MCsaba
Monday, August 12, 2019 8:31:26 AM
Originally Posted by: Bakos J 

Originally Posted by: Nagy Attila 

Originally Posted by: kleh 

Tisztelt Infomix !

Azt szeretném kérdezni, hogy milyen módon lehet a beteglisták közt (leválogatás rubrikái) mozgatni eseteket. Pl egy távoztatott szürke pöttyöst hogy lehet sárga pöttyösé varázsolni ? Köszönettel. Kovács-Kléh.

Tisztelt Kovács-Kléh László dr.!

A távoztatott beteget elő kell venni, majd a regisztráció menüpontban talál egy Kijelentkezés/távoztatás praxisból menüpontot, ezen az ablakon pedig egy távoztatás visszavonása gombot.

Így vissza tudja vonni a korábbi távoztatást, a páciens ambuláns lesz és így akár már be is tudja jelenteni praxisba.

T. Infomix!

Ha már előjött ez a kérdés, engem is érdekelne, hogy miért van szükség a betegek 3 kategóriába sorolására? (Praxisbeli, ambuláns és távoztatott). Máshogy fogalmazva mi a különbség a távoztatott és a csak ambulánsként nyilvántartott betegek között? Van ennek valami értelme, vagy haszna? Eddig ez nekem nem derült ki.

Véleményem szerint ez csak felesleges bonyolítás, elég lenne a betegeket két csoportba sorolni, a praxisbeli és nem praxisbeliekre.

Dr Bakos

Támogatom Bakos Dr véleményét, szerintem is felesleges ez a sok kategória. A praxisbeli- nem praxisbelin van a lényeg, persze felmerül a kérdés, hogy elhalálozás miatt kijelentett tajszámok hova kerüljenek. Viszont a világos szürke pöttyök opciója nekem kérdéses. Sajnos az Infomixes programozók is próbálnak mindekinek eleget tenni és sajnos sokszor ennek vagyunk az áldozatai...(egyszer ösze lehetene már rni, hogy ki mit nem használ...)De ezt a cég ne vegye rossz néven, nem tagadható, hogy minden felhasználói problémára maximalis segítőszándékkal ugranak. Kovács-Kléh.

Tisztelt Doktor urak,

A különbség ambuláns és távoztatott páciensek között, hogy beállítástól függően a távoztatott betegek nem kerülnek be a páciens választás "Összes" kategóriájába. Ennek oka, hogy azok a páciensek akik elhunytak, elköltöztek, vagy gyermekpraxisból „kinőttek” azok ne legyenek útban az "Összes" kategória használatakor.

dr. Szemerédi László
Monday, August 12, 2019 9:32:46 AM
A pácienslisták kapcsán:

A listánál sztem mindannyiunknál a „Praxisbeli” az alapértelmezett pötty. Praktikus lenne, ha a bal felső sarokban lévő szövegmező alatti pöttyökre rá lehetne kattintani a kategóriák közötti váltáshoz és nem kellene a jobb oldalra visszamennünk az egérrel és a szemünkkel. Létre lehetne hozni egy új pöttyöt „Összes” néven. Ide tudnánk váltani pl. akkor, ha a praxisbeli kategóriánál nem látjuk a pácienst, de tudni akarjuk, valaha bárhogy is elláttuk-e már. Ekkor értelemszerűen kilistáz mindenkit és a színek mutatják a kategóriát.

Tisztelettel: dr. Szemerédi László

Bakos J
  • Bakos J
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Monday, August 12, 2019 6:16:17 PM
Originally Posted by: MCsaba 

Tisztelt Infomix !

Azt szeretném kérdezni, hogy milyen módon lehet a beteglisták közt (leválogatás rubrikái) mozgatni eseteket. Pl egy távoztatott szürke pöttyöst hogy lehet sárga pöttyösé varázsolni ? Köszönettel. Kovács-Kléh.

A távoztatott beteget elő kell venni, majd a regisztráció menüpontban talál egy Kijelentkezés/távoztatás praxisból menüpontot, ezen az ablakon pedig egy távoztatás visszavonása gombot.

Így vissza tudja vonni a korábbi távoztatást, a páciens ambuláns lesz és így akár már be is tudja jelenteni praxisba.

T. Infomix!

Ha már előjött ez a kérdés, engem is érdekelne, hogy miért van szükség a betegek 3 kategóriába sorolására? (Praxisbeli, ambuláns és távoztatott). Máshogy fogalmazva mi a különbség a távoztatott és a csak ambulánsként nyilvántartott betegek között? Van ennek valami értelme, vagy haszna? Eddig ez nekem nem derült ki.

Véleményem szerint ez csak felesleges bonyolítás, elég lenne a betegeket két csoportba sorolni, a praxisbeli és nem praxisbeliekre.

Dr Bakos

Támogatom Bakos Dr véleményét, szerintem is felesleges ez a sok kategória. A praxisbeli- nem praxisbelin van a lényeg, persze felmerül a kérdés, hogy elhalálozás miatt kijelentett tajszámok hova kerüljenek. Viszont a világos szürke pöttyök opciója nekem kérdéses. Sajnos az Infomixes programozók is próbálnak mindekinek eleget tenni és sajnos sokszor ennek vagyunk az áldozatai...(egyszer ösze lehetene már rni, hogy ki mit nem használ...)De ezt a cég ne vegye rossz néven, nem tagadható, hogy minden felhasználói problémára maximalis segítőszándékkal ugranak. Kovács-Kléh.

Tisztelt Doktor urak,

A különbség ambuláns és távoztatott páciensek között, hogy beállítástól függően a távoztatott betegek nem kerülnek be a páciens választás "Összes" kategóriájába. Ennek oka, hogy azok a páciensek akik elhunytak, elköltöztek, vagy gyermekpraxisból „kinőttek” azok ne legyenek útban az "Összes" kategória használatakor.

Tisztelt MCsaba!

Nálunk az összes kategóriába tényleg az összes beteg benne van, (távozhatott, halott, ambuláns, praxisbeli) ezért nem értettem a különbséget. Amúgy ezt hol lehet átállítani? A páciens listák beállításánál, ahol logikus lenne, nem találtam ilyen opciót.

Dr Bakos

MCsaba
Tuesday, August 13, 2019 7:34:30 AM

Originally Posted by: MCsaba 

Tisztelt Infomix !

T. Infomix!

Dr Bakos

Tisztelt Doktor urak,

Tisztelt MCsaba!

Nálunk az összes kategóriába tényleg az összes beteg benne van, (távozhatott, halott, ambuláns, praxisbeli) ezért nem értettem a különbséget. Amúgy ezt hol lehet átállítani? A páciens listák beállításánál, ahol logikus lenne, nem találtam ilyen opciót.

Dr Bakos

Tisztelt Bakos dr.

Ahhoz hogy a távoztatottak ne jelenlejenek meg az összes kategóriában, a páciens választás beállításai között az Összes esetén távoztatottak lekérdezése is lehetőséget kell kikapcsolni.

dr.Kovács József
Thursday, August 15, 2019 3:21:38 PM
Segítséget kérnék. Ma reggel volt egy Windows 10 frissítés és azóta a hálózatban működő gépek, nyomtatók rettenetesen lelassultak.

Tud erről valaki valamit?

dr.Kovács József
Nagy Attila
Thursday, August 15, 2019 3:37:45 PM
Originally Posted by: dr.Kovács József 

Segítséget kérnék. Ma reggel volt egy Windows 10 frissítés és azóta a hálózatban működő gépek, nyomtatók rettenetesen lelassultak.

Tisztelt dr. Kovács József!

Eddig még nem észleltünk ilyen jelenséget, esetleg minden gép teljes kikapcsolása után kellene megpróbálni hogy javul-e a helyzet, esetleg még a router vagy switch áramtalanítását is érdemes megpróbálni.

Nagy Attila
Thursday, August 15, 2019 4:06:09 PM

Eddig még nem észleltünk ilyen jelenséget, esetleg minden gép teljes kikapcsolása után kellene megpróbálni hogy javul-e a helyzet, esetleg még a router vagy switch áramtalanítását is érdemes megpróbálni.

Fejlesztők jelezték, hogy biztonsági okokra hivatkozva éppen ezek funkciók lassabban fognak működni az új frissítésben.

Cikk: https://www.origo.hu/techbazis/20190814-microsoft-2019-augusztus-hibajavito-kedd.html 

Valószínű ez okozza a lassulást.

dr.Kovács József
Thursday, August 15, 2019 4:43:48 PM

Fejlesztők jelezték, hogy biztonsági okokra hivatkozva éppen ezek funkciók lassabban fognak működni az új frissítésben.

Cikk: https://www.origo.hu/techbazis/20190814-microsoft-2019-augusztus-hibajavito-kedd.html 

Több percet kell várni egy receptre, ez így használhatatlan.

Megoldás?

dr.Kovács József
palenkascs
Friday, August 16, 2019 9:54:48 AM

Megoldás?

Kolléganőm hamarosan megkeresi Önt távoli elérés egyeztetés céljából, ahol megvizsgáljuk a problémát.

Mórocz Márk
Friday, August 16, 2019 4:28:32 PM

Megoldás?

Táveléréssel megnéztük a problémát,a Windows frissítést követően lassult be a hálózat.

Igyekszünk kideríteni, hogy mi okozhatja a lassulást és megpróbálunk találni rá valamilyen beállítást vagy megoldást amivel az eredeti hálózati működési sebesség helyreáll.

TomposG
Friday, August 23, 2019 10:16:12 AM
Egy-két ötlet, kérés:

Gyógyszer kereséskor ha kategóriát váltunk Pl az Algopyrint a előző gyógyszerei között kerestük de ott nincsen átmegyünk a teljes törzsre akkor ismét be kell írni a keresőmezőbe az Algopírin-t. Jó volna ha megőrizné. Ez a funkció amúgy működik a betegkiválasztásnál. „Keresési szöveg megtartása kategória váltásakor” Ez volna jó itt is.

"Eredmény ellenőrzés" ablak jelenlegi formájában kicsit nehézkesen működik. Különböző dátumok vannak, dátumon belül pedig több beteg közül kell kiválasztani a nekünk éppen szükségeset beteget és a megfelelő leletét. Azt szeretném kérdeni nem lehetne-e egy olyan módosítás, hogy ha egy beteg ellátása közben indítjuk a Eredmény ellenőrzés ablakot akkor csak adott beteg leletei jelennének meg pl. beállítható hónapra visszamenőleg. Ez sokat egyszerűsítene ennek a funkciónak a használatán. Természetesen ha nincs megnyitva beteg akkor mehet a jelenlegi működési mód.

Alvási apnoe kérdőív kitöltésekor a program kitölti a a beteg nemét korát és az BMI-jét. Megoldható volna, hogy a biankó kérőívnél is így legyen?

Ma csináltam első alkalommal az ixnet-tel halottvizsgálati bizonyítványt.

1.) hiába volt kitöltve, nálam nem nyomtatta rá a nyomtatványra a kezelőorvos vagy a halottvizsgálatot végző orvos nevét

2.) az elhunyt 1-2 hónapja tartozott csak hozzám és nem volt kitöltve a kartonján a születési helye. A halottvizsgálati bizonyítvány kitöltésekor ezt nem lehetett pótolni, csak a kartonról emeli át. Miután kitöltöttem a halottvizsgálati bizonyítványt a hiányzó adat miatt nem tudtam menteni, ki kellett lépni majd a kartonra beírt születési hellyel újra kellett kezdeni ez egészet elölről. Az lenne a kérésem, hogy menthető legyen a halottvizsgálati születési hely nélkül is vagy lehessen pótolni kitöltés közben ha a beteg kartonján nem volt.

Köszönöm!

Nagy Attila
Friday, August 23, 2019 11:00:12 AM
Originally Posted by: TomposG 

Egy-két ötlet, kérés:

Gyógyszer kereséskor ha kategóriát váltunk Pl az Algopyrint a előző gyógyszerei között kerestük de ott nincsen átmegyünk a teljes törzsre akkor ismét be kell írni a keresőmezőbe az Algopírin-t. Jó volna ha megőrizné. Ez a funkció amúgy működik a betegkiválasztásnál. „Keresési szöveg megtartása kategória váltásakor” Ez volna jó itt is.

"Eredmény ellenőrzés" ablak jelenlegi formájában kicsit nehézkesen működik. Különböző dátumok vannak, dátumon belül pedig több beteg közül kell kiválasztani a nekünk éppen szükségeset beteget és a megfelelő leletét. Azt szeretném kérdeni nem lehetne-e egy olyan módosítás, hogy ha egy beteg ellátása közben indítjuk a Eredmény ellenőrzés ablakot akkor csak adott beteg leletei jelennének meg pl. beállítható hónapra visszamenőleg. Ez sokat egyszerűsítene ennek a funkciónak a használatán. Természetesen ha nincs megnyitva beteg akkor mehet a jelenlegi működési mód.

Alvási apnoe kérdőív kitöltésekor a program kitölti a a beteg nemét korát és az BMI-jét. Megoldható volna, hogy a biankó kérőívnél is így legyen?

1.) hiába volt kitöltve, nálam nem nyomtatta rá a nyomtatványra a kezelőorvos vagy a halottvizsgálatot végző orvos nevét

2.) az elhunyt 1-2 hónapja tartozott csak hozzám és nem volt kitöltve a kartonján a születési helye. A halottvizsgálati bizonyítvány kitöltésekor ezt nem lehetett pótolni, csak a kartonról emeli át. Miután kitöltöttem a halottvizsgálati bizonyítványt a hiányzó adat miatt nem tudtam menteni, ki kellett lépni majd a kartonra beírt születési hellyel újra kellett kezdeni ez egészet elölről. Az lenne a kérésem, hogy menthető legyen a halottvizsgálati születési hely nélkül is vagy lehessen pótolni kitöltés közben ha a beteg kartonján nem volt.

Köszönöm!

Tisztelt Dr. Tompos Gábor!

A Gyógyszer keresés ablakon a jobb felső sarokban van egy beállítás gomb ha azt megnyomja talál egy olyan opciót hogy a Keresőmező tartalmának megőrzése, ezt bepipálva a beírt gyógyszer nevet meg fogja jegyezni kategória váltáskor is.

Az ellátás ablakon talál egy érkezett eredmények ellenőrzése panelt:

UserPostedImage

Ha ez be van kapcsolva akkor az éppen aktuális beteg leleteit fogja csak látni.

Bekapcsoláskor elképzelhető hogy a panel az ellátás ablak alatt helyezkedik el kézzel a kívánt helyre kell húzni.

Amenniyben az ön által felvitt dokumentumokat is látni szeretné itt akkor a hozott lelet ablakon a beállításokban az Ellenőrzés bejegyzés létrehozás kézi felvitelnél opciót kell bekapcsolni

A Biankó Alvási apnoé kérdőív nyomtatást a fejlesztők felvették a fejlesztések közé.

Halottvizsgálati bizonyítványt próbálta már a legfrissebb 2.80.1-es verzióban is ott sem nyomtatódik rá a kezelőorvos vagy a halottvizsgálatot végző orvos neve?

TomposG
Friday, August 23, 2019 1:02:34 PM

Originally Posted by: TomposG 

Egy-két ötlet, kérés:

Köszönöm!

Tisztelt Dr. Tompos Gábor!

A Gyógyszer keresés ablakon a jobb felső sarokban van egy beállítás gomb ha azt megnyomja talál egy olyan opciót hogy a Keresőmező tartalmának megőrzése, ezt bepipálva a beírt gyógyszer nevet meg fogja jegyezni kategória váltáskor is.

Az ellátás ablakon talál egy érkezett eredmények ellenőrzése panelt:

UserPostedImage

Ha ez be van kapcsolva akkor az éppen aktuális beteg leleteit fogja csak látni.

Bekapcsoláskor elképzelhető hogy a panel az ellátás ablak alatt helyezkedik el kézzel a kívánt helyre kell húzni.

Amenniyben az ön által felvitt dokumentumokat is látni szeretné itt akkor a hozott lelet ablakon a beállításokban az Ellenőrzés bejegyzés létrehozás kézi felvitelnél opciót kell bekapcsolni

A Biankó Alvási apnoé kérdőív nyomtatást a fejlesztők felvették a fejlesztések közé.

Halottvizsgálati bizonyítványt próbálta már a legfrissebb 2.80.1-es verzióban is ott sem nyomtatódik rá a kezelőorvos vagy a halottvizsgálatot végző orvos neve?

Köszönöm a segítséget, megtaláltam a beállítási lehetőséget! Szuper!

Halottvizsgálatit . 2.80.1-es verzióval csináltam.

Tompos G.

kleh
  • kleh
Friday, August 23, 2019 4:10:28 PM
Tisztelt Infomix !

Nekem is lenne egy kérésem javaslatom.

Próbáltam ma egy két dolgot helyettes kolleganőmnek megmutatni, de nem a saját nevem alatt belépve, így minden máshogy néz ki,van sablon ami nem elérhető, stb. Kérésem az lenne, hogy van e arra lehetőség (egy bizonyos funkció aktiválása) hogy a helyettesek is ugyan azt lássák és ugyan abban a formában mint amit én is látok mikor én lépek be és minden ugyan úgy is működjön (nyomtatásra gondolok). Nem is értem, hogy mire is kell a helyettesnek megformázni a menüt (tudom, mert ő meg úgy szeretné használni... Még jó hogy nem kér egy másik programot 🙂 ). sajnos, szerintem ez is egy felesleges lehetőség mely ismét csak a felhasználást zavarja....Köszönöm. Kovács-Kléh, Ecser.

K Bálint
Friday, August 23, 2019 4:18:44 PM

Tisztelt Infomix !

Nekem is lenne egy kérésem javaslatom.

Próbáltam ma egy két dolgot helyettes kolleganőmnek megmutatni, de nem a saját nevem alatt belépve, így minden máshogy néz ki,van sablon ami nem elérhető, stb. Kérésem az lenne, hogy van e arra lehetőség (egy bizonyos funkció aktiválása) hogy a helyettesek is ugyan azt lássák és ugyan abban a formában mint amit én is látok mikor én lépek be és minden ugyan úgy is működjön (nyomtatásra gondolok). Nem is értem, hogy mire is kell a helyettesnek megformázni a menüt (tudom, mert ő meg úgy szeretné használni... Még jó hogy nem kér egy másik programot 🙂 ). sajnos, szerintem ez is egy felesleges lehetőség mely ismét csak a felhasználást zavarja....Köszönöm. Kovács-Kléh, Ecser.

Programba gazdaként (intézmény szintű felhasználóként) belépve a gyorsindítás fülön a felhasználói másolás menüponttal lehet az egyik felhasználó beállításait a másik felhasználóhoz másolni.

Dr.Kiss Katalin
Saturday, August 24, 2019 10:05:47 AM
Érdeklődnénk, hogy használja-e már valaki a 3G modult? Van-e valakinek tapasztalata, hogy mennyire könnyíti meg az adminisztrációs munkát gyermekpraxis esetén?

Panna
  • Panna
  • Haladó (Szint 7)
Tuesday, August 27, 2019 9:43:56 AM
Üdvözlöm ! Érdeklődnék, hogy van lehetőség arra, hogy a gondozási kontroll esetén az EESZT-ből átemelődött leletek csatolt dokumentumként automatikusan átemelődjenek, vagy átemelhetőek legyenek, ne kelljen scennelni és beolvastatni ? A másik kérés, gyermek apa, anya kapcsolat létrehozásánál, a szülők foglalkozás, munkahelye is feltölthető a TAJ, szül. idő-vel egy helyen. Köszönöm
Nagy Attila
Tuesday, August 27, 2019 9:50:34 AM
Originally Posted by: Panna 

Üdvözlöm ! Érdeklődnék, hogy van lehetőség arra, hogy a gondozási kontroll esetén az EESZT-ből átemelődött leletek csatolt dokumentumként automatikusan átemelődjenek, vagy átemelhetőek legyenek, ne kelljen scennelni és beolvastatni ? A másik kérés, gyermek apa, anya kapcsolat létrehozásánál, a szülők foglalkozás, munkahelye is feltölthető a TAJ, szül. idő-vel egy helyen. Köszönöm

Kedves Panna!

Az IxNet-ben az EESZT-ben keletkezett leletek (EHR dokumentumok) automatikusan beemelődnek a Hozott leletekhez vagy a laboreredményekhez.

Ha az EESZT panelen be van kapcsolva ez a funkció.

EESZT panel Beállítások fülön belül az egyéb fülön található Új EHR dokumentum automatikus Érkeztetése opciót kell bekapcsolni

A másik kérését továbbítom a fejlesztőknek.

Bakos J
  • Bakos J
Wednesday, August 28, 2019 8:44:15 AM
T. Infomix!

Lehet már megint mi nem tudunk valamit, de pár hete a jogosítvány alkalmassági vélemény alapértelmezetten mindig A4 fekvő, amit minden egyes alkalommal kézzel kell álló formátumra átjavítani. A nyomtató alapértelmezett formátuma A4 álló, tehát a program állít át valamit. A modul beállításainál sem találtam erre vonatkozó beállítást.

Köszönettel: Dr Bakos János

Nagy Attila
Wednesday, August 28, 2019 8:55:58 AM

T. Infomix!

Lehet már megint mi nem tudunk valamit, de pár hete a jogosítvány alkalmassági vélemény alapértelmezetten mindig A4 fekvő, amit minden egyes alkalommal kézzel kell álló formátumra átjavítani. A nyomtató alapértelmezett formátuma A4 álló, tehát a program állít át valamit. A modul beállításainál sem találtam erre vonatkozó beállítást.

Köszönettel: Dr Bakos János

Tisztelt Dr. Bakos János!

A 2.81-es verzióban amit a hónap végén adunk majd ki már jól fog működni a jogosítvány nyomtatás.

Hajnalné
Wednesday, August 28, 2019 5:05:18 PM
Tisztelt Infomix!

Van-e arra lehetőség, hogy a térhez tartozó tanúsítvány jelszavát láthatóvá tegyük. Helyettesítő orvoshoz illeszteném be, de sajnos a jelszót nem találom.

Köszönöm

Hajnalné

Hajnalné
Wednesday, August 28, 2019 6:08:45 PM
Originally Posted by: Hajnalné 

Tisztelt Infomix!

Van-e arra lehetőség, hogy a térhez tartozó tanúsítvány jelszavát láthatóvá tegyük. Helyettesítő orvoshoz illeszteném be, de sajnos a jelszót nem találom.

Köszönöm

Hajnalné

Megoldódott köszönöm

Dr. Palicsek Zoltán
Friday, August 30, 2019 8:19:47 AM
Tisztelt Infomix!

A cecsemőtanácsadások nálunk külön helységben történnek, ezért utólag (gyakorta másnap, harmadnap) szoktuk a gépbe beírni. Eddig az ellátás+kórtörténet-ből indítva az előző napi dátum megadásával visszamenőleg lehetett írni, most az összes ilyen beírást ambuláns ellátásként viszi be? Megoldható ez másképpen?

Köszönettel

Dr. Palicsek

MCsaba
Friday, August 30, 2019 8:25:52 AM
Originally Posted by: Dr. Palicsek Zoltán 

Tisztelt Infomix!

A cecsemőtanácsadások nálunk külön helységben történnek, ezért utólag (gyakorta másnap, harmadnap) szoktuk a gépbe beírni. Eddig az ellátás+kórtörténet-ből indítva az előző napi dátum megadásával visszamenőleg lehetett írni, most az összes ilyen beírást ambuláns ellátásként viszi be? Megoldható ez másképpen?

Köszönettel

Dr. Palicsek

Tisztelt Doktor Úr!

Tudunk a problémáról, a soron következő verziótól a korábban megszokott módon fog működni az utólagos ellátás rögzítése.

Bakos J
  • Bakos J
Sunday, September 1, 2019 6:06:58 PM
T. Infomix!

Szeretném jelezni a következőt a többi kollega felé, aki az OEP jelentések feladásánál gmail.com fiókot használ, és esetleg nem működik a jelentések biztonsági kódjának beérkeztetése.

Nem tudom érthető-e, szóval a program nem érkezteti be a gmail-os fiókra érkezett leveleket, így az OEP jelentések feladásánál sem müködik az automatikus érkeztetés/ biztonsági kód megerősítés.

A google fiók nálam pár hónapja jelzett, hogy nem elég biztonságos a fiókom. Végigmentem a javasolt beállításokon és azóta azzal nem volt baj. Viszont azóta az Ixnet nem tudja lekérni a gmail-os leveleimet. Folyamatosan hibás jelszóra hivatkozik a program.

Egy szó mint száz, van egy beállítás a google accountban: a google fiók kezelése/biztonság fül/kevésbé biztonságos alkalmazások engedélyezése pont, amit "BE" állásba kell kapcsolni, hogy az Ixnet le tudja kérni a leveleket. Ekkor persze a google fiók mindenféle sárga felkiáltó jeleket dob be, hogy ez nem biztonságos, de csak így működik.

Hátha valakinek segít a fenti leírás:

Üdvözlettel: Dr Bakos

DrMiklosl
Monday, September 2, 2019 3:00:58 PM
Tisztelt Infomix!

Augusztus 16-án kezdtük el használni az Ixnet gyermek háziorvosi rendszert..

Lenne egy pár beállítási gondunk.

Az első a helyettesítésekkel kapcsolatos kérdés,illetve segítség lenne. A rendelőnkből egy doktornő nyugdíjba vonulása miatt mind a négy orvos helyettesíti a betöltetlen körzetét.Ez már benne van dátum szerint. Viszont ha még egy doktornő elmegy szabadságra nem tudunk még egy orvost kijelőlni (a helyettesítési dátum már beírva) a bejelentkezésnél.

a másik nagy gondunk,hogy a helyettesített praxis receptjeit és beutalóit nem küldi fel a program a felhőbe,emiatt már több szülőnek nem adták ki a recepteket

a hiba üzenet: "indító felhasználó belépése megtagadva" és" A termékazonosító értéke érvénytelen"

Ezekben kérnénk a segítségüket

Köszönettel: Dr.Miklós Lenke 1148 Tábornok utca 8

Nagy Attila
Monday, September 2, 2019 3:30:53 PM
Originally Posted by: DrMiklosl 

Tisztelt Infomix!

Augusztus 16-án kezdtük el használni az Ixnet gyermek háziorvosi rendszert..

Lenne egy pár beállítási gondunk.

Az első a helyettesítésekkel kapcsolatos kérdés,illetve segítség lenne. A rendelőnkből egy doktornő nyugdíjba vonulása miatt mind a négy orvos helyettesíti a betöltetlen körzetét.Ez már benne van dátum szerint. Viszont ha még egy doktornő elmegy szabadságra nem tudunk még egy orvost kijelőlni (a helyettesítési dátum már beírva) a bejelentkezésnél.

a másik nagy gondunk,hogy a helyettesített praxis receptjeit és beutalóit nem küldi fel a program a felhőbe,emiatt már több szülőnek nem adták ki a recepteket

a hiba üzenet: "indító felhasználó belépése megtagadva" és" A termékazonosító értéke érvénytelen"

Ezekben kérnénk a segítségüket

Köszönettel: Dr.Miklós Lenke 1148 Tábornok utca 8

Tisztelt Dr. Miklós Lenke!

Kolléganőm keresni fogja egy távoli elérés időpont miatt.

Dr Rétei Ágnes
Tuesday, September 3, 2019 2:45:39 PM
Nem működik "Nem szedi"-re állítás sem a Th-s lapon, sem a recept írásnál.
Bacskai Mária
Wednesday, September 4, 2019 10:13:57 AM
Originally Posted by: Casus 

Ugyanezt akartam én is jelezni!

Sári László
Wednesday, September 4, 2019 10:53:18 AM
Originally Posted by: Bacskai Mária 

Originally Posted by: Casus 

Ugyanezt akartam én is jelezni!

A programozók megtalálták a hiba okát és gyorsfrissítésben feltették a portálra a javítást. Ha le szerené tölteni ezt a frissítést, akkor be kell lépni az IxnetKözpont programba, ott a Frissítés fülön a Gyorsfrissítés gombra kell kattintani, ez le fogja tölteni a javításokat, ezután újra be kell lépni az Ixnet programba.