Sajnos az intézményen belüli ABC-s rendelési lista régi probléma-gondolom ántsz kód vagy valami más dönt (csak nem a betük) hogy mi legyen a sorrend. beírom hogy Bajcsy oszt nem adja az Isten hogy megtalálják valamit...jól van ez így....
más: ÁNTSZ kérdezi hogy hova könyveljük el az ápolási tevékenséget. sehoháva, mert erre dedikált rubrika az ellátásban nincs. mikor vissza kell nézni hogy ki milyen ápolási tevékenységbe részesült-gyógytorna, infuziós kezelés, stb, nem lehet kigyűjteni....de nem panaszkodok tovább. Bocsánat, Kovács-Kléh László, Ecser.
Tisztelt Kovács-Kléh László dr.!
Ha az intézményen belüli keresés alatt az intézetválasztásra gondol (pl. beutalás, laborkérés, hozott lelet...), akkor ott az ablak jobb szélén középtájon van egy opció, hogy Rendezés, amely alatt lehet választani Kód és Név opció közül, én attól tartok, hogy Önöknél itt van Kódra állítva, és ez okozza a problémát.
Ápolás rögzítésére természetesen van lehetőség a programban, az egyszerűbb módja, hogy a Háziorvosi ellátás ablakon, a metrikus adatok alatt be lehet pipálni hogy Ápolás, és akkor oda gyorsan egyszerűen rögzíthető az ápolás ténye. Amennyiben bővebb információkat szeretne kitölteni, megadni, úgy tudom ajánlani a menüben a Rendelés / Ápolási tevékenység menüpontot, ahol sok egyéb adat is megadható az ápolás ténye mellé. Természetesen mindezekhez vannak külön listázó menüpontok is.
Amennyiben bármelyik kérdést félreértettem, vagy pontosítani szeretne, a könnyebb kommunikáció érdekében kérem jól ismert telefonszámunkon jelentkezzen, hogy minden apró részlet a helyére kerülhessen a dolgokkal kapcsolatban.
Köszönettel: Farkas Milán