Tisztelt Infomix ! (megírom így hétvégén bánataim)
Valamiért összekuszálódtak az igazolások, a panaszok és vélhetően más rubrikák előre gyártott sablonjai. É érdekes hogy a karbantartási listában a régi sorrendben vannak...
2. Nem értem, hogy mi a logikája annak hogy a lejárt javaslatos gyógyszerek nincsenek a terápiás lapon és ezeket utólag dátum állítgatással lehet visszahozni....felesleges mozdulatok, mérgelődések...
3. Az ellátási ablak véletlen mozdulatokból adódóan gyakran elcsúszkál. Ez is idegesítő, hogy rendelésközben állandóan keresgetjük a fejléces adatokat (tudom ctrl/shift/nyilak...). Szívem szerint összeragasztanám valamivel...mire jó ez is...
Összegében: sok a felesleges állítási lehetőség....köszönöm, hogy elmondhattam. Kovács-Kléh,Ecser.
Kedves doktorúr,
Mit ért az alatt, hogy összekuszálódtak a sablonok? Ha még belefér az idejébe így pénteken, kérem nézze meg, hogy a sorrend esetleg nem ABC sorrend-e. Van egy ilyen beállítási lehetőség, azoknak segítség, akik nem általuk megadott sorrendben szeretnék látni a beemelhető szövegpaneleket, hanem ABC-ben. Ha így van, akkor visszaállíthatja az Ön által felvett, beállított sorrendbe.
Ehhez a szövegablak (pl. panasz) melletti kis nagyító ikonra kell kattintani. A megnyíló készlet választás ablak jobb oldalán a Sorrend alatti nyomógombok közül kattintson a Beállítottra. OK-val tárolja.
Az ellátási ablakot, és szinte minden másik képernyőt is, rögzítheti. Az ablak fejlécének jobb felső sarkában a beállítások gombtól jobbra van egy kis piros rajzszög ikon. Ha az függőleges, akkor az adott ablak mozgatható. Ha rákattint, akkor a "rajzszög beszúrásával" rögzíti az ablakot. Így nem lehet elmozgatni, ha pl. egérrel félrehúzva, is mindig visszaáll az eredeti beállított állapotba.
A lejárt javaslatok nem láthatósága felhasználói kérés volt. Keresünk egy olyan megoldást, amivel mindkét használati mód beállítható.