Bakos J
  • Bakos J
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Friday, October 15, 2021 12:15:10 PM
Originally Posted by: Bakos J 

Originally Posted by: Nagy Tamás 

T. Infomix! T. Varga Sándor!

Alábbi hardverrel kapcsolatos kérdésem lenne. Mostanában úgy találjuk, hogy hosszabb listák betöltésekor (pl páciens korábbi kórtörténet betöltés) 2-3 másodpercet várni kell, ami mintha kicsit hosszabb lenne mint megszokott, illetve örülnénk, ha ezen tudnánk gyorsítani. A program szempontjából lehetne-e valamelyik hardver összetevőn javítani, ami esetleg gyorsulást eredményezne?

Windows 10-et használunk 64 bites

Processzor i7 4790-es 4 magos Ht-s gyakorlatilag unatkozik

memória: 2x4 Gbyte viszont csak 21%-on használt általában

Lemez: Samsung 860 Pro SSD 36%-ban tele

videokártya: Radeon HD 7900

Üdvözlettel: Dr Bakos János

Tisztelt Bakos János!

Hardver szempontjából esetleg egy NVMe SSD meghajtó az, amivel egy kis gyorsulást lehetne elérni.

Szoftveres szempontból érdemes lenne megpróbálkozni az adatbázis kompatibilitási szint beállításával (ha ez még korábban nem lett beállítva), majd ennek beállítása után az Index frissítést kell még lefuttatni.

UserPostedImage

Azt is érdemes lenne ellenőrizni, hogy a kórtörténetes ablakokon mennyire van beállítva a megjelenített utolsó esetek száma. Ha itt túl nagy szám van beállítva, az okozhatja az ablak lassabb betöltését.

UserPostedImage

Tisztelt Nagy Tamás!

A kompatibilitási szint beállítása a következő hibát eredményezte:

ALTER DATABASE IxNet SET COMPATIBILITY_LEVEL = 120;

Cannot open database "IxNet" requested by the login. The login failed.

Login failed for user 'sa'.

Az aktuális parancs súlyos hibát eredményezett. Az eredmények (ha vannak) nem használhatók fel.

Ilyenkor mi a teendő?

Dr Bakos

Na azt hiszem most kell a távsegítség, mert sem az Ixnetből sem az Ixintézőből nem tudok belépni a programba.

Dr Bakos

Bakos J
  • Bakos J
Friday, October 15, 2021 12:47:54 PM

Originally Posted by: Nagy Tamás 

T. Infomix! T. Varga Sándor!

Alábbi hardverrel kapcsolatos kérdésem lenne. Mostanában úgy találjuk, hogy hosszabb listák betöltésekor (pl páciens korábbi kórtörténet betöltés) 2-3 másodpercet várni kell, ami mintha kicsit hosszabb lenne mint megszokott, illetve örülnénk, ha ezen tudnánk gyorsítani. A program szempontjából lehetne-e valamelyik hardver összetevőn javítani, ami esetleg gyorsulást eredményezne?

Windows 10-et használunk 64 bites

Processzor i7 4790-es 4 magos Ht-s gyakorlatilag unatkozik

memória: 2x4 Gbyte viszont csak 21%-on használt általában

Lemez: Samsung 860 Pro SSD 36%-ban tele

videokártya: Radeon HD 7900

Üdvözlettel: Dr Bakos János

Tisztelt Bakos János!

Hardver szempontjából esetleg egy NVMe SSD meghajtó az, amivel egy kis gyorsulást lehetne elérni.

Szoftveres szempontból érdemes lenne megpróbálkozni az adatbázis kompatibilitási szint beállításával (ha ez még korábban nem lett beállítva), majd ennek beállítása után az Index frissítést kell még lefuttatni.

UserPostedImage

Azt is érdemes lenne ellenőrizni, hogy a kórtörténetes ablakokon mennyire van beállítva a megjelenített utolsó esetek száma. Ha itt túl nagy szám van beállítva, az okozhatja az ablak lassabb betöltését.

UserPostedImage

Tisztelt Nagy Tamás!

A kompatibilitási szint beállítása a következő hibát eredményezte:

ALTER DATABASE IxNet SET COMPATIBILITY_LEVEL = 120;

Cannot open database "IxNet" requested by the login. The login failed.

Login failed for user 'sa'.

Az aktuális parancs súlyos hibát eredményezett. Az eredmények (ha vannak) nem használhatók fel.

Ilyenkor mi a teendő?

Dr Bakos

Na azt hiszem most kell a távsegítség, mert sem az Ixnetből sem az Ixintézőből nem tudok belépni a programba.

Dr Bakos

Köszönöm a gyors segítséget!

Dr Bakos

TomposG
Wednesday, October 20, 2021 10:51:28 AM
"Az emberi erőforrások minisztere 44/2021. (X. 19.) EMMI rendelete

a közúti járművezetők egészségi alkalmasságának megállapításáról szóló 13/1992. (VI. 26.) NM rendelet

módosításáról

Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 247. § (2) bekezdés zs) pontjában kapott felhatalmazás alapján – a Kormány

tagjainak feladat- és hatásköréről szóló 94/2018. (V. 22.) Korm. rendelet 92. § (1) bekezdés 3. pontjában meghatározott

feladatkörömben eljárva – a következőket rendelem el:

1. § A közúti járművezetők egészségi alkalmasságának megállapításáról szóló 13/1992. (VI. 26.) NM rendelet

5. § (7) bekezdésében az „1. és a 2. alkalmassági csoport esetében is” szövegrész helyébe az „1. alkalmassági csoport

esetében” szöveg lép.

2. § Ez a rendelet a kihirdetését követő 30. napon lép hatályba.

Dr. Kásler Miklós s. k.,

emberi erőforrások minisztere"

Nehogy egyszerű legyen az életünk... A változás lényege az, hogy csak 1.csoport esetén adható a jogsi érvényessége a születésnapi. 2 csoport esetén pl az öt év az öt év.

Tompos G.

Sz. Tamás
Wednesday, October 20, 2021 11:19:50 AM
Originally Posted by: TomposG 

"Az emberi erőforrások minisztere 44/2021. (X. 19.) EMMI rendelete

a közúti járművezetők egészségi alkalmasságának megállapításáról szóló 13/1992. (VI. 26.) NM rendelet

módosításáról

Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 247. § (2) bekezdés zs) pontjában kapott felhatalmazás alapján – a Kormány

tagjainak feladat- és hatásköréről szóló 94/2018. (V. 22.) Korm. rendelet 92. § (1) bekezdés 3. pontjában meghatározott

feladatkörömben eljárva – a következőket rendelem el:

1. § A közúti járművezetők egészségi alkalmasságának megállapításáról szóló 13/1992. (VI. 26.) NM rendelet

5. § (7) bekezdésében az „1. és a 2. alkalmassági csoport esetében is” szövegrész helyébe az „1. alkalmassági csoport

esetében” szöveg lép.

2. § Ez a rendelet a kihirdetését követő 30. napon lép hatályba.

Dr. Kásler Miklós s. k.,

emberi erőforrások minisztere"

Nehogy egyszerű legyen az életünk... A változás lényege az, hogy csak 1.csoport esetén adható a jogsi érvényessége a születésnapi. 2 csoport esetén pl az öt év az öt év.

Tompos G.

Tisztelt Tompos G.!

A programjaink szerencsére a fent idézett jogszabályok szerint működnek, így az adott csoportokba és fokozatokba tartozó jogosítványok érvényességi idejét a jogszabály szerinti módon számolja.

Ennek persze feltétele, hogy a program naprakész verzióját használja.

Dr. Hanyecz Vince
Wednesday, October 20, 2021 2:44:47 PM
Tisztelt Fejlesztők!

Mióta "lehetőségünk van" nagyobb számban gyorstesztet végezni és azt rögzíteni is kell az EESZTbe, fel kell küldeni, jó lenne, ha a Covid antigén gyorsteszt menüpont megjegyezné a teszt előzőleg beküldött adatait, (20 db azonos belőle) - sokkal egyszerűbb lenne kitölteni. A védőoltásoknál ezeket megjegyzi (LOT szám) lejárat stb.

Köszönettel:

Hanyecz Vince

kantorm
Wednesday, October 20, 2021 3:23:00 PM
Originally Posted by: Dr. Hanyecz Vince 

Tisztelt Fejlesztők!

Mióta "lehetőségünk van" nagyobb számban gyorstesztet végezni és azt rögzíteni is kell az EESZTbe, fel kell küldeni, jó lenne, ha a Covid antigén gyorsteszt menüpont megjegyezné a teszt előzőleg beküldött adatait, (20 db azonos belőle) - sokkal egyszerűbb lenne kitölteni. A védőoltásoknál ezeket megjegyzi (LOT szám) lejárat stb.

Köszönettel:

Hanyecz Vince

Tisztelt Doktor Úr!

Köszönjük szépen visszajelzését, ez valóban hasznos funkció lenne! Meglátjuk mit tehetünk, esetleg mikorra ütemezhető.

Jelenleg az eGYSE és Praxisközösségi fejlesztések vannak középpontban az Ixnet, és Visualix rendszereinknél.

Üdvözlettel,

K. Máté

TomposG
Tuesday, November 2, 2021 3:52:26 PM
.
Dr. Hanyecz Vince
Wednesday, November 3, 2021 11:01:34 AM
Quote:

Tisztelt Doktor Úr!

Köszönjük szépen visszajelzését, ez valóban hasznos funkció lenne! Meglátjuk mit tehetünk, esetleg mikorra ütemezhető.

Jelenleg az eGYSE és Praxisközösségi fejlesztések vannak középpontban az Ixnet, és Visualix rendszereinknél.

Üdvözlettel,

K. Máté

Köszönöm szépen, pont így gondoltam :)

Hanyecz V

Bacskai Mária
Wednesday, November 3, 2021 4:31:37 PM
Segítséget szeretnék kérni, eddig a kábítószer-értesítőket saját magam szerkesztettem és nem az Ixnetét használtam, de most valahogy kikerülhetetlen lett a programban. Ez nem is lenne baj, de sehol nem találom, hol tudom karbantartani vagy szerkeszteni (pl. a szóba jöhető patikákat előre beírni, ne akkor kelljen kínlódni, amikor a beteg itt türelmetlenkedik). Köszönettel: Bacskai M.
Bakos J
  • Bakos J
Thursday, November 4, 2021 9:18:31 AM
T. Infomix!

Feltettem a legújabb frissítést, amiben az Oxygen EGYSE-ként való felírását oldották meg. Próbáltam felírni, de érdekes módon az Oxygen a gyógyszertörzsben szerepel, így EGYSE-ként nem lehet felírni. Akkor végül is mire jött a frissítés?

Dr Bakos János

Bakos J
  • Bakos J
Thursday, November 4, 2021 10:04:07 AM

T. Infomix!

Feltettem a legújabb frissítést, amiben az Oxygen EGYSE-ként való felírását oldották meg. Próbáltam felírni, de érdekes módon az Oxygen a gyógyszertörzsben szerepel, így EGYSE-ként nem lehet felírni. Akkor végül is mire jött a frissítés?

Dr Bakos János

Telefonos beszélgetésünk után megkerestem a BUS-OXY KFT-t, aki forgalmazza a gázt. Közölték, hogy még nem látnak rá az EESZT-re, úgyhogy törvény ide-törvény oda, ők csak a hagyományos receptet fogadják el. Még a felírási igazolást sem! Ez többszörösen is jogszabály ellenes, de mit lehet tenni? Azt mondták, hogy hamarosan csatlakoznak az EESZT-hez, talán január 1-el!!!! :)

Ez viszont a későbbiekben probléma lesz, hogy háziorvos csak a Oxygen gázt írhatja fel javaslatra, az Oxigén palackot nem. Azért írtam különböző i/y betűvel, mert a gyógyszertörzsben is így szerepel. Ezt később még meg kell oldani a programban is.

Dr Bakos János

Rittling Ferenc
Thursday, November 4, 2021 11:27:50 AM
Tisztelt Infomix !

Azt szeretnénk megkérdezni, hogy az xnetben, hol található egy kinyomtatható nyilatkozat, melyet a beteg aláír, hogy a gyógyászati segédeszközét / pelenka, tű, tesztcsík / más eü. szolgáltatónál nem íratta fel?

tisztelettel: Dr. Rittling Ferenc

LDSebastian
Thursday, November 4, 2021 11:54:03 AM
Originally Posted by: Rittling Ferenc 

Tisztelt Infomix !

Azt szeretnénk megkérdezni, hogy az xnetben, hol található egy kinyomtatható nyilatkozat, melyet a beteg aláír, hogy a gyógyászati segédeszközét / pelenka, tű, tesztcsík / más eü. szolgáltatónál nem íratta fel?

Tisztelt Doktor Úr!

A Receptírás ablakon a vény előnézettől balra található tájékoztató gombra kattintva tud egy előre karbantartott nyilatkozatot kinyomtatni. A nyilatkozaton szereplő szöveg karbantartásához kattintson a Tájékoztató gomb jobb oldalán található nyílra, majd válassza a karbantartás opciót. Az ebből megnyíló ablaknál megtudja adni a nyilatkozat szövegét, nyomtatóját, formátumát.

Rittling Ferenc
Thursday, November 4, 2021 2:43:36 PM
Originally Posted by: LDSebastian 

Originally Posted by: Rittling Ferenc 

Tisztelt Infomix !

Tisztelt Doktor Úr!

A Receptírás ablakon a vény előnézettől balra található tájékoztató gombra kattintva tud egy előre karbantartott nyilatkozatot kinyomtatni. A nyilatkozaton szereplő szöveg karbantartásához kattintson a Tájékoztató gomb jobb oldalán található nyílra, majd válassza a karbantartás opciót. Az ebből megnyíló ablaknál megtudja adni a nyilatkozat szövegét, nyomtatóját, formátumát.

Köszönöm szépen!

pheni
  • pheni
  • Haladó (Szint 10)
Sunday, November 7, 2021 3:13:15 PM
Szeretném megkérdezni, hogy a szóban forgó nyilatkozatot nem lehetne-e feltenni az IxNetbe?

Itt találtam egy formátumot

http://www.neak.gov.hu/nyomtatvanytar/temp_sc_528837.html 

medicinke
Sunday, November 7, 2021 6:05:25 PM
Épp most váltunk labor szolgáltatót, gondolom kezdődik majd a labor érkeztetés mizéria (új szolgáltató, nem pdf, milyen formátum, stb.).

Nem lehetne ehelyett megoldani, hogy az EESZT-ben érkező labor leleteket lehessen beemelni?

Az mégiscsak egyféle formátum, bár pdf.

Akkor elég lenne egy jobb gomb a leletre, beemelés és kész.

kleh
  • kleh
Sunday, November 7, 2021 6:56:01 PM
Originally Posted by: pheni 

Szeretném megkérdezni, hogy a szóban forgó nyilatkozatot nem lehetne-e feltenni az IxNetbe?

Korábban mechanikus módon, a recept hátulja nyomtunk szakrendelésen egy szöveget, hogy pl 6 éven belül nem vett kedvezménnyel VC mérőt. Ezt akár plusz szövegként mehetne ugyan úgy a receptre, bár most ezzel az e-recepttel nem tudom jogilag hogy néz ki. Ez valójában csak az egyszer felírt/megvett eszközökre érvényes - pl hoz a beteg javaslatot egy decubitus matracra. De ugye ilyenkor a javaslatot is elvesszük, bár a beteg elmehet egy másik szakrendelésre másik javaslatért. Szerintem a recepten lenne legjobb helyen mint kiegészítő szöveg. Amit akár ki lehet nyomtatni, aláíratni helybe.

Másik: bel szakvizsgával eddig fel tudtam írni a pelenkát. Most ezzel mi lesz? Most így utólag lehet, hogy a helyettes gépen voltam és ott lehet nem volt beállítva a bel (bár nem hiszem).

Ugyan csak látom, hogy pl naplószám hiányában nem tudtam tovább lépni, tehát a rosszul felvitt javaslatokra nem lehet már e-receptet adni (ami végül is nem gond).

Kovács-Kléh László, Ecser.

pheni
  • pheni
  • Haladó (Szint 10)
Sunday, November 7, 2021 8:54:37 PM
Originally Posted by: kleh 

Korábban mechanikus módon, a recept hátulja nyomtunk szakrendelésen egy szöveget, hogy pl 6 éven belül nem vett kedvezménnyel VC mérőt. Ezt akár plusz szövegként mehetne ugyan úgy a receptre, bár most ezzel az e-recepttel nem tudom jogilag hogy néz ki. Ez valójában csak az egyszer felírt/megvett eszközökre érvényes - pl hoz a beteg javaslatot egy decubitus matracra. De ugye ilyenkor a javaslatot is elvesszük, bár a beteg elmehet egy másik szakrendelésre másik javaslatért. Szerintem a recepten lenne legjobb helyen mint kiegészítő szöveg. Amit akár ki lehet nyomtatni, aláíratni helybe.

Másik: bel szakvizsgával eddig fel tudtam írni a pelenkát. Most ezzel mi lesz? Most így utólag lehet, hogy a helyettes gépen voltam és ott lehet nem volt beállítva a bel (bár nem hiszem).

Ugyan csak látom, hogy pl naplószám hiányában nem tudtam tovább lépni, tehát a rosszul felvitt javaslatokra nem lehet már e-receptet adni (ami végül is nem gond).

Kovács-Kléh László, Ecser.

Ezzel csak ez az egy baj van, amit a kiküldött központi körlevélből idézek:

"A kihordási idõhöz kötött vények esetében a különbözõ nyilatkozatok meglétét 2021. október elsejétõl a

NEAK a felíró oldalon ellenõrzi, a felíró orvosnak kell az elektronikus vényen egy pipa kitöltésével ezek

meglétét jelezni."

Tehát ezt úgy értelmezem, hogy a nyilatkozatokat meg kell őrizni, az OEP ellenőrizheti

TomposG
Sunday, November 7, 2021 9:26:46 PM

Bocs, hogy beleszólok de szerintem erre a nyomtatványra nincsen szükségünk. Nincs benne az amire szükségünk volna.

A jogszabály így szól:

"a vényre történő felírással egyidejűleg a vény hátoldalán írásban nyilatkozik arról, hogy a gyógyászati segédeszköz kihordási idején belül részére azonos rendeltetésű gyógyászati segédeszközt társadalombiztosítási támogatással nem váltottak ki. Elektronikus vényen történő rendelés esetén a beteg a nyilatkozatot a betegdokumentáció részeként írásban teszi meg, melynek meglétét az orvos az EESZT-ben feltünteti."

Nyilatkozat az orvosi dokumentáció része tehát meg kellene őrizni és ellenőrzés esetén meg kellene tudni mutatni.

Tompos G.

dr. Szemerédi László
Monday, November 8, 2021 7:55:30 AM
COVID-teszt kérés: ugyanúgy csináltam, mint eddig, mégis most ez az üzenet jelent meg:

„Hiba BEU-beküldés : Az Ellátó szervezeti egység értéke 001180968 Érvénytelen!”.

Központilag letiltották a programból történő kérést vagy csak átmeneti hiba lehet?

Köszönettel: dr. Szemerédi László

Patkó Balázs
Monday, November 8, 2021 8:50:32 AM
Originally Posted by: medicinke 

Épp most váltunk labor szolgáltatót, gondolom kezdődik majd a labor érkeztetés mizéria (új szolgáltató, nem pdf, milyen formátum, stb.).

Nem lehetne ehelyett megoldani, hogy az EESZT-ben érkező labor leleteket lehessen beemelni?

Az mégiscsak egyféle formátum, bár pdf.

Akkor elég lenne egy jobb gomb a leletre, beemelés és kész.

Tisztelt Medicinke!

Az EESZT panelen ha be van kapcsolva az EHR dokumentumok automatikus érkeztetése, akkor kézi vagy automatikus lekérdezés esetén az Ixnet érkezteti a leleteket, de mivel ezek csak PDF formátumban érhetőek el az EESZT-nél, ezért a konkrét labor értékeket ebből nem tudja kiolvasni a program, de a PDF-et magát elmenti a pácienshez.

UserPostedImage

medicinke
Monday, November 8, 2021 9:04:07 AM
Sajnos ez nem igazán segítség, nem csak a megnézés hiányzik, hanem a numerikus beemelés (változás követés, CV rizikó).

Spektrum-Lab Kft leletet (ha emailben megkapjuk szöveges formátumban) be tud emelni a doki?

Patkó Balázs
Monday, November 8, 2021 9:14:48 AM
Originally Posted by: medicinke 

Sajnos ez nem igazán segítség, nem csak a megnézés hiányzik, hanem a numerikus beemelés (változás követés, CV rizikó).

Spektrum-Lab Kft leletet (ha emailben megkapjuk szöveges formátumban) be tud emelni a doki?

Tisztelt Medicinke!

Az Ixnet tud emailből leletet feldolgozni, ehhez tudna küldeni nekünk pár lelet mintát, hogy megvizsgáljuk a labor által küldött lelet feldolgozhatóságát?

Patkó Balázs
Monday, November 8, 2021 9:20:19 AM
Originally Posted by: dr. Szemerédi László 

COVID-teszt kérés: ugyanúgy csináltam, mint eddig, mégis most ez az üzenet jelent meg:

„Hiba BEU-beküldés : Az Ellátó szervezeti egység értéke 001180968 Érvénytelen!”.

Központilag letiltották a programból történő kérést vagy csak átmeneti hiba lehet?

Tisztelt Dr. Szemerédi László!

Többen is jelezték már, EESZT oldali probléma van, sehonnan sem megy az OMSZ felé a laborkérő beküldése. Jeleztük az EESZT felé, amint kapunk választ visszajelzünk önöknek.

Dr Rétei Ágnes
Monday, November 8, 2021 10:01:26 AM
Originally Posted by: Patkó Balázs 

Többen is jelezték már, EESZT oldali probléma van, sehonnan sem megy az OMSZ felé a laborkérő beküldése. Jeleztük az EESZT felé, amint kapunk választ visszajelzünk önöknek.

Köszönjük! Mi is éppen ezt tapasztaltuk. Az OMSZ teszt kérő oldalát nem minősítem.....

medicinke
Monday, November 8, 2021 11:01:35 AM
A covid laborkérőnél az EESZT hibásnak jelzi az OMSZ kódot.

Ez EESZT hiba, vagy megváltozott az OMSZ kód és nem jó a kérőlap?

pheni
  • pheni
  • Haladó (Szint 10)
Monday, November 8, 2021 12:18:09 PM
Originally Posted by: TomposG 

Bocs, hogy beleszólok de szerintem erre a nyomtatványra nincsen szükségünk. Nincs benne az amire szükségünk volna.

A jogszabály így szól:

"a vényre történő felírással egyidejűleg a vény hátoldalán írásban nyilatkozik arról, hogy a gyógyászati segédeszköz kihordási idején belül részére azonos rendeltetésű gyógyászati segédeszközt társadalombiztosítási támogatással nem váltottak ki. Elektronikus vényen történő rendelés esetén a beteg a nyilatkozatot a betegdokumentáció részeként írásban teszi meg, melynek meglétét az orvos az EESZT-ben feltünteti."

Nyilatkozat az orvosi dokumentáció része tehát meg kellene őrizni és ellenőrzés esetén meg kellene tudni mutatni.

Tompos G.

Köszönöm

Ilyen formanyomtatványt hol találunk?

Mit kell aláiratni? Mert az e-recept lényege pont az, hogy nem kell receptért bejönni

Tanácstalan vagyok, és holnap esedékes egy ilyen felírása

kleh
  • kleh
Monday, November 8, 2021 2:04:15 PM
én azt csinálnám hogy a szakorvos által kiadott javaslat hátára rányomtatnék egy niylatkozatot, hogy kihordási időn belül nem vett igénybe másik segédeszközt és utána lehetne a receptet feltölteni, a javaslatot meg nyugodt lélekkel eltenni. és akkor biztos hogy ott lesz ha valaki egyszer kéri. De akár le lehet a receptet nyomtatni és arra is rávinni ezt és úgy megy a patikába. csak akkor a patikába marad a bizonylat. Kovács-Kléh, Ecser.
Varga Sándor
Tuesday, November 9, 2021 4:07:00 PM
Originally Posted by: Dr Rétei Ágnes 

Originally Posted by: Patkó Balázs 

Köszönjük! Mi is éppen ezt tapasztaltuk. Az OMSZ teszt kérő oldalát nem minősítem.....

Most kaptuk az értesítést!

"Tisztelt Partnereink!

2021. november 8-án az OMSZ 001180968 szervezeti egységkódja az engedélyező hatóságnál (NNK) visszaállításra került. Amennyiben 2021. november 5. 23:00 és 2021. november 8. 23:00 között keletkezett PCR Mintavételi lapok más módon nem kerültek átküldésre az OMSZ részére, kérjük küldjék be őket újra EESZT útján. Erről partnereiket kérjük tájékoztassák.

Üdvözlettel:

Országos Kórházi Főigazgatóság"

Varga Sándor
Bacskai Mária
Tuesday, November 9, 2021 4:58:27 PM
Originally Posted by: Bacskai Mária 

Segítséget szeretnék kérni, eddig a kábítószer-értesítőket saját magam szerkesztettem és nem az Ixnetét használtam, de most valahogy kikerülhetetlen lett a programban. Ez nem is lenne baj, de sehol nem találom, hol tudom karbantartani vagy szerkeszteni (pl. a szóba jöhető patikákat előre beírni, ne akkor kelljen kínlódni, amikor a beteg itt türelmetlenkedik). Köszönettel: Bacskai M.

?