Kun Máté
Wednesday, March 1, 2023 1:21:35 PM
Originally Posted by: Dr. Szél Edit 

Az infolap bal felső sarkában levő gyógyszerelés táblázat oszlopai közé be lehetne tenni a felírt mennyiséget is? Egyébként nagyon jól használható, jól variálható 👌

Tisztelt Dr. Szél Edit!

Fejlesztési kérését rögzítettük ügyviteli rendszerünkbe, várhatóan az áprilisi verzióval kerül publikálásra a változtatás.

Üdvözlettel,

​​​​​​​Kun Máté

Böjtösné Judit
Wednesday, March 1, 2023 3:14:51 PM
Tisztelt Infomix!

A CV szűrésnél kézzel felviszem a laboradatokat, de amikor megnézem, minden betegnél más értéket mutat az eGFR, mint amit beírtam. Nem értem. Tudnának segíteni?

Böjtösné Judit

asszisztens

MediAT
Wednesday, March 1, 2023 3:48:53 PM
Tisztelt Infomix, Tisztelt felhasználók!

Utóbbi időben mindennapos probléma, hogy a TAJ ellenőrzés nem fut le, a jogviszony ellenőrző lámpa rózsaszín, emiatt nem enged elsőre felküldeni receptet. Ellenőrzés gombra kattintva általában zöld lesz, néhány kivételtől eltekintve. Ez NEAK hiba, vagy valami beállítási probléma? Másnál is előfordul?

Köszönöm

Üdvözlettel,

Sziliné Ildikó

Sz. Tamás
Thursday, March 2, 2023 10:17:49 AM
Originally Posted by: Böjtösné Judit 

Tisztelt Infomix!

A CV szűrésnél kézzel felviszem a laboradatokat, de amikor megnézem, minden betegnél más értéket mutat az eGFR, mint amit beírtam. Nem értem. Tudnának segíteni?

Böjtösné Judit

asszisztens

Tisztelt Böjtösné Judit!

Előfordulhat, hogy a program laborvizsgálat törzsében több eGFR szerepel, és rossz helyre került beírásra.

Kérem írjon levelet az infomix@infomix.hu email-címre, milyen telefonszámon tudjuk keresni.

Üdvözlettel:

Sz. Tamás

Sz. Tamás
Thursday, March 2, 2023 10:25:29 AM
Originally Posted by: MediAT 

Tisztelt Infomix, Tisztelt felhasználók!

Utóbbi időben mindennapos probléma, hogy a TAJ ellenőrzés nem fut le, a jogviszony ellenőrző lámpa rózsaszín, emiatt nem enged elsőre felküldeni receptet. Ellenőrzés gombra kattintva általában zöld lesz, néhány kivételtől eltekintve. Ez NEAK hiba, vagy valami beállítási probléma? Másnál is előfordul?

Köszönöm

Üdvözlettel,

Sziliné Ildikó

Tisztelt Sziliné Ildikó!

https://jogviszony.neak.gov.hu/  weboldal nem elérhető. Tapasztalataink alapján ezekben az időszakokban az partnereknél sem működik a jogviszony ellenőrzés.

Érdemes tudni, a programban ha van olyan ellátás ahol nem történt meg jogviszony ellenőrzés, akkor a program kilépéskor szól, és van lehetőség utólagos jogviszony ellenőrzésre.

Üdvözlettel:

Sz. Tamás

MediAT
Thursday, March 2, 2023 10:50:18 AM
Kedves Tamás!

Igen, a program minden nap végén figyelmeztet, mindig van ilyen beteg, akinek utólag kell ellenőrizni. Akkor nem program beállítási hiba, hanem NEAK. Ezt akartam tisztázni.

Köszönöm

Sziliné Ildikó

Böjtösné Judit
Thursday, March 2, 2023 11:46:59 AM
A több eGFR értéken túl vagyok, küldtem emailt. 

Köszönöm

dr. Szemerédi László
Monday, March 13, 2023 12:33:31 PM
T Infomix!

Magisztrális gyógyszer felírásakor mindig előjön a következő felugró ablak: "A magisztrális felírás során kizárólag egyedi összetételű magisztrális gyógyszer rendelésére van lehetősége." Ezt mindig le kell okézni, mást nem is lehet vele tenni. Nem lehetne ezt eltüntetni? Ennyi erővel ez is felugorhatna: "További szép napot!". 😉

Sári László
Tuesday, March 14, 2023 1:03:32 PM
Originally Posted by: dr. Szemerédi László 

T Infomix!

Magisztrális gyógyszer felírásakor mindig előjön a következő felugró ablak: "A magisztrális felírás során kizárólag egyedi összetételű magisztrális gyógyszer rendelésére van lehetősége." Ezt mindig le kell okézni, mást nem is lehet vele tenni. Nem lehetne ezt eltüntetni? Ennyi erővel ez is felugorhatna: "További szép napot!". 😉

Tisztelt dr. Szemerédi László!

A figyelmeztetés az OKFŐ kérésére került bele a programba, sajnos azt nem tudjuk kivenni.

Dr.Kiss Katalin
Friday, March 17, 2023 1:17:09 PM
T.Infomix!

Irányítószám és helységnév beírásakor a következő hibával találkoztam (lakcím, munkáltató cím):

Beírtam a helyes irányítószámot, a 2943-at, ami normál esetben Bábolnáé lenne, de Tárkány (Ölbő pusztát) adta a gép mellé. Próbáltam megfordítani, hogy Bábolnát írtam be, de csak Tiszabábolna emelődött be.

Kérném segítségüket!

Köszönettel: Kuti Erika

palenkascs
Friday, March 17, 2023 4:05:51 PM
Originally Posted by: Dr.Kiss Katalin 

T.Infomix!

Irányítószám és helységnév beírásakor a következő hibával találkoztam (lakcím, munkáltató cím):

Beírtam a helyes irányítószámot, a 2943-at, ami normál esetben Bábolnáé lenne, de Tárkány (Ölbő pusztát) adta a gép mellé. Próbáltam megfordítani, hogy Bábolnát írtam be, de csak Tiszabábolna emelődött be.

Kérném segítségüket!

Köszönettel: Kuti Erika

Köszönjük az észrevételét, továbbítom a fejlesztő kollégáknak és ellenőrzik, elvégzik a szükséges dolgokat, megoldásig vagy válaszig szíves türelmét kérjük!

Dr.Kiss Katalin
Monday, March 27, 2023 2:07:25 PM
Jó napot kívánok!

Érdeklődni szeretnénk, hogy sikerült-e a márc.17-én jelzett irányítószám problémánkra megoldást találni?

Jelen esetben egy  újszülött bejelentkezést kellene rögzítenem, de a lakcímet nem tudom jelölni. Hogy írjuk meg így a babának a kezdő csomag recepteket a mai megjelenésénél?

Üdv.Kuti Erika

palenkascs
Monday, March 27, 2023 3:17:04 PM

Jó napot kívánok!

Érdeklődni szeretnénk, hogy sikerült-e a márc.17-én jelzett irányítószám problémánkra megoldást találni?

Jelen esetben egy  újszülött bejelentkezést kellene rögzítenem, de a lakcímet nem tudom jelölni. Hogy írjuk meg így a babának a kezdő csomag recepteket a mai megjelenésénél?

Üdv.Kuti Erika

Üdvözlöm!

Holnapi napra egyeztett távoli internetes eléréssel megoldjuk az Ön által jelzett problémát.

Dr. Szél Edit
Friday, March 31, 2023 8:33:55 AM
Korábban már szóba került, hogy helyettesítés alatt nem tudjuk megnyitni a helyettesített orvos beutalásait ( pl. labor), ill. leleteit. Akkor azt az ígéretet kaptuk, hogy meg fogják oldani a hozzáférést.  A labor lelet beírásnál és a szakorvosi javaslat felvételénél is fontos lenne az adott beutalás/lelet megnyitása. 

Köszönöm

Kamocsay Gabriella nővér 

pheni
  • pheni
  • Haladó (Szint 10)
Sunday, April 2, 2023 5:36:52 PM
Kedves Szerkesztők!

Hogy tudom megnézni az 5. előadását? (Online előadás-sorozat 5. rész - Prevenció és hasznos trükkök az Ixnetben)

Ha rákattintok, nem történik semmi

Előre is köszönöm a segítséget!

kleh
  • kleh
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Monday, April 3, 2023 2:36:43 PM
Tisztelt Infomix!

Kérném az indikátor modul bekapcsolását (első benyomás nagyon jó) ill nem tudom hogy kell a rendszeren állítani, hogy az e-jeletés rendszerrel összhangba legyen.

Előlegbe még annyit kérdeznék, hogy a betegek kiértesítéséhez kell Páciens portál is?

Köszönöm, Kovács-Kléh László, Ecser.

kantorm
Monday, April 3, 2023 2:41:02 PM
Originally Posted by: pheni 

Kedves Szerkesztők!

Hogy tudom megnézni az 5. előadását? (Online előadás-sorozat 5. rész - Prevenció és hasznos trükkök az Ixnetben)

Ha rákattintok, nem történik semmi

Előre is köszönöm a segítséget!

Tisztelt pheni!

A videókat tartalmazó oldal csak bejelentkezés után tekinthető meg, amit a "Személyes" menüpontban tud megtenni.

Ha ez megtörtént, akkor a video megtekintése gombra kell kattintani.

Így próbálkozott?

83

Click to View Image

Üdvözlettel,

Kántor Máté

infomix

Patkó Balázs
Monday, April 3, 2023 2:55:22 PM
Originally Posted by: kleh 

Tisztelt Infomix!

Kérném az indikátor modul bekapcsolását (első benyomás nagyon jó) ill nem tudom hogy kell a rendszeren állítani, hogy az e-jeletés rendszerrel összhangba legyen.

Előlegbe még annyit kérdeznék, hogy a betegek kiértesítéséhez kell Páciens portál is?

Köszönöm, Kovács-Kléh László, Ecser.

Tisztelt Kovács-Kléh László!

A modul június végéig mindenki számára elérhető, előtte nem sokkal érdemes majd a Rendszer / Modulok ki-, bekapcsolása menüpontban az Indikátor Asszisztens modult megrendelni.

A modul az e-jelentésről fogja letölteni mindig a legfrissebb jelentést, ez egyenőre inaktiv mindenkinél. Még csak most adta ki a NEAK az első jelentést az új rendszer szerint, vizsgáljuk, hogy kell-e változtatni a bedolgozáson, amint készen vagyunk, elérhető lesz mindenki számára a bedolgozás is.

Az asszisztens ablakon email-t lehet küldeni a pácienseknek, ehhez csak annyi kell, hogy az email küldés be legyen állitva a programba, nem szükséges hozzá a Páciens Portál modul.

MediAT
Tuesday, April 4, 2023 12:02:30 PM
Tisztelt Infomix!

A mai tájékoztatóban az szerepel, hogy az indikátor asszisztens a parxisnak megfelelő táblázatot fogja megnyitni. Mi gyerekrendelő vagyunk, mégis felnőttpraxisnak megfelelő a táblázatunk. Mit kell átállítsak, hogy jó legyen? Az Ixnet rendszer/szervezet praxis karbantartásban gyermekrendelő van beállítva.

Köszönöm a segítséget.

Sziliné Ildikó

palenkascs
Tuesday, April 4, 2023 2:44:45 PM
Originally Posted by: MediAT 

Tisztelt Infomix!

A mai tájékoztatóban az szerepel, hogy az indikátor asszisztens a parxisnak megfelelő táblázatot fogja megnyitni. Mi gyerekrendelő vagyunk, mégis felnőttpraxisnak megfelelő a táblázatunk. Mit kell átállítsak, hogy jó legyen? Az Ixnet rendszer/szervezet praxis karbantartásban gyermekrendelő van beállítva.

Köszönöm a segítséget.

Sziliné Ildikó

Holnap 12.30 körül keresni fogom Önöket és távoli eléréssel gyorsan megoldjuk a problémát.

MediAT
Wednesday, April 5, 2023 7:59:34 AM
Köszönöm szépen, várni fogom.

Üdv,

Sziliné Ildikó

Dr. Szél Edit
Thursday, April 6, 2023 8:12:15 AM
Hogyan tudok betegdokumentációt (törzskarton) exportálni? Ixnetet használunk mindkét rendelőben. 

Köszönöm

Kamocsay Gabriella nővér

palenkascs
Thursday, April 6, 2023 8:59:35 AM
Originally Posted by: Dr. Szél Edit 

Hogyan tudok betegdokumentációt (törzskarton) exportálni? Ixnetet használunk mindkét rendelőben. 

Köszönöm

Kamocsay Gabriella nővér

Erre a célra (Páciens adatok kitöltése, betöltése 2 ixnet rendszer között) a Regisztráció - Páciens adatok kitöltése menü használható.

A menübe belépve a 'Páciens választás' gomb segítségével tud 1 vagy több kitöltendő pácienst kiválasztani.

Kiválasztást követően a menü felső részén a ... gombra kattintva tudja megadni, hogy hova töltse ki ezeket a páciens adatokat, majd a menü jobb oldalán a kitöltés gomb segítségével elvégezheti a kitöltést.

A betöltése pedig hasonlóan történik, a 'cél' ixnet rendszerben, ahova szeretnénk betölteni, vigyék át pl.: pendrive segítségével a kitöltött adatokat, majd nyissák a meg a Regisztráció - Páciens adatok betöltése menüt.

Itt szintén a ... gombra kattintva kell megadni a megfelelő útvonalat, mégpedig Azt, ahol az előzőekben kitöltött adatok találhatók, majd a 'Betöltés' gomb segítségével elvégezhetik a betöltést.

Javasolt a kitöltés előtt kijelenteni a pácienseket.

sbpanka
Tuesday, April 25, 2023 7:45:25 AM
Tisztelt Infomix!

A 216 indikátorosdi-szűrősdi résznél, ha a betegnek van az adott időszakra már elvégzett szűrése, nem lehetne az infólapon valahol, vagy mnt a gyógyszerallergia "áthelyezhető" szöveg, jelzés, zöldpipa vagy bármi hasonló jelzés, hogy lássuk, kinek van kész, kinek nincs, mikor a beteget megnyitjuk? 

Először a sarokban levő felugró post-it-ben gondolkodtam, de azt az opciót kilőttük amikor a 3 generáció futott, így az elég nagy munka lenne mindenkinél kitörölgetnem, hogy most másra használjam. 

Ugyan itt, ha egyszer BK indexnél írtunk be adatot, a legközelebbi ellátásnál már ki kell törölni, mert a rendszer átemeli a korábbi értéket, és bekerül a PK -ba is, holott akkor nem végeztünk BKI vizsgálatot, tehát ki kell szedni - erre lehetne vmi megoldás? . (tudom, zavaros a megfogalmazásom, szinte mindig, bocsánat) 

Előre is köszüönöm, szép napot! 

Panka

palenkascs
Friday, April 28, 2023 3:45:34 PM
Originally Posted by: sbpanka 

Tisztelt Infomix!

A 216 indikátorosdi-szűrősdi résznél, ha a betegnek van az adott időszakra már elvégzett szűrése, nem lehetne az infólapon valahol, vagy mnt a gyógyszerallergia "áthelyezhető" szöveg, jelzés, zöldpipa vagy bármi hasonló jelzés, hogy lássuk, kinek van kész, kinek nincs, mikor a beteget megnyitjuk? 

Először a sarokban levő felugró post-it-ben gondolkodtam, de azt az opciót kilőttük amikor a 3 generáció futott, így az elég nagy munka lenne mindenkinél kitörölgetnem, hogy most másra használjam. 

Ugyan itt, ha egyszer BK indexnél írtunk be adatot, a legközelebbi ellátásnál már ki kell törölni, mert a rendszer átemeli a korábbi értéket, és bekerül a PK -ba is, holott akkor nem végeztünk BKI vizsgálatot, tehát ki kell szedni - erre lehetne vmi megoldás? . (tudom, zavaros a megfogalmazásom, szinte mindig, bocsánat) 

Előre is köszüönöm, szép napot! 

Panka

Tisztelt Sbpanka!

Szűrésekkel (és sok más tennivalóval) kapcsolatban legyen szíves megpróbálni az 'Esedékes teendők' panel bekapcsolását, annak finomhangolását:

Először is ellenőrizze, hogy a panel be van-e kapcsolva: nézze meg az IxNet rendszer jobb oldalánál, hogy lát-e fekete alapon fehér felirattal "Esedékes teendők" fület, ha nem, bekapcsolásához az IxNet rendszer fenti lehetőségei között kattintson a "Panelek" majd az alatta megjelenő lehetőségek között az "Esedékes teendők" gombra.

Így már kikerül jobb oldalra a panel.

Beállítása és működése:

A panel feladata, hogy rengeteg beállítható esedékességet figyel és különböző módon tudtunkra adja, jelzi nekünk.

Érdemes leszűkíteni csak a fontos dolgokra, így tegye a következőt:

Miután jobb oldalon megjelent a "Esedékes teendők" panel, húzza rá az egeret, majd a beúszó ablak felső részén kattintson a "Beállítások" fülre.

Itt a felsorolásban lehetőség szerint csak azt pipálja, amiért szeretné, hogy a program szóljon, javaslom a következőket: Háziorvos-indikátor, Háziorvos-indikátor-letöltetlen részletes, Háziorvos-szűrés.

Valamint a pipálási lehetőségek alatt ne legyen pipa a 2 beállítás mellett (értesítés üzenetek 1-2).

Fentiek megléte mellett vegyen elő egy olyan pácienst, akinél még biztos nem végezték el, rögzítették az említett 216-os szűrést és amit tapasztalnia kellene: páciens megnyitásakor jobb also sarokban egy kis felugró ablak jelzi, hogy vagy esedékes tennivaló, közte pedig szerepel, hogy "-szűrés".

Erre kattintva előjön a panel és mutatja az esedékes szűréseit, közötte pedig a 216-ost, eztr követően próbáljon elővenni egy olyan pácienst, akinél már elvégezték - hasonlót kell tapasztalnia mint első esetben, viszont ott már nem fog szerepelni a 216-os szűrés.

Dr.Kiss Katalin
Thursday, May 4, 2023 4:40:28 PM
T.Infomix!

Az oltási lap "egyéb oltásoknál" téves beírás történt. Szerettem volna kitörölni, de a törlés sornál hiányzik az X jel és nem engedi annak eltávolítását.

Az a piros X jel a folyamatos oltásoknál jelen van, a törlés ott működik, de az "egyéb"-nél nem.

Hogyan tudom eltávolítani a beírt oltást és annak adatait?

Előre is köszönöm szépen!

Üdvözlettel: Kuti Erika - asszisztens

palenkascs
Monday, May 8, 2023 7:58:19 AM

T.Infomix!

Az oltási lap "egyéb oltásoknál" téves beírás történt. Szerettem volna kitörölni, de a törlés sornál hiányzik az X jel és nem engedi annak eltávolítását.

Az a piros X jel a folyamatos oltásoknál jelen van, a törlés ott működik, de az "egyéb"-nél nem.

Hogyan tudom eltávolítani a beírt oltást és annak adatait?

Előre is köszönöm szépen!

Üdvözlettel: Kuti Erika - asszisztens

Távoli eléréssel megnéztük és megbeszéltük az észrevételt.

TomposG
Wednesday, May 17, 2023 11:02:02 AM
Nem működik a program keresőképtelenség miatt sürgős beutalás funkciója. Hosszú tp-es betegenél nem jelenik meg a gomb amivel le lehetne kérdezni  a jogosultságot.  Ha ezt megkerülve próbálom beutalni, nem engedi nyomatani a program a beutalót. Valószínűleg nem nálam van a hiba mert megpróbáltuk másik rendelőben is. 

Tompos G

kantorm
Wednesday, May 17, 2023 3:57:56 PM
Originally Posted by: TomposG 

Nem működik a program keresőképtelenség miatt sürgős beutalás funkciója. Hosszú tp-es betegenél nem jelenik meg a gomb amivel le lehetne kérdezni  a jogosultságot.  Ha ezt megkerülve próbálom beutalni, nem engedi nyomatani a program a beutalót. Valószínűleg nem nálam van a hiba mert megpróbáltuk másik rendelőben is. 

Tompos G

Tisztelt Doktor Úr!

Köszönjük észrevételét, fejlesztőink már javították a problémát, jelenleg tesztelés alatt van.

Várhatóan holnap, gyorsfrissítéssel publikáljuk, melyről RSS üzenetben és a fórumon is értesítjük majd Önöket!

Üdvözlettel,

Kántor Máté

Nagy Attila
Thursday, May 18, 2023 1:29:46 PM
Tisztelt felhasználóink!

Az IxNet 3.35-ös verziójához elkészült a Gyorsfrissítés ami újra elérhetővé teszi a TAJ szám Soron Kívüli jogosúltság lekérdezését Sürgős beutalásokhoz.

Türelmüket köszönjük!