelenleg kézzel kel kitölteni.

Köszönettel

Dr. Bublovics Péter

kleh
  • kleh
Thursday, March 8, 2018 5:53:36 PM
Akik a Heim Pál Kh-ba szeretnének beutalót adni, jelezném hogy már HOGYI néven fut......
Dr.Ghanem Niyaz
Wednesday, March 14, 2018 10:28:09 AM

Tisztelt Infomix !

Tisztelt Doktor Úr!

Tisztelt Infomix !

Üdv.

Kedves doktorúr,

Tisztelt Infomix !

Üdv.

Ghanem Niyaz

Záhony

Sajnos ez lesz a gond, a Libre Officeból a 64 bites verzió sajnos nem működik a programmal, 32 bitest kellene helyette telepíteni és akkor működni fog.

Megvettem a microsoft office 2016, ami mellett sikerült !! köszönöm a tippet !

kleh
  • kleh
Wednesday, March 21, 2018 12:40:26 PM
Tisztelt Infomix !

fejlesztésként javasolnám, hogy a heti tp jelentéskor ajánljon fel a program egy nyomtatási vagy megnézhető listát a tp-n lévőkről. mert ugye automatikusan elküldjük a jelentés (legalábbis én) és soha nem ellenőrzöm vissza a betegekkel mi a helyzet. így meg lenne egy kontroll pont.

másik: a számlázó programot is úgy alakítanám, hogy a jogosítvány lapjára tennék egy gombot, hogy számla nyomtatás ha rá kattintok (tudom, hogy automatára is belehet állítani meg van a manuális megoldás).

Köszönettel. Kovács-Kléh, ecser.

Varga Sándor
Wednesday, March 21, 2018 2:06:28 PM
Originally Posted by: kleh 

Tisztelt Infomix !

fejlesztésként javasolnám, hogy a heti tp jelentéskor ajánljon fel a program egy nyomtatási vagy megnézhető listát a tp-n lévőkről. mert ugye automatikusan elküldjük a jelentés (legalábbis én) és soha nem ellenőrzöm vissza a betegekkel mi a helyzet. így meg lenne egy kontroll pont.

másik: a számlázó programot is úgy alakítanám, hogy a jogosítvány lapjára tennék egy gombot, hogy számla nyomtatás ha rá kattintok (tudom, hogy automatára is belehet állítani meg van a manuális megoldás).

Köszönettel. Kovács-Kléh, ecser.

A jogosítvány számlázásra volna egy áthidaló javaslatom. A számlázásnál tud előre definiált tételeket felvenni, ezek egy kattintással beemelhetők a számla tételek közé. Így azzal a beállítással, hogy ne induljon automatikusan számla, tudja használni. Ahhoz, hogy ne legyen plussz kattintás, érdemes a paciens számla menüpontot kitenni az eszközoszlop panelre. Így csak annyi a különbség, hogy a számla miatti kattintást az eszközoszlop számla gombján kell megtennie.

A táppénzes jelentésnél arra gondol, hogy a jelentés készítés közben tudja ellenőrizni, hogy aktuálisan kik azok, akik a program szerint még keresőképtelenek?

A jelentés készítéskor a NEAK szervertől kérünk infót, milyen jelentés adható le, és ebből melyiket készítse el éppen a program. Abban az esetben, ha ez heti jelentés, kellene egy keresőképtelen listát megjelentetnünk az érintett praxisra, ha jól értem. Ez a keresőképtelenek lista (ami ugye létezik már) elég sok féle paraméterrel készíthető el. Mivel itt ezt a paraméterezést már nem lehetne megoldani, fontos, hogy milyen szempont, időszak, stb. szerinti lista kellene. Az hogy jelenjen meg? Ha meg is tudjuk oldani, csak olyan lehetőséget tudok elképzelni, ami a jelentés folyamatát nem bonyolítja meg.

Varga Sándor
kleh
  • kleh
Thursday, March 22, 2018 6:28:00 AM
D.u. megnézem a számlázási beállítást.

A TP -el az lenne a kérés hogy mint pl mikor az influenzát jelentem export megoldásban, megkérdi, hogy megszeretném e nézni és nyitni. Valami hasonlóra gondolnék itt is. Részemről ez azért fontos mert sokszor elsiklok a tartós TP-n levők felett. Felugrana egy ablak és megkérdené, hogy kívánja e megtekinteni pl a jelenlegi listában levőket? De tény, hogy a TP napló hosszába és keresztbe is lekérdezhető. Maga a jelentés az rendbe van, azzal nincs is gondom. Természetsen minden mérlegelést igényel, csak egy gondolat volt ez. De lehet hogy a jelentés menetét bonyolítaná...

medicinke
Monday, March 26, 2018 10:48:40 AM
Típus beutalás, vagy labor beemelésekor a diagnózist és labor esetében a vizsgálatokat is törli a program. 😞
K Bálint
Monday, March 26, 2018 12:30:28 PM
Originally Posted by: medicinke 

Típus beutalás, vagy labor beemelésekor a diagnózist és labor esetében a vizsgálatokat is törli a program. :(

Köszönjük észrevételét! Megvizsgáljuk a fejlesztő kollégákkal, és amennyiben fejleszthető, akkor a következő verziók valamelyikében publikálva lesz a változtatás. Addig is szíves türelmét kérjük.

Bacskai Mária
Tuesday, March 27, 2018 5:58:42 PM
Ixnet

Közgyógyellátás igénylésekor, a háziorvosi igazolásba nem kerül be a javaslatos gyógszereknél a szakorvos pecsétszáma. Ha volt korábban közgyógya a betegnek, a térítési díjhoz végig 0,00 Ft-ot ír. A segédeszköznél a Gyakorisága(havi menny.) rubrikába zagyvaságot ír (pl. pelenka 90 db helyett 3 darab), ide sem ír szakorvosi pecsétszámot. (Pedig a kitöltés során a táblázat ablakban végig látom a javaslat adatait, a szakorvos pecsétszámát).

Az aktuális KGYlistába felvett gyógyszerneveket a VisualX ábécésorrendbe rendezte, könnyebb volt észrevenni, ha lemaradt valami, itt nem rendezi ábécébe.

Nagyon zavaró, hogy állandóan átugrik a korábbi dátumú KGY-listákra a program. Állandóan lesnem kell, hogy az aktuális listában vagyok-e, vagy éppen egy 2014 v. 2016-os listát módosítok-e. :(

Bacskai M.

MCsaba
Wednesday, March 28, 2018 9:04:42 AM
Originally Posted by: Bacskai Mária 

Ixnet

Közgyógyellátás igénylésekor, a háziorvosi igazolásba nem kerül be a javaslatos gyógszereknél a szakorvos pecsétszáma. Ha volt korábban közgyógya a betegnek, a térítési díjhoz végig 0,00 Ft-ot ír. A segédeszköznél a Gyakorisága(havi menny.) rubrikába zagyvaságot ír (pl. pelenka 90 db helyett 3 darab), ide sem ír szakorvosi pecsétszámot. (Pedig a kitöltés során a táblázat ablakban végig látom a javaslat adatait, a szakorvos pecsétszámát).

Az aktuális KGYlistába felvett gyógyszerneveket a VisualX ábécésorrendbe rendezte, könnyebb volt észrevenni, ha lemaradt valami, itt nem rendezi ábécébe.

Nagyon zavaró, hogy állandóan átugrik a korábbi dátumú KGY-listákra a program. Állandóan lesnem kell, hogy az aktuális listában vagyok-e, vagy éppen egy 2014 v. 2016-os listát módosítok-e. :(

Bacskai M.

Tisztelt Doktornő!

Közgyógyellátás igényléséhez a therápiás lapról tud igazolást nyomtatni, itt ABC sorrendben is jelennek meg a gyógyszernevek.

dr. Veress Attila
Wednesday, March 28, 2018 9:09:47 AM
Ez ugyan igaz, de ez a rész sem használható, csak igen nehézkesen. Hónapok óta már többször jeleztem én is. Érdemi lépés nem történt ez ügyben.
MCsaba
Wednesday, March 28, 2018 9:37:52 AM
Originally Posted by: MCsaba 

Originally Posted by: Bacskai Mária 

Ixnet

Bacskai M.

Tisztelt Doktornő!

Közgyógyellátás igényléséhez a therápiás lapról tud igazolást nyomtatni, itt ABC sorrendben is jelennek meg a gyógyszernevek.

Originally Posted by: dr. Veress Attila 

Ez ugyan igaz, de ez a rész sem használható, csak igen nehézkesen. Hónapok óta már többször jeleztem én is. Érdemi lépés nem történt ez ügyben.

Kipróbáltuk, nálunk megfelelően működik az igazolás a therápiás lapról. Mióta közgyógy keretet állapítanak meg a Közgyógy kezelés menüpont már nem használható.

dr. Veress Attila
Wednesday, March 28, 2018 10:21:58 AM
Pont erről beszélek. kifogás mindig van. Most van a programban ugyanarra a funkcióra kettő, egymástól teljesen külön működő menüpont. Egyik sem tudja mindazt, amire szükségünk lenne.
Varga Sándor
Wednesday, March 28, 2018 10:37:26 AM
Originally Posted by: dr. Veress Attila 

Pont erről beszélek. kifogás mindig van. Most van a programban ugyanarra a funkcióra kettő, egymástól teljesen külön működő menüpont. Egyik sem tudja mindazt, amire szükségünk lenne.

Kedves doktorúr,

A therápiás lapról készíthető igazolás jelenleg mind adattartalmában, mind működésében megfelelő, kérhető közgyógy keret jogosultság megállapítására és gyógyszer keret felülvizsgálatára is. A TH lapon szereplő összes készítmény, segédeszköz, valamint a magis készítmények minden szükséges adatát tartalmazza, ami a nyomtatványra kerül. Kivéve azokat, ahol az aktuális adatoknál külön meg van jelölve, hogy az adott készítmény a kgy igazoláson ne szerepeljen.

A közgyógy kezelés funkció akkor volt érvényes, amikor még a gyógyszer listát leadva nem egy keret került megállapításra, hanem konkrét gyógyszer listát adtak vissza, és csak ezek a készítmények voltak közgyógyra adhatók.

Varga Sándor
medicinke
Wednesday, March 28, 2018 11:35:37 AM
Originally Posted by: K Bálint 

Típus beutalás, vagy labor beemelésekor a diagnózist és labor esetében a vizsgálatokat is törli a program. :(

Köszönjük észrevételét! Megvizsgáljuk a fejlesztő kollégákkal, és amennyiben fejleszthető, akkor a következő verziók valamelyikében publikálva lesz a változtatás. Addig is szíves türelmét kérjük.

Köszönöm.

Régen ez rendben ment, talán nem is kell fejleszteni, csak visszaállítani.

dr. Veress Attila
Wednesday, March 28, 2018 11:36:56 AM
Látom, belépett a lovasság...

Rendben, akkor nézzük meg okával. A folyamat a következő:

-Kiadok egy igazolást (ezt nem tudja a kgy. kezelés (K), tudja a therápis lap (T), de csak azon felhasználóknál, akik napi rendszerességgel karban tartják a therápiás lapot. Akik nem használják, azoknál egyenként ki kell törölni a korábban kiadott igazolás miatt ott ragadt régi gyógyszereket (ha nem figyelünk 2 évvel ezelőtti adatokkal fog kimenni az igazolás.)

- A kiadott igazolás alapján jön vissza egy közgyógy kártya. Ezen igazoláshoz kellene rögzíteni a számot. Ezt tudja a (K), bár nagyon oda kell figyelni, hogy jó helyre rögzítsük, mert alapból mindig rossz helyen áll a kurzor, viszont nem tudja a (T), elő kell venni a törzskartont és ott rögzíteni.

-Kellene látni a korábbi kgy adatokat (kiadott igazolás tartalma, a hozzá tartozó kgy számok, Ft összegek) Ezt tudja a(K), de nem tudja a (T).

Remélem így már érthetőbb az előző hozzászólásom.

medicinke
Wednesday, March 28, 2018 11:42:14 AM
Az ellátás lapon a "Soron kívüli" gomb mire jó?
MCsaba
Wednesday, March 28, 2018 1:20:22 PM

Az ellátás lapon a "Soron kívüli" gomb mire jó?

A keresőképtelen paciensek soron kívüli beutalhatóságának ellenőrzésére szolgál. Ha a betegnek van érvényes jogviszonya, akkor lehet elindítani az ellenőrzést.

kleh
  • kleh
Thursday, March 29, 2018 5:08:04 PM
Tisztelt Infomix !

Patikai visszajelzés alapján (EESZT-be fel nem töltött recept) kérném, hogy a receptíró oldalon nem e lehetne megjeleníteni a fel és nem feltöltött receptek ikonját - amit ugye az ellátási lapon látunk a TAJ ellenőrző mellett. Véleményem szerint itt lenne értelme, azonnali javítási lehetősége.

Köszönettel. Kovács-Kléh, Ecser.

Zsolt50
Wednesday, April 4, 2018 5:55:02 PM
Tisztelt Infomix, fórumozók!

Szükségünk van az influenza oltási adatokra. A lista elérése megvan.

Van két rendszer, az egyiken rendesen működik és el is készült a lista.

A másiknál a kiválasztás után (oltások-lista) hibaüzenetet kapunk: "Dokumentum sablon betöltése sikertelen"

Mi lehet az oka, teendő?

Lenne egy másik probléma is. Nem én használom a rendszert, ezért csak körülírni tudom a problémát.

Sajnos néha valahogyan előfordul, hogy a receptnél hiányzik vagy rossz a BNO kód.

OEP jelentésnél hibaüzenet.

-kiválasztás, -kék fonendoszkóp, -listában megkeres a hibás nap, - módosítás

Egyszerűbb esetnél a diagnózishoz beírva a BNO-t a kijavítás sikerül.

Sok gyógyszer esetén azonban nehéz rájönni hol a hiba. Régebben kapott az aszisztencia segítséget: "valahova" kattintani kellett ezen a lapon és bejött egy a receptírásnál megszokott felület ahol látszott melyik gyógyszerhez nem írtak BNO-t.

Meg tudnák mondani hogyan érhető ez el?

--Zsolt--

Varga Sándor
Thursday, April 5, 2018 7:31:04 AM
Originally Posted by: Zsolt50 

Tisztelt Infomix, fórumozók!

Szükségünk van az influenza oltási adatokra. A lista elérése megvan.

Van két rendszer, az egyiken rendesen működik és el is készült a lista.

A másiknál a kiválasztás után (oltások-lista) hibaüzenetet kapunk: "Dokumentum sablon betöltése sikertelen"

Mi lehet az oka, teendő?

Lenne egy másik probléma is. Nem én használom a rendszert, ezért csak körülírni tudom a problémát.

Sajnos néha valahogyan előfordul, hogy a receptnél hiányzik vagy rossz a BNO kód.

OEP jelentésnél hibaüzenet.

-kiválasztás, -kék fonendoszkóp, -listában megkeres a hibás nap, - módosítás

Egyszerűbb esetnél a diagnózishoz beírva a BNO-t a kijavítás sikerül.

Sok gyógyszer esetén azonban nehéz rájönni hol a hiba. Régebben kapott az aszisztencia segítséget: "valahova" kattintani kellett ezen a lapon és bejött egy a receptírásnál megszokott felület ahol látszott melyik gyógyszerhez nem írtak BNO-t.

Meg tudnák mondani hogyan érhető ez el?

--Zsolt--

Az oltásoknál mindkét rendszerben ugyan olyan táblázatkezelő van a gépeken?

Recept felíráskor, ha nem adnak meg BNO kódot, arra figyelmeztet az Ixnet. Kellene egy ilyen konkrét eset, hogy pontosan tudjuk hogyan lehet a jelentés adatait ellenőrizni, és ha kell módosítani.

Javaslom küldje el az elérhetőségét egy emailben, és a kollégák keresni fogják.

Varga Sándor
sbpanka
Friday, April 6, 2018 7:38:31 AM
Tisztelt Fejlesztők!

Olyan problémánk adódott, hogy a keresőképtelen felülvizsgálat behíváshoz szükséges tábblázatoz nem tudom előhívni,

azt az üzenetet dobja a rendszer, hogy "nincs listázható adat".

Tudom, hgy van, mert van 2-3 kismamánk, és még legalább 1 fő balesetes, 1 fő lumboischialgiás panaszos, és 1 fő felmentett emlőtumoros betegünk.

Ha már erről van szó, ebbe a listába lehetne valahogy beleoperálni legalább a 30 napon túli betegek telefonszámát a sorok végére?

Előzetes lista generáláshoz nem lehetne megadni a leendő vizsgálat dátumát, hogy jövő keddi FÜV-re számolja a 30 napon túliakat.

Valamint amennyire látom, a kórházi tartózkodást nem számolja bele még mindig.

Köszönm a segítséget.

Varga Sándor
Friday, April 6, 2018 9:09:33 AM
Originally Posted by: sbpanka 

Tisztelt Fejlesztők!

Olyan problémánk adódott, hogy a keresőképtelen felülvizsgálat behíváshoz szükséges tábblázatoz nem tudom előhívni,

Tudom, hgy van, mert van 2-3 kismamánk, és még legalább 1 fő balesetes, 1 fő lumboischialgiás panaszos, és 1 fő felmentett emlőtumoros betegünk.

Ha már erről van szó, ebbe a listába lehetne valahogy beleoperálni legalább a 30 napon túli betegek telefonszámát a sorok végére?

Előzetes lista generáláshoz nem lehetne megadni a leendő vizsgálat dátumát, hogy jövő keddi FÜV-re számolja a 30 napon túliakat.

Köszönm a segítséget.

Köszönjük a javaslatokat.

A keresőképtelen listát meg tudjuk nézni esetleg egy táveléréssel?

Varga Sándor
kleh
  • kleh
Friday, April 6, 2018 12:32:42 PM
Ugyan csak TP kérdés - már korábban is kérdeztem szerintem. Van, hogy a gép nem enged előre TP-t megszünetni - tudom nem helyes, ez de a következő rendelésből egy betegmegjelenéssel kevesebb. Küldök egy konkrét esetet képben (csatolni nem tudom, emailben meg). Köszönöm.

Az előbbi hozzászóláshoz annyit tennék hozzá, hogy a telefonszám nem butaság, én viszont egyszerüen csak annyit csinálnék a programban, hogy a 30 napon túliak egy fekete vonallal ellennének választva a listába. A felülvizsgáló az egész listát kéri úgyis.

Bacskai Mária
Friday, April 6, 2018 12:42:19 PM

Originally Posted by: sbpanka 

Tisztelt Fejlesztők!

Köszönm a segítséget.

Köszönjük a javaslatokat.

A keresőképtelen listát meg tudjuk nézni esetleg egy táveléréssel?

A tegnapi Tp. felülvizsgálaton mi is így jártunk, a Táppénzes ellenőrzés- 30 napon túliak egyáltalán nem működik (ma sem, megnéztem), Nincs listázható adatot ír ki.