Kedves Varga Sándor!
Úgy látom teljesen félreértettek. A program táppénzes modulja kiválóan működik, mint korábban fogalmaztam, bolondbiztos. Ezt sosem kérdőjeleztem meg. A korrekció lehetőségével teljes egészében tisztában vagyok, ez szintén jól működik a programban.
A jelentések hibakódjairól szó se volt. Nem tudom ez hogy jön ide?
A dátum átírása részemről volt egy felvetés, de egy logikai lépést kihagytam, (nem írtam le önöknek), így ezt már teljesen félreértették.
Még egyszer nekifutok kb 6. alkalommal:
1, adódott egy hibakód, hogy mi az már nem lényeges
2, én ezt telefonon megbeszéltem a tb-vel, ahol egy készséges hölgy korrigálta a hibát a tb számítógépén, ami a BNO kód átjavítását jelentette a benti szerveren.
3, én is átjavítottam a BNO kódot a mi gépünkön, hogy megegyezzen a tb gépén lévő kóddal
4, a 2-es pontból kifolyólag ennek a betegnek NEM kellett már korrekciós rekordot küldeni a tb számára, mivel az a tb-nél már át lett javítva!!
5, mivel a "tp heti jelentés javítása" nem működik a gépen, így azt találtam ki kínomban, hogy ha az átjavítás dátumát az előző hétre írom át, akkor így a korrekciós sor nem kerül be az adott heti jelentésbe, igazából ez lett volna az eredeti cél!
a következményes lavina:
6, önök nem tudtak ebben nekem segíteni, minek utána nekem kellett az elmentett jelentést kézzel megszerkeszteni és a nem kívánt sort kitörölni
7, mikor ezt szóvá tettem, a mellett, hogy képtelenek segíteni, mindenféle hamisítással és törvényszegéssel vádolnak, amely törvényeket aztán ide is citálnak nekem, de nekem nem a törvények idecitálása kellene, hanem egy használható programmodul!!!!
Ráadásul ez már másodszorra fordul elő, mert amikor Visualról átváltottunk Ixnetre szintén volt egy rekord, ami egy visszamenőleges okból az Ixnetbe rosszul került bele, már akkor is kézzel kellett átszerkesztenem a heti jelentést, mivel a program erre képtelen. Csak akkor ezt nem jeleztem.
Nem tudom, ennyire nem lehet ezt megérteni? Semmi bajom a tp modullal, csak kellene egy lehetőség, amivel a tp heti jelentést szerkeszteni tudom, ha nagy ritkán erre szükség adódik. Nem akarok se hamisítani se törvényt szegni, csak lekövetni az életben adódó ritka "rendszerhibákat" (A mátrix után szabadon.) Ja és nem 6x-os magyarázkodást követő tudjisten mikori táveléréssel.
Elnézést a terjengősségért, üdvözlettel: Dr Bakos