Azt szeretném kérdezni, hogy általam az EESZT-ben rögzített profil adatot (védőoltás) tudom-e törölni?
Én pedig azt kérdezném, hogyan rögzítem az EESZT-ben a védőltást?[bizonyt]
Köszönöm
A védőoltásokat az EESZT-be profil adatként lehet feltölteni, ez az EESZT panel Pro beküldés gombbal indítható.
Lehet választani új beküldést, vagy már beküldött adat módosítását.
Első körben az adat csoport típusát kell kiválasztani, pl. Kórtörténet-Védőoltások, majd az ehhez tartozó adatokat megadni. Azt, hogy ezek közül mit kötelező kitölteni az EESZT írja elő.
Arra vonatkozóan nincs semmi információnk, hogy a COVID oltások beadását lehet-e így feltölteni. A listából kiválasztható adatokat törzsadatként kapjuk, azokat nem tudjuk változtatni, amíg a törzs nem változik.
Ezen kívül két plusz információ megadása lehetséges ill. szükséges
A bizonyosság valamelyik eleme kiválasztandó, ez lehet a
- Saját megállapítás - az ellátó orvos által megállapított betegség, vagy az általa beadott oltás
- Más állapította meg - más ellátó által megállapított betegség, vagy az általa beadott oltás
- Beteg elmondása szerint
Az önrendelkezés kategória kitöltése esetén a más által történő lekérdezhetőséget lehet korlátozni.
Egy már feltöltött profil adatot úgy lehet törölni, hogy az új/módosítás listát lenyitjuk, és kiválasztjuk a listából a törlendő tételt. Majd ezt követően a lista jobb oldalán található piros X-re kell kattintani.