dr.Kovács József
Monday, October 5, 2020 11:32:05 AM
Ma három olyan beteget találtunk, akik 2019-ben kaptak valamilyen javaslatos gyógyszerre szakorvosi javaslatot egy évre, és a program most a gyógyszer felírásakor figyelmeztetett, hogy túl hosszú a javaslatra beírt idő.

Kinyitva a szakorvosi javaslatot mindhárom esetben azt észleltük, hogy a tavaly novemberben beírt javaslat 15 hónapos érvényességi idővel szerepel. ????

dr.Kovács József
Varga Sándor
Monday, October 5, 2020 3:00:49 PM
Originally Posted by: dr.Kovács József 

Ma három olyan beteget találtunk, akik 2019-ben kaptak valamilyen javaslatos gyógyszerre szakorvosi javaslatot egy évre, és a program most a gyógyszer felírásakor figyelmeztetett, hogy túl hosszú a javaslatra beírt idő.

Kinyitva a szakorvosi javaslatot mindhárom esetben azt észleltük, hogy a tavaly novemberben beírt javaslat 15 hónapos érvényességi idővel szerepel. ????

Kedves doktorúr,

a problémát valószínűleg a májusi eleji PUPHA törzs adatai okozzák. Abban a törzsben változott a javaslatok érvényességi ideje (valószínűleg a COVID átmeneti jogszabályok miatt) 12 hónapról 15 hónapra. Ezt a törzset a NEAK néhány napot követően módosította ugyan, de akiknek ebben a néhány napban írtak fel receptet a javaslat érvényessége módosulhatott.

Varga Sándor
misidoki
Monday, October 5, 2020 7:10:19 PM
Kérdéseim: Ha egy beteget egy napon két külön alkalommal látjuk el, ezt hogyan kell beírni?

Magistrális új receptet próbáltam felvenni,be is írtam mindent, de aztán csak a vége jött elő." lag.orig. No I /unam /". Mit csináltam rosszul, és hogyan kellene?

Köszönöm

dr.Kovács József
Tuesday, October 6, 2020 8:12:14 AM
Originally Posted by: vargas 

Originally Posted by: dr.Kovács József 

Kedves doktorúr,

a problémát valószínűleg a májusi eleji PUPHA törzs adatai okozzák. Abban a törzsben változott a javaslatok érvényességi ideje (valószínűleg a COVID átmeneti jogszabályok miatt) 12 hónapról 15 hónapra. Ezt a törzset a NEAK néhány napot követően módosította ugyan, de akiknek ebben a néhány napban írtak fel receptet a javaslat érvényessége módosulhatott.

Az jó! Ki lehet ezeket a betegeket szűrni?

dr.Kovács József
K Bálint
Tuesday, October 6, 2020 8:40:59 AM
Originally Posted by: misidoki 

Kérdéseim: Ha egy beteget egy napon két külön alkalommal látjuk el, ezt hogyan kell beírni?

Magistrális új receptet próbáltam felvenni,be is írtam mindent, de aztán csak a vége jött elő." lag.orig. No I /unam /". Mit csináltam rosszul, és hogyan kellene?

Köszönöm

A telefonbeszélgetésre hivatkozva. Ha egy beteget egy napon két külön ellátást szeretnének rögzíteni akkor mikor megkérdezi a program hogy "A páciensnek már van mai napra ellátás rögzítve! Elővehető módosításra?" ha a nemet választják nyit a program egy új ellátást a mai napra a betegnek.

A magistralis készítménynél a tartalom kitöltése utána is tárolni kell a zöld pipával az ablakot.

misidoki
Tuesday, October 6, 2020 11:48:04 AM
Újabb kérdésem:Hogyan találom meg, ha egy gyógyszer vagy kenőcs helyett KGYE-re kellene hasonlót írnom/aVisuálban ez könnyen ment,itt nem találom.Nem csak a helyettesíthetőségre gondolok, hanem a hasonló, elfogadható hatásmechanizmusra.
K Bálint
Tuesday, October 6, 2020 12:46:35 PM

Újabb kérdésem:Hogyan találom meg, ha egy gyógyszer vagy kenőcs helyett KGYE-re kellene hasonlót írnom/aVisuálban ez könnyen ment,itt nem találom.Nem csak a helyettesíthetőségre gondolok, hanem a hasonló, elfogadható hatásmechanizmusra.

A receptírás ablakon a = Azonos gombnál lehet ATC, Oep egyenértékű, OGYÉI, Hatoóanyag egyenértékű készítményt keresni.

Hajnalné
Thursday, October 8, 2020 8:02:35 PM
Tisztelt Infomix!

Holnap reggeltől megváltozik a Covid mintavétel megrendelése. Az OMSz webes felületet hozott létre www.covidvizsgalatkero.mentok.hu oldalon. Belehetne építeni a programba?

Köszönöm

Hajnalné

Varga Sándor
Friday, October 9, 2020 8:04:20 AM
Originally Posted by: Hajnalné 

Tisztelt Infomix!

Holnap reggeltől megváltozik a Covid mintavétel megrendelése. Az OMSz webes felületet hozott létre www.covidvizsgalatkero.mentok.hu oldalon. Belehetne építeni a programba?

Köszönöm

Hajnalné

Kedves Hajnalné,

Köszönjük, megnézzük hogyan lehet segíteni a programból az új felületen a kitöltést.

Varga Sándor
kleh
  • kleh
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Friday, October 9, 2020 10:03:58 AM
Témát váltok...

A számlázó programból megnyitott és nyomtatható számlatömb összesítőn (már mint a papíron) nem jelenik meg a fizetés módja hogy utal vagy kp. Ezt kérném lehetőség szerint korrigálni. Illetve jó lenne ha mielőtt a felhasználó lenyomtat egy számlát lenne egy figyelmeztető összesítő ablak hogy akkor a nyomtatandó számla pl kp-s lesz, nulla áfával, stb.....nem vagyunk a számlaírásra (legalábbis mi) úgy rá állva mint a receptre és ha hibásan írjuk meg akkor kellemetlen korrigálni...Köszönöm hogy elmondhattam. Kovács-Kléh Ecser.

Varga Sándor
Friday, October 9, 2020 10:08:18 AM
Originally Posted by: kleh 

Témát váltok...

A számlázó programból megnyitott és nyomtatható számlatömb összesítőn (már mint a papíron) nem jelenik meg a fizetés módja hogy utal vagy kp. Ezt kérném lehetőség szerint korrigálni. Illetve jó lenne ha mielőtt a felhasználó lenyomtat egy számlát lenne egy figyelmeztető összesítő ablak hogy akkor a nyomtatandó számla pl kp-s lesz, nulla áfával, stb.....nem vagyunk a számlaírásra (legalábbis mi) úgy rá állva mint a receptre és ha hibásan írjuk meg akkor kellemetlen korrigálni...Köszönöm hogy elmondhattam. Kovács-Kléh Ecser.

Kedves doktorúr,

köszönjük, hasznos javaslatok. Egyeztetek a fejlesztővel.

Varga Sándor
Rittling Ferenc
Friday, October 9, 2020 11:46:40 AM
T. Infomix !

Az online fertőzőbeteg bejelentést szeretném beállítani,

de nem tudom milyen tanúsítvány illetve jelszó szükséges.

Elnézést, ha már szerepelt a fórumban, de nem használtam eddig,

és most nem találom.

palenkascs
Friday, October 9, 2020 12:03:55 PM
Originally Posted by: Rittling Ferenc 

T. Infomix !

és most nem találom.

-Tanúsítvány:

Miután beléptek az ANTSZ weboldalán a regisztrált felhasználónévvel és jelszóval, azt követően van lehetőségük tanúsítványt és hozzá jelszót generálni a következő segédlet alapján:

https://www.antsz.hu/dat...fertozo_v02_20141119.pdf 

(Röviden: Belépést követően bal oldalt kattintsanak a 'Tanúsítványkezelő' lehetőségre, megnyíló ablakon jobb oldalt felül kattintsanak az 'Új tanúsítvány létrehozása...' gombra, kattintást követően egy ablak 2x bekéri a tanúsítványhoz tartozó jelszót, tartalmaznia kell kisbetűt, nagy betűt és számot (ezt jegyezzék fel, hiszen az Ixnet rendszerben is be kell majd írni az orvos karbantartóban a megfelelő helyre), majd a létrehozásra kattintva máris letölti a weboldal a tanúsítványt.

-Ixnet beállítás:

Az Ixnetben nyissa meg felül a Rendszer - felhasználó/orvos karbantartása menüpontot, középtől jobbra a kis füleknél (szervezet, jogosultságok, szakképesítés...) keresse meg a "Egyéb" fület (ha nem látszódna a pici jobbra nyil segítségével tud lépkedni), majd az "Egyéb" fülre kattintva a "Kliens. tan. útvonal" résznél be kell tallózni az előzőekben, az ANTSZ oldaláról letöltött tanúsítványt a ... gomb segítségével, alatta pedig a "Kliens. tan. jelszó" mezőbe be kell írni Azt a jelszót, amit a tanúsítvány generálásakor, letöltésekor adtunk meg.

novogradecz
Friday, October 9, 2020 12:04:04 PM
Kedves Infomix!

Ma reggeltől a COVID teszt irányú kéréseket online webalapon kell kérnünk, az ameilben készített beutalókat nem fogadják a továbbiakban.

Ez elég övön aluli, ilyen formában bejelentve, de természetesen megoldható.

Ezen a felületen lehet kérni:

http://covidvizsgalatkero.mentok.hu 

Megoldható volna automatikus kitöltés a weboldalon?

Köszönettel!

Dr. Novográdecz Csaba

Varga Sándor
Friday, October 9, 2020 12:13:53 PM
Originally Posted by: novogradecz 

Kedves Infomix!

Ma reggeltől a COVID teszt irányú kéréseket online webalapon kell kérnünk, az ameilben készített beutalókat nem fogadják a továbbiakban.

Ez elég övön aluli, ilyen formában bejelentve, de természetesen megoldható.

Ezen a felületen lehet kérni:

http://covidvizsgalatkero.mentok.hu 

Megoldható volna automatikus kitöltés a weboldalon?

Köszönettel!

Dr. Novográdecz Csaba

Kedves doktorúr,

és mindenki, aki eddig bármilyen formában jelezte felénk ma ezt a kérést.

Felvettük ma a kapcsolatot a mentőkkel a kérőlap kitöltéssel kapcsolatban. Igyekszünk mindezt soron kívül kezelni, de egyenlőre semmilyen konkrét információnk nincs.

Nem tudjuk ez az új megoldás lehetővé teszi-e, és ha igen milyen módon, hogy adatokat adjunk át, amivel segíthetjük a kitöltést.

Várjuk a mentők válaszát, és bízunk benne, hogy amikor ez a COVID teszt kérési lehetőség kialakításra került, arra is gondoltak, hogy az orvosnak ne kelljen minden adatot újra beírni egy webes felületen.

Varga Sándor
dr. Szemerédi László
Friday, October 9, 2020 12:21:19 PM
Originally Posted by: palenkascs 

T. Infomix !

és most nem találom.

-Tanúsítvány:

Miután beléptek az ANTSZ weboldalán a regisztrált felhasználónévvel és jelszóval, azt követően van lehetőségük tanúsítványt és hozzá jelszót generálni a következő segédlet alapján:

https://www.antsz.hu/dat...fertozo_v02_20141119.pdf 

(Röviden: Belépést követően bal oldalt kattintsanak a 'Tanúsítványkezelő' lehetőségre, megnyíló ablakon jobb oldalt felül kattintsanak az 'Új tanúsítvány létrehozása...' gombra, kattintást követően egy ablak 2x bekéri a tanúsítványhoz tartozó jelszót, tartalmaznia kell kisbetűt, nagy betűt és számot (ezt jegyezzék fel, hiszen az Ixnet rendszerben is be kell majd írni az orvos karbantartóban a megfelelő helyre), majd a létrehozásra kattintva máris letölti a weboldal a tanúsítványt.

-Ixnet beállítás:

Az Ixnetben nyissa meg felül a Rendszer - felhasználó/orvos karbantartása menüpontot, középtől jobbra a kis füleknél (szervezet, jogosultságok, szakképesítés...) keresse meg a "Egyéb" fület (ha nem látszódna a pici jobbra nyil segítségével tud lépkedni), majd az "Egyéb" fülre kattintva a "Kliens. tan. útvonal" résznél be kell tallózni az előzőekben, az ANTSZ oldaláról letöltött tanúsítványt a ... gomb segítségével, alatta pedig a "Kliens. tan. jelszó" mezőbe be kell írni Azt a jelszót, amit a tanúsítvány generálásakor, letöltésekor adtunk meg.

És én úgy emlékszem, hogy a kapott tanúsítvány .p12 kiterjesztésű, amit manuálisan át kell írni .pfx-re, és azután betallózni

Dr. Hanyecz Vince
Sunday, October 11, 2020 10:59:17 AM
Pár napja tértem át az Ixnet programra és nagyon meg vagyok elégedve, sokkal többet tud mint a Visual, de egy dolgot hiányolok belőle. Korábban a receptek nyomtatása, felhőbe küldése után rögtön egy jegyzéket nyomtattam a páciens számára hőpapíros nyomtatóval (80 mm széles). Ez nagyon gyors, és hasznos volt mert a beteg tudta mi van a felhőben illetve a patikus is ez alapján szedte össze a gyógyszereket. Így nem volt vita arról mit is írtunk föl. A beteg is eldönthette a felküldött receptek alapján mit szeretne aktuálisan kiváltani. Sajnos ez a lehetőség jelenleg már nincs benne az Ixnetben illetve az ellátás legvégén lehet nyomtatni egy listát a felírt gyógyszerekről, de ez egy A4s lap első oszlopa, kb.ezt nyomtatja rá a blokkra a hőnyomtatóm. A helpben láttam, hogy korábban ez a nyomtatási lehetőség az Ixnetben is szerepelt de sajnos valami miatt kikerülhetett a programból. Jó lenne ha azon a helyen elérhető, esetleg bekapcsolható lenne.

Köszönettel: Hanyecz V

kleh
  • kleh
Sunday, October 11, 2020 12:57:21 PM
nem rossz gondolat a hőpapíros nyomtatási lehetőség (bár nem tudom hogy gazdaságosabb e mint a klasszikus nyomtatás). Viszont a jelenlegi FIG megoldás tényleg lehetne gazdaságosabb... pl. A5-s méretű papír,a vonalkódok gazdaságosabb elhelyezése, azt már mondani se merem hogy korábbi recept méret beállítása....szerintem sokaknál van még több ezernyi elhasználatlan recept....)
Hajnalné
Sunday, October 11, 2020 1:34:27 PM
A gyógyszertárak is tudnak listát nyomtatni arról, hogy mi maradt fent a térben.
Dr. Hanyecz Vince
Sunday, October 11, 2020 2:25:14 PM

nem rossz gondolat a hőpapíros nyomtatási lehetőség (bár nem tudom hogy gazdaságosabb e mint a klasszikus nyomtatás). Viszont a jelenlegi FIG megoldás tényleg lehetne gazdaságosabb... pl. A5-s méretű papír,a vonalkódok gazdaságosabb elhelyezése, azt már mondani se merem hogy korábbi recept méret beállítása....szerintem sokaknál van még több ezernyi elhasználatlan recept....)

Elmondom, hogy nem egy kategória a tinta- és lézernyomtatással. Egy guriga 350-400 Ft és kb.3 hétig elég, a nyomtató vásárlásán kívül más költsége nincs. A Visualban, ha megnyomtam a Sorozatot, majd a Jegyzéket, kb. az 5. recept ment fel az EESZT-be és a jegyzéket már kinyomtatva a páciens kezébe tudtam adni!! Szerencsére vonalkód nem volt rajta, (szemben a FIG-gel) csak az adagolás és a dobozszám.

Ennél gyorsabb és olcsóbb megoldás szerintem nincs!

MCsaba
Monday, October 12, 2020 7:50:54 AM
Originally Posted by: Dr. Hanyecz Vince 

Pár napja tértem át az Ixnet programra és nagyon meg vagyok elégedve, sokkal többet tud mint a Visual, de egy dolgot hiányolok belőle. Korábban a receptek nyomtatása, felhőbe küldése után rögtön egy jegyzéket nyomtattam a páciens számára hőpapíros nyomtatóval (80 mm széles). Ez nagyon gyors, és hasznos volt mert a beteg tudta mi van a felhőben illetve a patikus is ez alapján szedte össze a gyógyszereket. Így nem volt vita arról mit is írtunk föl. A beteg is eldönthette a felküldött receptek alapján mit szeretne aktuálisan kiváltani. Sajnos ez a lehetőség jelenleg már nincs benne az Ixnetben illetve az ellátás legvégén lehet nyomtatni egy listát a felírt gyógyszerekről, de ez egy A4s lap első oszlopa, kb.ezt nyomtatja rá a blokkra a hőnyomtatóm. A helpben láttam, hogy korábban ez a nyomtatási lehetőség az Ixnetben is szerepelt de sajnos valami miatt kikerülhetett a programból. Jó lenne ha azon a helyen elérhető, esetleg bekapcsolható lenne.

Köszönettel: Hanyecz V

Kedves Doktor úr! Az Ixnetben is megvan a lehetőség jegyzék nyomtatásra a recepírás ablakból. A recept előnézetétől balra található a gomb, a felirata Jegyz. Blokk méretre beállítani is lehetséges, a gombon található kis háromszögre kattintással elérhető a karbantartás, ahol a formátum átállítható Blokk 76mm széles-re.

Dr. Hanyecz Vince
Monday, October 12, 2020 12:44:13 PM
Originally Posted by: MCsaba 

Kedves Doktor úr! Az Ixnetben is megvan a lehetőség jegyzék nyomtatásra a recepírás ablakból. A recept előnézetétől balra található a gomb, a felirata Jegyz. Blokk méretre beállítani is lehetséges, a gombon található kis háromszögre kattintással elérhető a karbantartás, ahol a formátum átállítható Blokk 76mm széles-re.

Köszönöm, megtaláltam én is a Recept adatok váltófülön! Két kattintással hosszabb az elérés, de ezt kerestem.

Rittling Ferenc
Tuesday, October 13, 2020 11:01:18 AM
Most olvastam , hogy egy új verzióban az Oltási nyilatkozat módosítását.

Ezek szerint több száz embernek nyomtassunk ki egy A4-es lapot melyet aláírásával

ellát?

Eddig egy listát nyomattam ki, melyen szerepeltek a betegek nevei, a fejlécen meg a tájékoztató

szöveg, és a beteg a neve mellett aláírta.

Gabi
  • Gabi
Tuesday, October 13, 2020 11:55:11 AM

Ezek szerint több száz embernek nyomtassunk ki egy A4-es lapot melyet aláírásával

ellát?

Eddig egy listát nyomattam ki, melyen szerepeltek a betegek nevei, a fejlécen meg a tájékoztató

Kedves Doktor Úr,

Egyik kedves felhasználónk kérte, hogy influenza oltásnál ilyen szöveggel kerüljön nyomtatásra az Oltási nyilatkozat. Első körben ezt valósítottuk meg (azzal, hogy természetesen mindenki saját elképzelése szerint módosíthatja, felülírhatja a tartalmát).

Örömmel veszünk más javaslatot is,s igyekszünk azt is beépíteni. Jelenleg még várunk arra is, hogy milyen jelentést kell küldeni a beadott oltásokról, tekintettel arra, hogy mindeni számára ingyenes. Esetleg valaki kapott már bővebb információt? Azt tudjuk, hogy november 6.tól kell jelenteni.

Géczi Gabriella

misidoki
Tuesday, October 13, 2020 12:06:31 PM
Próbálom az új közgyógyos gyógyszereit átcserélni a terápiás lapon,kijön a lista, hogy melyek a KGYes hasonlók, amikor cserélem, megkérdezi, hogy csak ennél a páciensnél, válasz igen, csere a terápiás lapon-kérdezi-igen, a régit nem törli, nem, akkor OK. Az történik, hogy a régi gyógyszert beteszi a nem szedettek közé, viszont az új, helyettesítő gyógyszer eltűnik, nem jelenik meg a terápiás lapot. Mit csinálok rosszul?#-o Az új rendszerünkkel /IxNet/ sokat kínlódunk még, az indexelést sem tudjuk, hogy kell, ezért sokszor a hibák miatt újra kell indítanunk a gépeket. Visszasírom az IxDokit,persze tudom, hiába.De az flottul ment mindig.Ezzel miért van ennyi gond, /Ez költői kérdés volt./[azta]
MCsaba
Tuesday, October 13, 2020 12:29:36 PM

Próbálom az új közgyógyos gyógyszereit átcserélni a terápiás lapon,kijön a lista, hogy melyek a KGYes hasonlók, amikor cserélem, megkérdezi, hogy csak ennél a páciensnél, válasz igen, csere a terápiás lapon-kérdezi-igen, a régit nem törli, nem, akkor OK. Az történik, hogy a régi gyógyszert beteszi a nem szedettek közé, viszont az új, helyettesítő gyógyszer eltűnik, nem jelenik meg a terápiás lapot. Mit csinálok rosszul?#-o Az új rendszerünkkel /IxNet/ sokat kínlódunk még, az indexelést sem tudjuk, hogy kell, ezért sokszor a hibák miatt újra kell indítanunk a gépeket. Visszasírom az IxDokit,persze tudom, hiába.De az flottul ment mindig.Ezzel miért van ennyi gond, /Ez költői kérdés volt./[azta]

Tisztelt doktor úr! Kollégám keresni fogja, hogy táveléréssel megnézhessük a problémát.

kleh
  • kleh
Tuesday, October 13, 2020 3:37:48 PM
Tisztelt Infomix !

Két apró észrevételünk lenne.

- első: a magis receptek karbantartásánál azt a jelenséget észleljük, hogy egy már javított magis receptet a korábban felírtak közül veszünk elő, akkor a régi összeállításban fog elő jönni és nem a javított formában...

- második: covid teszt kérő labor modulbol csak akkor engedi nyomtatni ha a kiválasztott nnk covid formula után még valami labor kérést beemelek (pl vérkép). És sajnos a covid rubrika is csak utólag a papíron ixelhető, digitalisan nem jelenik meg. Köszönjük, Kovács-Kléh, Ecser.

Sári László
Tuesday, October 13, 2020 4:15:23 PM

Tisztelt Infomix !

Két apró észrevételünk lenne.

- első: a magis receptek karbantartásánál azt a jelenséget észleljük, hogy egy már javított magis receptet a korábban felírtak közül veszünk elő, akkor a régi összeállításban fog elő jönni és nem a javított formában...

- második: covid teszt kérő labor modulbol csak akkor engedi nyomtatni ha a kiválasztott nnk covid formula után még valami labor kérést beemelek (pl vérkép). És sajnos a covid rubrika is csak utólag a papíron ixelhető, digitalisan nem jelenik meg. Köszönjük, Kovács-Kléh, Ecser.

Tisztelt Felhasználó!

- Ha a Receptírásban az Előző gyógyszerek közül választ ki egy gyógyszert akkor azt a program mindig úgy fogja nyomtatni, mint ahogy legutoljára nyomtatták, ugyanazzal a BNO-val, adagolással, recept tartalommal. Ha egy Magis gyógyszer tartalmát megváltoztatták attól a régen felírt receptek tartalma nem módosul visszamenőleg, egyszer fel kell írni az új tartalommal a Magis gyógyszert (pl. újra kiválasztja a Magis gyógyszerek közül és úgy írja fel) és a következő alkalommal már az Előző-ben is az új tartalom lesz.

- Ha a Laborkérés menü tetején a Típus beutalásnál kiválasztja a megfelelő típus beutalót (attól függően, hogy hova szokták utalni a betegeket) és a típus beutaló neve melletti Típus beutaló betöltése (egy kék floppy-ra mutató zöld jelzés) gombbal betölti az adatokat, akkor a program automatikusan beírja a Covid-19 teszt nevű vizsgálatot, valamint ha kitölti a COVID-19 kérőlap panelt akkor a program automatikusan ixel mindent.

TomposG
Tuesday, October 13, 2020 5:27:46 PM
Originally Posted by: Gabi 

ellát?

Kedves Doktor Úr,

Egyik kedves felhasználónk kérte, hogy influenza oltásnál ilyen szöveggel kerüljön nyomtatásra az Oltási nyilatkozat. Első körben ezt valósítottuk meg (azzal, hogy természetesen mindenki saját elképzelése szerint módosíthatja, felülírhatja a tartalmát).

Örömmel veszünk más javaslatot is,s igyekszünk azt is beépíteni. Jelenleg még várunk arra is, hogy milyen jelentést kell küldeni a beadott oltásokról, tekintettel arra, hogy mindeni számára ingyenes. Esetleg valaki kapott már bővebb információt? Azt tudjuk, hogy november 6.tól kell jelenteni.

Géczi Gabriella

Kedves Géczi Gabriella!

Kaptam excel táblát a jelentéssel kapcsolatban, átküldtem e-mailben amit jelenleg tudunk.

Tompos G.

Gabi
  • Gabi
Tuesday, October 13, 2020 6:03:20 PM
Originally Posted by: TomposG 

Originally Posted by: Gabi 

ellát?

Kedves Doktor Úr,

Géczi Gabriella

Kedves Géczi Gabriella!

Kaptam excel táblát a jelentéssel kapcsolatban, átküldtem e-mailben amit jelenleg tudunk.

Tompos G.

Kedves Doktor Úr,

Már nézem is, nagyon köszönjük. Igyekezni fogunk, amennyire lehetséges.

Géczi Gabriella