Bakos J
  • Bakos J
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Thursday, January 14, 2021 11:01:55 AM
Originally Posted by: vargas 

Originally Posted by: Bakos J 

Tisztelt Infomix!

Mai napon kaptunk az OMSZ-tól egy tájékoztató levelet, melyben az eddig jól bevált covidvizsgalatkero.mentok.hu oldal használatának befejezését vetítik előre. [azta] Ez után majd időpontot kell kérnünk a betegeinknek az EESZT-n keresztül és a családorvosi programon keresztül kell majd leadni a kérőlapot.

Nekem ez eddig nem volt világos, mert a fenti honlapon egyértelműen le tudtuk adni a mintavételi kérelmeinket, visszaigazolást is kaptunk, így nem is foglalkoztam vele.

Szóval a programban ha kitöltöm a laborbeutalók közti COVID-19 OMSZ beutalót, akkor azt a program feltölti az EESZT-be és ezt az OMSZ automatikusan megkapja? Tehát nem kell a különálló weboldalon leadni? Kapunk rendesen visszaigazolást is, mintha a honlapon adnánk le?

Kollégáktól kérdezem, hogy valaki már használja ezt?

Egy részletes leírás erről nem ártana, mert a verzióváltó levelekbe is csak annyi van, hogy bekerült a rendszerbe ez a kérőlap.

Köszönettel: Dr Bakos János

Kedves doktorúr,

Az Ixnetbe beépített online teszt kérés működik, de ez független attól, amit a tegnapi körlevélben megkaptak. Az egy újabb megoldás.

Ebből a szempontból a lényeg a körlevél 2. oldal 1. bekezdésében szerepel.

https://covidvizsgalatkero.mentok.hu/ ), sem a vizsgálatkérő lappal bővített háziorvosi medikai szoftverek felé, tehát egyelőre a foglalt időpontok automatikus rögzítése az e-beutaló rendszerbe, illetve − az annak helyettesítésére szolgáló − miniHIS rendszeren belül elhelyezett vizsgálatkérő lapba, nem valósul meg.

Az Felület elindulása óta munkatársaink folyamatosan figyelik a foglalt időpontokat, és annak megfelelően egyelőre manuálisan végzik a Felület használatával beérkezett mintavételi kérelmek és a korábbi webes vizsgálatkérő lapok összehangolását annak érdekében, hogy ne alakuljon ki adott helyszínen, adott időpontban torlódás."[/i]

Amint lesz lehetőség arra, hogy a háziorvosi szoftverből is lehessen online használni a COVID-19 teszt időpontfoglalás mintavételi helyen funkciót, természetesen elkészítjük a fejlesztést.

Kedves Varga Sándor!

Köszönöm a választ. Egyenlőre nem az időpontkérés automatizálása érdekelne, biztosan azt is megoldják majd, ha lesz rá lehetőség.

Mivel mi eddig a honlapot használtuk, így az volt a kérdés, hogy akkor elég-e a COVID-19 OMSZ beutalót kitölteni, nyilván az új körlevélnek megfelelően a beteg időpontját beírva, feltenni a térbe és ennyi. OMSZ-nak külön jelzés nem kell?

Viszont így nem értem, hogy a program miért akarja kinyomtatni a beutalót? Nem elég csak az EESZT-be feltölteni? Hisz a betegnek eddig sem kellett semmilyen beutalót vinni a mintavételre, elég ha leadtuk a honlapon. Nem?

BJ

Kedves doktorúr,

mi úgy értelmeztük a körlevélben írtakat, hogy az új, mától működő felület teljesen független mindentől, még az eddig használható webes felülettől is. A programból beküldhető labor kérés eddig sem volt összekötve a "régi" webes felülettel, de elég volt az egyiket használni. Arról sajnos nincs információnk, hogy az új felület csak az időpont foglalásra használható, vagy a teszt kérés összes adata megadható.

Amennyiben csak az időpont foglalás részét lehet megadni, úgy a kérőlap a programból online is beküldhető. Ha nincs szükség a nyomtatásra, úgy a Nyomtatás pipát elegendő kivenni a laborkérésnél. Azt szintén nem tudom jelenleg megmondani, hogy a webes felületen kitöltött időpont foglalás, és az online beküldött kérőlap valahol találkozik-e az ő oldalukon.

Kedves Sándor!

Több itt a kérdés mint a válasz. Az új felületet én is függetlennek értelmezem, és ott csak időpontot lehet foglalni, TAJ számmal névvel, telefonnal. Valahol tehát meg kell adni a többi adatot a teszt kéréshez, erre való a régi honlap, ami majd megszűnik, és/vagy az EESZT beutaló.

Számomra nagy kérdés, hogy az OMSZ hogy kéri le az EESZT beutalót, holott az EESZT-t csak a kezelőorvos láthatja és a beteg. De mind1.

Üdvözlettel: Dr Bakos

Varga Sándor
Thursday, January 14, 2021 11:21:25 AM

Tisztelt Infomix!

Mai napon kaptunk az OMSZ-tól egy tájékoztató levelet, melyben az eddig jól bevált covidvizsgalatkero.mentok.hu oldal használatának befejezését vetítik előre. [azta] Ez után majd időpontot kell kérnünk a betegeinknek az EESZT-n keresztül és a családorvosi programon keresztül kell majd leadni a kérőlapot.

Nekem ez eddig nem volt világos, mert a fenti honlapon egyértelműen le tudtuk adni a mintavételi kérelmeinket, visszaigazolást is kaptunk, így nem is foglalkoztam vele.

Szóval a programban ha kitöltöm a laborbeutalók közti COVID-19 OMSZ beutalót, akkor azt a program feltölti az EESZT-be és ezt az OMSZ automatikusan megkapja? Tehát nem kell a különálló weboldalon leadni? Kapunk rendesen visszaigazolást is, mintha a honlapon adnánk le?

Kollégáktól kérdezem, hogy valaki már használja ezt?

Egy részletes leírás erről nem ártana, mert a verzióváltó levelekbe is csak annyi van, hogy bekerült a rendszerbe ez a kérőlap.

Köszönettel: Dr Bakos János

Kedves doktorúr,

Az Ixnetbe beépített online teszt kérés működik, de ez független attól, amit a tegnapi körlevélben megkaptak. Az egy újabb megoldás.

Ebből a szempontból a lényeg a körlevél 2. oldal 1. bekezdésében szerepel.

https://covidvizsgalatkero.mentok.hu/ ), sem a vizsgálatkérő lappal bővített háziorvosi medikai szoftverek felé, tehát egyelőre a foglalt időpontok automatikus rögzítése az e-beutaló rendszerbe, illetve − az annak helyettesítésére szolgáló − miniHIS rendszeren belül elhelyezett vizsgálatkérő lapba, nem valósul meg.

Az Felület elindulása óta munkatársaink folyamatosan figyelik a foglalt időpontokat, és annak megfelelően egyelőre manuálisan végzik a Felület használatával beérkezett mintavételi kérelmek és a korábbi webes vizsgálatkérő lapok összehangolását annak érdekében, hogy ne alakuljon ki adott helyszínen, adott időpontban torlódás."[/i]

Amint lesz lehetőség arra, hogy a háziorvosi szoftverből is lehessen online használni a COVID-19 teszt időpontfoglalás mintavételi helyen funkciót, természetesen elkészítjük a fejlesztést.

Kedves Varga Sándor!

Köszönöm a választ. Egyenlőre nem az időpontkérés automatizálása érdekelne, biztosan azt is megoldják majd, ha lesz rá lehetőség.

Mivel mi eddig a honlapot használtuk, így az volt a kérdés, hogy akkor elég-e a COVID-19 OMSZ beutalót kitölteni, nyilván az új körlevélnek megfelelően a beteg időpontját beírva, feltenni a térbe és ennyi. OMSZ-nak külön jelzés nem kell?

Viszont így nem értem, hogy a program miért akarja kinyomtatni a beutalót? Nem elég csak az EESZT-be feltölteni? Hisz a betegnek eddig sem kellett semmilyen beutalót vinni a mintavételre, elég ha leadtuk a honlapon. Nem?

BJ

Kedves doktorúr,

mi úgy értelmeztük a körlevélben írtakat, hogy az új, mától működő felület teljesen független mindentől, még az eddig használható webes felülettől is. A programból beküldhető labor kérés eddig sem volt összekötve a "régi" webes felülettel, de elég volt az egyiket használni. Arról sajnos nincs információnk, hogy az új felület csak az időpont foglalásra használható, vagy a teszt kérés összes adata megadható.

Amennyiben csak az időpont foglalás részét lehet megadni, úgy a kérőlap a programból online is beküldhető. Ha nincs szükség a nyomtatásra, úgy a Nyomtatás pipát elegendő kivenni a laborkérésnél. Azt szintén nem tudom jelenleg megmondani, hogy a webes felületen kitöltött időpont foglalás, és az online beküldött kérőlap valahol találkozik-e az ő oldalukon.

Kedves Sándor!

Több itt a kérdés mint a válasz. Az új felületet én is függetlennek értelmezem, és ott csak időpontot lehet foglalni, TAJ számmal névvel, telefonnal. Valahol tehát meg kell adni a többi adatot a teszt kéréshez, erre való a régi honlap, ami majd megszűnik, és/vagy az EESZT beutaló.

Számomra nagy kérdés, hogy az OMSZ hogy kéri le az EESZT beutalót, holott az EESZT-t csak a kezelőorvos láthatja és a beteg. De mind1.

Üdvözlettel: Dr Bakos

Kedves doktorúr,

Az OMSZ le tudja kérdezni a COVID teszt kérésként beküldött laborbeutalókat. Ahhoz, hogy ez megfelelően működjön szükséges volt plusz adatokra, ezek kerültek az új COVID-19 kérőlap panel fülre. Mi is abban bízunk, hogy lesz olyan állapot, amikor a laborkérés kitöltésekor lehet a programon belül időpontot is foglalni.

Varga Sándor
dr. Szemerédi László
Thursday, January 14, 2021 1:50:01 PM
Én is áttérnék az Ixnet-ből történő tesztkérésre. Betöltöttem a COVID-19 OMSZ kérőlapot, de amikor kíváncsiságból az "előnézet" ikonra kattintok, ezt írja: A szervezet nevének és telefonszámainak megadása kötelező!".

Más típusbeutalásaimnál nincs ilyen üzenet, nyilván minden meg van adva a programban.

Mi a teendő?

Üdvözlettel: dr Szemerédi László

Varga Sándor
Thursday, January 14, 2021 2:25:36 PM
Originally Posted by: dr. Szemerédi László 

Én is áttérnék az Ixnet-ből történő tesztkérésre. Betöltöttem a COVID-19 OMSZ kérőlapot, de amikor kíváncsiságból az "előnézet" ikonra kattintok, ezt írja: A szervezet nevének és telefonszámainak megadása kötelező!".

Más típusbeutalásaimnál nincs ilyen üzenet, nyilván minden meg van adva a programban.

Mi a teendő?

Kedves doktorúr,

ezek az adatok a COVID kérőlap online beküldéséhez kötelezők. Kérem ellenőrizze a Rendszer - Szervezetek/praxisok menüpontban a kitöltöttségüket.

Normál beutalás, vagy laborkérés esetén ezekre nem volt szükség, opcionálisan rákerülhettek a beutalóra, ezért nem okozott ez problémát.

Varga Sándor
dr. Szemerédi László
Thursday, January 14, 2021 2:33:20 PM

Mi a teendő?

Kedves doktorúr,

ezek az adatok a COVID kérőlap online beküldéséhez kötelezők. Kérem ellenőrizze a Rendszer - Szervezetek/praxisok menüpontban a kitöltöttségüket.

Normál beutalás, vagy laborkérés esetén ezekre nem volt szükség, opcionálisan rákerülhettek a beutalóra, ezért nem okozott ez problémát.

Minden meg van adva régóta, ellenőriztem, korrekt adatok, telefonszámmal, pontos címmel.

Dr Rétei Ágnes
Thursday, January 14, 2021 3:39:49 PM

Mi a teendő?

Kedves doktorúr,

Minden meg van adva régóta, ellenőriztem, korrekt adatok, telefonszámmal, pontos címmel.

Mi is így jártunk. A címet az új formátumban kell megadni, nem lehet rövidíteni az utcát, körutat stb., ki kell írni. Ez megoldotta a problémát.

dr. Szemerédi László
Thursday, January 14, 2021 3:48:34 PM
Köszönöm, az új formátumban van megadva, de majd újrapróbálom.
TomposG
Friday, January 15, 2021 8:52:48 AM
Próbáltam OMSz-os vizsgálatkérőt küldeni de a következő hibaüzenete kaptam:

08:15 - HIBA: BEU beküldés (

cvc-pattern-valid: Value '' is not facet-valid with respect to pattern '[12]\d{3}\.(0[1-9]|1[0-2])\.(0[1-9]|[12]\d|3[01])' for type '#AnonType_betegsegKezdeteBetegsegTipus'.

XMLKEZELES-003

ERROR

2021-01-15T08:15:44.944+01:00

cvc-type.3.1.3: The value '' of element 'betegsegKezdete' is not valid.

XMLKEZELES-003

ERROR

-

Azt szeretném kérdezni nálam van a hiba, én csináltam valamit rosszul vagy valahol az EESzT-n.

Tompos G

Varga Sándor
Friday, January 15, 2021 8:57:46 AM
Originally Posted by: TomposG 

cvc-pattern-valid: Value '' is not facet-valid with respect to pattern '[12]\d{3}\.(0[1-9]|1[0-2])\.(0[1-9]|[12]\d|3[01])' for type '#AnonType_betegsegKezdeteBetegsegTipus'.

XMLKEZELES-003

ERROR

XMLKEZELES-003

ERROR

-

Azt szeretném kérdezni nálam van a hiba, én csináltam valamit rosszul vagy valahol az EESzT-n.

Tompos G

Kedves doktorúr,

ha jól látom a betegség kezdete adattal van problémája az EESZT-nek. Kérem próbálja meg, hogy azt módosítja, és úgy küldi be újra

köszönöm

Varga Sándor
TomposG
Friday, January 15, 2021 9:49:23 AM

XMLKEZELES-003

ERROR

XMLKEZELES-003

ERROR

-

Tompos G

Kedves doktorúr,

ha jól látom a betegség kezdete adattal van problémája az EESZT-nek. Kérem próbálja meg, hogy azt módosítja, és úgy küldi be újra

köszönöm

Nem írtam dátumot mert nem betegség miatt kértük a vizsgálatot. Kitöltve a dátumot elment a beutaló. Ezek szerint a nem beteg esetén is kell betegség kezdete.:-) Megint tanultunk valamit.

Köszönöm szépen

Tompos G.

medicinke
Friday, January 15, 2021 4:42:40 PM
A centrumlab / synlab laborleletek fejléce megváltozott, így nem tudja beemelni a program.

Írtam emailt, csatoltam hozzá minta leletet.

Rá tudnának nézni, mert így egyenként kell beteghez rendelni a laborokat, megőrülnek a nővérkék.

Varga Sándor
Monday, January 18, 2021 8:25:36 AM
Originally Posted by: medicinke 

A centrumlab / synlab laborleletek fejléce megváltozott, így nem tudja beemelni a program.

Írtam emailt, csatoltam hozzá minta leletet.

Rá tudnának nézni, mert így egyenként kell beteghez rendelni a laborokat, megőrülnek a nővérkék.

Köszönjük, megnézzük.

A synlab leletei több laborban is változtak, az eddig kapott minta leletek szerint meg tudjuk oldani az érkeztetést.

Varga Sándor
palenkascs
Monday, January 18, 2021 9:11:34 AM

Mi a teendő?

Kedves doktorúr,

Távoli eléréssel megnéztük és megoldottuk a problémát; hiányzott a szervezet e-mail címe és mobil telefonszáma, pótlásuk után felment az EESZT-be az omsz-os laborkérő.

dr. Szemerédi László
Monday, January 18, 2021 10:06:16 AM
Köszönöm a segítséget, Igen, ténylegesen látszik a beutalás az EESZT panel "BEU" fülén. Ez a beutaló csak a tesztkérésre szól, időpontot nem fogok foglalni a beteg számára. COVID-pozitív kórházi dolgozó páciensem volt a "tesztbeteg", utána töröltem az ellátást, de a beutalást nem törölte a felhőből. Továbbra is látszik. De legalább majd kiderül, hogy az OMSZ látja-e a beutalást = fogja-e keresni a beteget telefonon. A netes felületen direkt nem rendeltem tesztet.
medicinke
Monday, January 18, 2021 11:06:43 AM
Originally Posted by: Dr Rétei Ágnes 

Mi a teendő?

Kedves doktorúr,

Mi is így jártunk. A címet az új formátumban kell megadni, nem lehet rövidíteni az utcát, körutat stb., ki kell írni. Ez megoldotta a problémát.

Mindkét mezőbe kell, hogy telefonszám legyen.

dr. Szemerédi László
Monday, January 18, 2021 12:34:41 PM

Köszönöm a segítséget, Igen, ténylegesen látszik a beutalás az EESZT panel "BEU" fülén. Ez a beutaló csak a tesztkérésre szól, időpontot nem fogok foglalni a beteg számára. COVID-pozitív kórházi dolgozó páciensem volt a "tesztbeteg", utána töröltem az ellátást, de a beutalást nem törölte a felhőből. Továbbra is látszik. De legalább majd kiderül, hogy az OMSZ látja-e a beutalást = fogja-e keresni a beteget telefonon. A netes felületen direkt nem rendeltem tesztet.

Update: A mentők felhívták a betegemet, ezek szerint OMSZ látja az Ixnet-ből a felhőbe feltöltött kérőlapot.

TomposG
Friday, January 22, 2021 11:34:17 AM
Ma kaptunk értesítést a februárban induló elektronikus halottvizsgálati bizonyítványról. Ismét egy újabb kitöltögetős webes felület. Önöknek van róla információja, hogy lesz-e lehetőség adatküldésre a programból idővel?

Tompos G.

Varga Sándor
Friday, January 22, 2021 12:03:16 PM

Ma kaptunk értesítést a februárban induló elektronikus halottvizsgálati bizonyítványról. Ismét egy újabb kitöltögetős webes felület. Önöknek van róla információja, hogy lesz-e lehetőség adatküldésre a programból idővel?

Tompos G.

Kedves doktorúr,

Sokan elküldték a ma kapott körlevelet. Még nem kaptunk olyan információt, hogy az eHVB felületnek hogyan lehetne adatot átadni.

Ha lesz erre lehetőség, akkor a COVID kérőlapokhoz hasonlóan megvalósítjuk.

Varga Sándor
Bogi
  • Bogi
  • Veterán (Szint 18)
Friday, January 22, 2021 2:56:09 PM

Update: A mentők felhívták a betegemet, ezek szerint OMSZ látja az Ixnet-ből a felhőbe feltöltött kérőlapot.

De azért nem jó, hogy nincs visszajelzés. [szomoru]

TomposG
Wednesday, January 27, 2021 9:54:48 AM

Tompos G.

Kedves doktorúr,

Sokan elküldték a ma kapott körlevelet. Még nem kaptunk olyan információt, hogy az eHVB felületnek hogyan lehetne adatot átadni.

Talán nem teljesen reménytelen az adatfeltöltés. Felkerültek felhasználói videók a webes felülettel kapcsolatban:

https://www.aeek.hu/eHVB-felhasznaloi-segedlet?fbclid=IwAR27QWscJnbUWJEI0uig2WODW-4UjURS4xPV0HfVnBvVp1Wqgkq-IToPKfs 

Itt látható egy ikon és van erre vonatkozó videó, hogy vagy lehetőség Excel-ből való beolvasásra. Ha ez valóban így lesz akkor Excel export-al megoldható lenne az adatfeltöltés.

Tompos G.

kleh
  • kleh
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Wednesday, January 27, 2021 10:45:41 AM
Tisztelt Infomix !

Az utóbbi időben többször előfordult, hogy az EESZT megjelenéseket megnyitva és egy eredményre rákattintva leáll az Ixnet - kiírja hogy működés leáll, a windows megoldást keres - Win7-el vagyunk egyelőre. Pl a labor eredményeket megnyitva nem csinál ilyet. Köszönöm, Kovács-Kléh László.

Varga Sándor
Wednesday, January 27, 2021 10:52:28 AM

Tompos G.

Kedves doktorúr,

Talán nem teljesen reménytelen az adatfeltöltés. Felkerültek felhasználói videók a webes felülettel kapcsolatban:

https://www.aeek.hu/eHVB-felhasznaloi-segedlet?fbclid=IwAR27QWscJnbUWJEI0uig2WODW-4UjURS4xPV0HfVnBvVp1Wqgkq-IToPKfs 

Itt látható egy ikon és van erre vonatkozó videó, hogy vagy lehetőség Excel-ből való beolvasásra. Ha ez valóban így lesz akkor Excel export-al megoldható lenne az adatfeltöltés.

Tompos G.

Köszönjük!

Varga Sándor
Varga Sándor
Wednesday, January 27, 2021 10:53:56 AM
Originally Posted by: kleh 

Tisztelt Infomix !

Az utóbbi időben többször előfordult, hogy az EESZT megjelenéseket megnyitva és egy eredményre rákattintva leáll az Ixnet - kiírja hogy működés leáll, a windows megoldást keres - Win7-el vagyunk egyelőre. Pl a labor eredményeket megnyitva nem csinál ilyet. Köszönöm, Kovács-Kléh László.

Kedves doktorúr,

egy távoli elérésre lenne szükség, hogy meg tudjuk nézni. Kolléganőm keresni fogja, hogy megbeszéljenek egy időpontot.

Addig azt kérem, hogy ha újra van ilyen leállás, jegyezze fel, hogy mikor történt.

Varga Sándor
dr.Kovács József
Wednesday, January 27, 2021 1:49:04 PM
Azt szeretném kérdezni, hogy általam az EESZT-ben rögzített profil adatot (védőoltás) tudom-e törölni?
dr.Kovács József
Bogi
  • Bogi
  • Veterán (Szint 18)
Wednesday, January 27, 2021 2:02:13 PM
Originally Posted by: dr.Kovács József 

Azt szeretném kérdezni, hogy általam az EESZT-ben rögzített profil adatot (védőoltás) tudom-e törölni?

Én pedig azt kérdezném, hogyan rögzítem az EESZT-ben a védőltást?[bizonyt]

Köszönöm

dr.Kovács József
Wednesday, January 27, 2021 2:15:44 PM
Originally Posted by: Bogi 

Köszönöm

EESZT panel tetején PRO beküldés.

dr.Kovács József
dr.Kovács József
Wednesday, January 27, 2021 2:24:15 PM
2007-es leletet nem tudok megjeleníteni (tif kiterjesztés). Segítséget kérek.
dr.Kovács József
Varga Sándor
Wednesday, January 27, 2021 3:02:46 PM
Originally Posted by: Bogi 

Köszönöm

A védőoltásokat az EESZT-be profil adatként lehet feltölteni, ez az EESZT panel Pro beküldés gombbal indítható.

Lehet választani új beküldést, vagy már beküldött adat módosítását.

Első körben az adat csoport típusát kell kiválasztani, pl. Kórtörténet-Védőoltások, majd az ehhez tartozó adatokat megadni. Azt, hogy ezek közül mit kötelező kitölteni az EESZT írja elő.

Arra vonatkozóan nincs semmi információnk, hogy a COVID oltások beadását lehet-e így feltölteni. A listából kiválasztható adatokat törzsadatként kapjuk, azokat nem tudjuk változtatni, amíg a törzs nem változik.

Ezen kívül két plusz információ megadása lehetséges ill. szükséges

A bizonyosság valamelyik eleme kiválasztandó, ez lehet a

• Saját megállapítás - az ellátó orvos által megállapított betegség, vagy az általa beadott oltás

• Más állapította meg - más ellátó által megállapított betegség, vagy az általa beadott oltás

• Beteg elmondása szerint

Az önrendelkezés kategória kitöltése esetén a más által történő lekérdezhetőséget lehet korlátozni.

Egy már feltöltött profil adatot úgy lehet törölni, hogy az új/módosítás listát lenyitjuk, és kiválasztjuk a listából a törlendő tételt. Majd ezt követően a lista jobb oldalán található piros X-re kell kattintani.

UserPostedImage

Varga Sándor
Varga Sándor
Wednesday, January 27, 2021 3:04:47 PM

Kedves doktorúr,

Kap valamilyen üzenetet, amikor megnyitná a leletet?

Varga Sándor
dr.Kovács József
Thursday, January 28, 2021 10:10:50 AM

Kedves doktorúr,

Kap valamilyen üzenetet, amikor megnyitná a leletet?

Nem kaptam semmilyen üzenetet, csak hiába kattintottam a lelet linkjére, nem történt semmi.

Ez valamilyen szinten megoldódott, mert a lekérdezés panelből indítva már megnyílt a lelet. (Eredetileg a fejlécben lévő ikonnal próbáltam).

dr.Kovács József