medicinke
Monday, November 12, 2018 10:49:58 AM
Originally Posted by: Gabi 

Originally Posted by: medicinke 

Az EESZT dokumentumok megnyitásakor az esetek kb felében az ÁNTSZ kód hiányzik a lelet beviteli ablakból, bár sokszor az ellátó osztály típusa (pl Endokrin szakrendelés) megjelenik. A dátum és ellátó orvos legtöbbször rendben van.

Ez a felvivők hibája, nálunk van gond, vagy a dokiban?

Erre van valami ötlet? Miért hiányzók az azonosító az esetek kb. harmadában/felében?

Ezek a hiányzó azonosító-összerendelések miatt vannak: OEP/NEAK finanszírozási kód és OTH működési kód nincsenek párosítva még teljes körűen az EESZT-ben . Ixnet rendszerünkben Önnek van lehetősége beutaláskor rögzíteni az Intézmény OEP kódjához az Intézmény OTH kódját , persze ha Ön tudja ezt a kódot. Ha itt egyszer rögzítette (a hozzárendelést manuálisan elvégezte), akkor a rendszer megtanulja, s a továbbiakban ennek megfelelően kezeli. Vagyis ha egyszer már párosította kézzel a beutalás során az adott Kórházat/Klinikát, akkor leletfogadásakor az Ixnet már a helyére teszi. A korrekt, igazán elegáns megoldás persze egy országos, hiteles központi törzs használata lenne. Reméljük minél hamarabb elérhető lesz.

A helyi reuma, szemészet kódját kb századszor írom be, ez kicsit gyanús azért, lehet más gond is van.

kleh
  • kleh
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Monday, November 12, 2018 11:53:05 AM
Tisztelt Infomix !

Egy Oltási lapot nyomtattam a rendszerből és azt tapasztaltam, hogy az igazolásoknál megszokott szép, fejléces formátum helyett egy egyszerűsített igazolás jött le. Még az orvos aláírás is hiányzik. Külföldre küldeném (hogy a gyerek milyen oltásokat kapott), szeretném ha kicsit rendezettebben nézne ki. Beálitás kérdése? Köszönettel. Kovács-Kléh , Ecser.

kleh
  • kleh
Monday, November 12, 2018 11:59:36 AM
Közbe kaptam segítséget telefonon. beállítjuk. Köszönöm, elnézést a zavarásért.
Gabi
  • Gabi
Monday, November 12, 2018 12:06:47 PM

Originally Posted by: Gabi 

Az EESZT dokumentumok megnyitásakor az esetek kb felében az ÁNTSZ kód hiányzik a lelet beviteli ablakból, bár sokszor az ellátó osztály típusa (pl Endokrin szakrendelés) megjelenik. A dátum és ellátó orvos legtöbbször rendben van.

Ez a felvivők hibája, nálunk van gond, vagy a dokiban?

Erre van valami ötlet? Miért hiányzók az azonosító az esetek kb. harmadában/felében?

Ezek a hiányzó azonosító-összerendelések miatt vannak: OEP/NEAK finanszírozási kód és OTH működési kód nincsenek párosítva még teljes körűen az EESZT-ben . Ixnet rendszerünkben Önnek van lehetősége beutaláskor rögzíteni az Intézmény OEP kódjához az Intézmény OTH kódját , persze ha Ön tudja ezt a kódot. Ha itt egyszer rögzítette (a hozzárendelést manuálisan elvégezte), akkor a rendszer megtanulja, s a továbbiakban ennek megfelelően kezeli. Vagyis ha egyszer már párosította kézzel a beutalás során az adott Kórházat/Klinikát, akkor leletfogadásakor az Ixnet már a helyére teszi. A korrekt, igazán elegáns megoldás persze egy országos, hiteles központi törzs használata lenne. Reméljük minél hamarabb elérhető lesz.

A helyi reuma, szemészet kódját kb századszor írom be, ez kicsit gyanús azért, lehet más gond is van.

Megnéznénk távolival,ha megoldható. Keresni fogjuk telefonon! Önnek egyébként mikor lenne jó???

Bakos J
  • Bakos J
Tuesday, November 13, 2018 9:28:05 AM
T.Infomix!

Korábbi felvetésemre, miszerint a nyomtató által elrontott felírási igazolást szeretném újra kinyomtatni, hosszú várakozás után válaszolt az EESZT üzemeltetés. Idézem:

"Tisztelt Dr. Bakos János!

Ezúton tájékoztatom, hogy nem ütközik jogszabályba, azonban kizárólag hibás felírási igazolás esetén szabad újra kinyomtatni a felírási igazolást, hiszen a betegnek új vény ilyenkor nem lesz felírva.

Üdvözlettel,

EESZT Üzemeltetés

2018-09-19 13:33 (Europe/Budapest) - EESZT kérdések írta:

Név : Dr Bakos János

E-mail : polluxmed@polluxmed.hu

Üzenet : Tisztelt EESZT üzemeltetés!

Gyakorló háziorvos vagyok, és az lenne a kérdésem, hogy ütközik-e valamilyen

jogszabályba, vagy az EESZT működési szabályzatába, ha én az EESZT-be feltötltött

receptről egy másik felírási igazolást is ki akarok nyomtatni, mert pl a nyomtatóm

elrontotta az elsőt? Ez ügyben vitában állunk a háziorvosi program

szolgáltatójával.

Üdvözlettel: Dr Bakos János"

Ez alapján kérem, tegyék lehetővé, a már EESZT-be feltöltött recept felírási igazolásának újra nyomtatását. (PL a recept törlése modulban az egyes feltöltött receptek mellett egy nyomtattó jellel.

Másik kérésem, mivel itt az influlenza szezon, és rengeteg oltást kell adminisztrálni, szeretném, ha a Visualhoz hasonló egyszerűsített modul kerülne a megjelenési lapra, ahol az oltás indikációjának és számának megadásával az oltás bekerül az oltások nyilvántartása modulba, és közben a megjelenési lapon felkerül a szükséges BNO kód is. Jó lenne a Visualban jól működő modult adaptálni az Ixnetbe is.

Üdvözlettel: Dr Bakos János

Varga Sándor
Tuesday, November 13, 2018 9:40:58 AM
Originally Posted by: Bakos J 

T.Infomix!

Korábbi felvetésemre, miszerint a nyomtató által elrontott felírási igazolást szeretném újra kinyomtatni, hosszú várakozás után válaszolt az EESZT üzemeltetés. Idézem:

Ezúton tájékoztatom, hogy nem ütközik jogszabályba, azonban kizárólag hibás felírási igazolás esetén szabad újra kinyomtatni a felírási igazolást, hiszen a betegnek új vény ilyenkor nem lesz felírva.

Üdvözlettel,

EESZT Üzemeltetés

jogszabályba, vagy az EESZT működési szabályzatába, ha én az EESZT-be feltötltött

receptről egy másik felírási igazolást is ki akarok nyomtatni, mert pl a nyomtatóm

szolgáltatójával.

Ez alapján kérem, tegyék lehetővé, a már EESZT-be feltöltött recept felírási igazolásának újra nyomtatását. (PL a recept törlése modulban az egyes feltöltött receptek mellett egy nyomtattó jellel.

Másik kérésem, mivel itt az influlenza szezon, és rengeteg oltást kell adminisztrálni, szeretném, ha a Visualhoz hasonló egyszerűsített modul kerülne a megjelenési lapra, ahol az oltás indikációjának és számának megadásával az oltás bekerül az oltások nyilvántartása modulba, és közben a megjelenési lapon felkerül a szükséges BNO kód is. Jó lenne a Visualban jól működő modult adaptálni az Ixnetbe is.

Kedves doktorúr,

A felírási igazolással kapcsolatos kérését átadtam a fejlesztőknek, a verzióváltó levélben értesítjük amint elkészült.

Az oltásnál lehetősége van az ixnetben bekapcsolni a gyorsoltás panelt. Ezt az ellátás jobb felső sarkában található fecskendő ikonnal teheti meg.

UserPostedImage

A panel bekapcsolását az Ixnet természetesen megjegyzi, kikapcsolásig minden ellátáshoz megnyílik. Így az influenza szezont követően kikapcsolhatja.

A BNO kódot az ellátás tárolásakor utólag emeli be a program az ellátás diagnózisai közé.

Varga Sándor
Bakos J
  • Bakos J
Tuesday, November 13, 2018 11:16:34 AM
Originally Posted by: vargas 

T.Infomix!

Üdvözlettel,

EESZT Üzemeltetés

szolgáltatójával.

Kedves doktorúr,

A felírási igazolással kapcsolatos kérését átadtam a fejlesztőknek, a verzióváltó levélben értesítjük amint elkészült.

Az oltásnál lehetősége van az ixnetben bekapcsolni a gyorsoltás panelt. Ezt az ellátás jobb felső sarkában található fecskendő ikonnal teheti meg.

UserPostedImage

A panel bekapcsolását az Ixnet természetesen megjegyzi, kikapcsolásig minden ellátáshoz megnyílik. Így az influenza szezont követően kikapcsolhatja.

A BNO kódot az ellátás tárolásakor utólag emeli be a program az ellátás diagnózisai közé.

Köszönöm a gyors segítséget, biztos velem van a baj, de megnyomom a gyorsoltás panel bekapcsolása gombot és nem történik semmi.

Varga Sándor
Tuesday, November 13, 2018 11:22:01 AM

T.Infomix!

Üdvözlettel,

EESZT Üzemeltetés

szolgáltatójával.

Kedves doktorúr,

UserPostedImage

Köszönöm a gyors segítséget, biztos velem van a baj, de megnyomom a gyorsoltás panel bekapcsolása gombot és nem történik semmi.

Lehet hogy olyan az ellátás ablak mögé kerül, vagy olyan helyen nyílik meg, ami kívül esik a megjelenítési részen.

Ha a panelre rákkattintva lent, vagy jobb oldalon megjelenik egy görgetősáv, akkor azt használva keresheti meg az oltás panelt. A szokásos módon tudja egy Önnek megfelelő helyre mozgatni.

Varga Sándor
Bakos J
  • Bakos J
Tuesday, November 13, 2018 12:05:59 PM

T.Infomix!

Üdvözlettel,

EESZT Üzemeltetés

szolgáltatójával.

Kedves doktorúr,

UserPostedImage

Lehet hogy olyan az ellátás ablak mögé kerül, vagy olyan helyen nyílik meg, ami kívül esik a megjelenítési részen.

Ha a panelre rákkattintva lent, vagy jobb oldalon megjelenik egy görgetősáv, akkor azt használva keresheti meg az oltás panelt. A szokásos módon tudja egy Önnek megfelelő helyre mozgatni.

Nem indul. Abban a sorban több panel is indítható (kezelés panel szedett gyógyszerek panel), de akármelyikre klikkelek egyik sem indul. Villan egyet az ablak, de nem történik semmi. Ezeket valahol nem lehet központilag letiltani?

Bakos J
  • Bakos J
Tuesday, November 13, 2018 12:40:37 PM
Köszönöm a gyors telefonos segítséget, megoldódott!
Varga Sándor
Wednesday, November 14, 2018 7:49:26 AM

Kedves doktorúr,

UserPostedImage

Nem indul. Abban a sorban több panel is indítható (kezelés panel szedett gyógyszerek panel), de akármelyikre klikkelek egyik sem indul. Villan egyet az ablak, de nem történik semmi. Ezeket valahol nem lehet központilag letiltani?

Köszönöm a gyors telefonos segítséget, megoldódott!

Kedves doktorúr,

örülök, hogy sikerült a panelt bekapcsolni

Varga Sándor
Dr. Palicsek Zoltán
Friday, November 16, 2018 12:22:03 PM
Szép napot!

Nem tudom mit állítottam el, ha egyáltalán elállítottam. A laborkommunikációs modulomban eddig minden eredmény jött, most az INR érték nem jön. Két érték van a régi diagonos programból, az egyik a prothrombin idő, ezzel nincs gond, érkezteti. A másik a prothrombin INR, ezt valmaiért nem. Ha nézem az érkeztetést, akkor ott azt írja 1 eredmény érkeztetve, 100%.

Mit kellene módosítanom, hogy a prothrombin INR is a helyére kerüljön?

FMilan
Friday, November 16, 2018 1:07:45 PM
Originally Posted by: Dr. Palicsek Zoltán 

Szép napot!

Nem tudom mit állítottam el, ha egyáltalán elállítottam. A laborkommunikációs modulomban eddig minden eredmény jött, most az INR érték nem jön. Két érték van a régi diagonos programból, az egyik a prothrombin idő, ezzel nincs gond, érkezteti. A másik a prothrombin INR, ezt valmaiért nem. Ha nézem az érkeztetést, akkor ott azt írja 1 eredmény érkeztetve, 100%.

A programba rendszergazdaként belépve a Kommunikáció / Kommmunikációs szerver partner karbantartás menüpontot megnyitva válassza ki az adott kommunikációt a bal oldali listából, majd jobb fent a Vizsgálatok fülre kattintva láthatóvá válnak a vizsgálatok. Középen a programban lévő vizsgálatokat, azok elnevezését látja, jobbról pedig az adott laborból érkező vizsgálatok listája látható. Itt duplán rákattintva a keresett vizsgálatra a középső listában a hozzárendelt vizsgálatra ugrik a program, tehát megmutatja hogy mivel van összerendelve a laborból érkező vizsgálat. Ha ez nem megfelelő, akkor a középső listában ki kell keresni és kiválasztani a megfelelő vizsgálatot és nyomjuk meg fent az Összerendelés gombot. Ez után már megfelelő helyre kell érkeztesse az ezt követően érkező eredményeket.

Dr. Palicsek Zoltán
Friday, November 16, 2018 1:27:57 PM
Originally Posted by: FMilan 

Szép napot!

A programba rendszergazdaként belépve a Kommunikáció / Kommmunikációs szerver partner karbantartás menüpontot megnyitva válassza ki az adott kommunikációt a bal oldali listából, majd jobb fent a Vizsgálatok fülre kattintva láthatóvá válnak a vizsgálatok. Középen a programban lévő vizsgálatokat, azok elnevezését látja, jobbról pedig az adott laborból érkező vizsgálatok listája látható. Itt duplán rákattintva a keresett vizsgálatra a középső listában a hozzárendelt vizsgálatra ugrik a program, tehát megmutatja hogy mivel van összerendelve a laborból érkező vizsgálat. Ha ez nem megfelelő, akkor a középső listában ki kell keresni és kiválasztani a megfelelő vizsgálatot és nyomjuk meg fent az Összerendelés gombot. Ez után már megfelelő helyre kell érkeztesse az ezt követően érkező eredményeket.

Megnéztem, jól van összerendelve. Érkezteéskor a jobb oldalon az előnézetben egymás alatt 3 adat van, prothrombin, prothrombin INR, prothrombin idő. Mindhárom előtt van pipa, de az alsó kettő piros sávban van. lelet lekérdezéskor viszont csak a legfelső látszik a prothrombin (ami igazából ugyanaz mint a prothrombin idő)

FMilan
Friday, November 16, 2018 1:43:29 PM

Originally Posted by: FMilan 

Szép napot!

Megnéztem, jól van összerendelve. Érkezteéskor a jobb oldalon az előnézetben egymás alatt 3 adat van, prothrombin, prothrombin INR, prothrombin idő. Mindhárom előtt van pipa, de az alsó kettő piros sávban van. lelet lekérdezéskor viszont csak a legfelső látszik a prothrombin (ami igazából ugyanaz mint a prothrombin idő)

Kollégáim keresni fogják egy távoli elérés egyeztetése miatt, és akkor megnézzük mi lehet a gond.

pharmacybt
Thursday, November 22, 2018 8:24:24 AM
Tisztelt Infomix !

Megoldható -e , hogy a praxisközösség kérdőíven kitöltött adatok pl. Metrikus adatok, családtagok betegségei , szakképzettség , foglakozás megjelenjen, frissüljön a törzskartonnál és nyílván a napi tevékenységnél pl. a metrikus adatok ?

Patkó Balázs
Thursday, November 22, 2018 9:08:59 AM
Originally Posted by: pharmacybt 

Tisztelt Infomix !

Megoldható -e , hogy a praxisközösség kérdőíven kitöltött adatok pl. Metrikus adatok, családtagok betegségei , szakképzettség , foglakozás megjelenjen, frissüljön a törzskartonnál és nyílván a napi tevékenységnél pl. a metrikus adatok ?

Tisztelt pharmacybt!

Jelenleg a praxisközösség kérdőívről és a törzskartonról nem emelődnek be az adatok visszafele.

pozsi
  • pozsi
  • Veterán (Szint 19)
Thursday, November 22, 2018 9:29:58 AM
Originally Posted by: Patkó Balázs 

Tisztelt Infomix !

Tisztelt pharmacybt!

Jelenleg a praxisközösség kérdőívről és a törzskartonról nem emelődnek be az adatok visszafele.

Kiegészítésül: mi is gondoltunk az átemelhetőségre, de egyelőre több problémát is felvet. E pillanatban nem végleges még a törzskarton reformja (bevezetési időpont, tartalom, stb.), több adat hasonló, de nem azonos típusú, stb. Még kivárnánk ezek kialakulását, s aztán felhasználóink véleményét is meghallgatva próbálnánk valami egységes, használható átemelhetőséget megoldani.

pharmacybt
Thursday, November 22, 2018 9:39:21 AM
Másik kérdés miután bezártunk egy ellátást lehetne -e hogy törlődjön a páciens adata akivel végeztünk vagyis automatikusan üres legyen a kereső mező. Ugyanez a vényírásnál a gyógyszernév keresésnél amikor már kiválasztottuk a felírandó gyógyszert ?
Patkó Balázs
Thursday, November 22, 2018 9:51:00 AM

Másik kérdés miután bezártunk egy ellátást lehetne -e hogy törlődjön a páciens adata akivel végeztünk vagyis automatikusan üres legyen a kereső mező. Ugyanez a vényírásnál a gyógyszernév keresésnél amikor már kiválasztottuk a felírandó gyógyszert ?

Tisztelt pharmacybt!

Páciens választó ablakon a szürke fogaskerekes beállítás ablakon az Utolsó páciens választás megjegyzése kikapcsolása esetén, mindig üres lesz a keresés mező.

UserPostedImage

A vényírásnál a receptírás ablakon lévő beállítás ablakon az egyéb beállítások résznél a Választás után keresés alaphelyzetbe beállítással, egy gyógyszer választás után kiüríti a keresés mezőt.

UserPostedImage

medicinke
Monday, November 26, 2018 10:39:36 AM
Az eredmények új ábrázolása nagyon profi lett.

Egy apró probléma van, némely labor leletből visszamenőleg akár 20 évre is vannak adatok.

Ilyenkor egy áttekinthetetlen ponthalmazzá alakul az ábra.

Időszak beállítás itt is mint a lekérdezéseknél?

Patkó Balázs
Monday, November 26, 2018 10:59:37 AM

Egy apró probléma van, némely labor leletből visszamenőleg akár 20 évre is vannak adatok.

Tisztelt medicinke!

A korábbi laborleletek ablakon, miután kiválasztottuk, hogy melyik típusú vizsgálatot akarjuk megjeleníteni, akkor a középső ablakon megjelennek a vizsgálatok dátumai. Itt amit kiválasztunk az lesz a kezdő dátum a grafikonon, csak az azóta elkészült vizsgálatokat jeleníti meg.

UserPostedImage

medicinke
Monday, November 26, 2018 12:36:49 PM
Originally Posted by: Patkó Balázs 

Tisztelt medicinke!

A korábbi laborleletek ablakon, miután kiválasztottuk, hogy melyik típusú vizsgálatot akarjuk megjeleníteni, akkor a középső ablakon megjelennek a vizsgálatok dátumai. Itt amit kiválasztunk az lesz a kezdő dátum a grafikonon, csak az azóta elkészült vizsgálatokat jeleníti meg.

UserPostedImage

Szuper, és sokkal egyszerűbb is min dátumot állítgatni!

Köszönöm.

kleh
  • kleh
Tuesday, November 27, 2018 3:14:45 PM
Tisztelt Infomix !

Jelezném, hogy igen nagy segítség, hogy a rendszer figyelmeztet, hogy külföldi a biztosítás és csak ezután enged receptet írni. Részemről köszönöm.

Más: nem tudom hogy van e a rendszerben Lyssa nyomtatvány (kutya harapás) - 2 és 4. mellékleteket szoktuk használni? Segítség lenne ha a rendszerből nyomtathatnánk.

még egy kérdés: az ellátás lapon a jelzőadat rubrikát nem e lehet írhatóvá tenni és az ott rögzített adatokat minden megnyitáskor megjelennének - pl csökkent vesefunkció, stb. stb.

Köszönjük az eddigi segítséget is, Kovács-Kléh, Ecser.

K.Gábor
Tuesday, November 27, 2018 4:20:07 PM
Originally Posted by: kleh 

Tisztelt Infomix !

Jelezném, hogy igen nagy segítség, hogy a rendszer figyelmeztet, hogy külföldi a biztosítás és csak ezután enged receptet írni. Részemről köszönöm.

Más: nem tudom hogy van e a rendszerben Lyssa nyomtatvány (kutya harapás) - 2 és 4. mellékleteket szoktuk használni? Segítség lenne ha a rendszerből nyomtathatnánk.

még egy kérdés: az ellátás lapon a jelzőadat rubrikát nem e lehet írhatóvá tenni és az ott rögzített adatokat minden megnyitáskor megjelennének - pl csökkent vesefunkció, stb. stb.

Köszönjük az eddigi segítséget is, Kovács-Kléh, Ecser.

Köszönjük a visszajelzést!

Az oltási lapon a Nyomtatványok gombra kattintva találja a Lyssa dokumentumokat. Primo felhasználóknak a Lyssa modul szükséges hozzá.

UserPostedImage

A jelzőadat később a különböző listázásokhoz szükséges, Pl. ha az ellátás során bejelöli az influenzaszerű megbetegedést, akkor később a forgalmi naplóból ki tudja listázni csak azokat az ellátásokat amikor ez be volt jelölve.A nagyító ikonnal tud újakat felvenni a meglevőkhöz. Amennyiben az lenne a kérése hogy előző ellátásból átemelődjön, kérem részletezze kicsit az ön által elképzelt működést és felhasználást.

Amennyiben egy mindig megjelenő szövegmezőre van szüksége, abban az esetben kirakható egy "Post it" ablak ami paciens elővételkor megjelenik ha van benne adat az adott paciensnél, ennek bekapcsolásában tudunk segíteni.

kleh
  • kleh
Thursday, November 29, 2018 5:09:44 PM
Tisztelt Infomix !

A jelzőadatot gondoltam "Post it"-nak használni, ebben a formában részemre ez a jelzőadat rubrika kihasználatlan(privát vélemény - mire még egy rubrikát nyitni ha ott van a jelző adat...). Megpróbálom a Post it-et, pár sorban kérném szépen leírni, hogy tudom bekapcsolni.

Más: az igazolásokon nincs kiadási dátum - ill van nagyon apró betűvel a lábjegyzetben. Nem lehet esetleg a aláírás, pecsét vonalába balra egy dátum is feltüntetni?

Köszönöm a segítséget, Kovács-Kléh, Ecser.

Stein András
Friday, November 30, 2018 9:39:34 AM

Tisztelt Infomix !

A jelzőadatot gondoltam "Post it"-nak használni, ebben a formában részemre ez a jelzőadat rubrika kihasználatlan(privát vélemény - mire még egy rubrikát nyitni ha ott van a jelző adat...). Megpróbálom a Post it-et, pár sorban kérném szépen leírni, hogy tudom bekapcsolni.

Más: az igazolásokon nincs kiadási dátum - ill van nagyon apró betűvel a lábjegyzetben. Nem lehet esetleg a aláírás, pecsét vonalába balra egy dátum is feltüntetni?

Köszönöm a segítséget, Kovács-Kléh, Ecser.

Tisztelt Kleh!

A Post It-hez elő kell venni egy pácienst, majd a képernyőn a jobb alsó sarokban az üzenetek mellett megjelenik egy kis sárga jegyzettömb. Erre rákattintva megjelenik a PostIt ablak. Ezen ablak háttérszínét, szövegszínét és átlátszóságát is tudjuk változtatni az ablakon lévő fogaskerékre kattintva.

A másik észrevételét pedig jelezzük a fejlesztőknek.

Üdvözlettel:

Stein András

kleh
  • kleh
Friday, November 30, 2018 3:53:44 PM
Tisztelt Infomix !

Lehet hogy már volt kérdés: egy beérkezett leletet tudok egy megadott emailre a rendszerből továbbítani? És hogyan ?

Köszönettel, Kovács-Kléh, Ecser.

Sz. Tamás
Friday, November 30, 2018 4:35:06 PM

Tisztelt Infomix !

Lehet hogy már volt kérdés: egy beérkezett leletet tudok egy megadott emailre a rendszerből továbbítani? És hogyan ?

Köszönettel, Kovács-Kléh, Ecser.

Tisztelt Dr. Kovács-Kléh László!

Az ixnet programban, válasszuk ki a pácienst, akinél a lelet van.

Felül az EGYÉB fülere kattintva, válasszuk ki a Csatolt dokumentumok ikont.

UserPostedImage

Válasszuk ki a küldeni kívánt leletet, és jobb oldali ikonok között válasszuk ki a középsőt (Email továbbítás)

UserPostedImage

Megjelenik az Email küldés ablak, és a címzettekhez írjuk be a megadott e-mailt.

Fontos: Az üzenet tartalmában meg tudjuk adni a jelszót, ami a páciens születési dátuma (pl: 19951201)

Üdvözlettel:

Szöllősi Tamás

medicinke
Saturday, December 1, 2018 11:04:35 AM
A kollégámnál a nővért is hozzáadtuk az EESZT-hez.

Aktiválva van a kártya, asszisztens a programban, a tanúsítvány hozzá van rendelve.

A vmatrixban alapjogog, eeszt felhasználó és asszisztens van megadva.

A belépés rendben lemegy az EESZT-be a Dokiban, zölden világít.

De recept, vagy EHR lekérdezésnél: Hiba, nincs joga a kérés végrehajtására, vagy a biztonsági fejléc helytelen! üzenet fogad.

Min kell még változtatni?