Kedves Zoltán!
Én e-mailben ígéretet kaptam arra, hogy a virológiai kérőlap az IxNet 3.71 verziójától lesz elérhető. Ez azt jelenti, hogy csak kb. a december közepi veriótól lesz? Még egy hónapig kell irogatni kézzel??
Ha az igazolás nem kerül fel az EESZT-be, akkor ha megnyitom módosításra, ahogy javasolja, nem aktív a zöld pipa, tehát nem tudom újra felküldeni, új igazolást kell kezdeni, dupla munka. Kérem akkor aktiválni a zöld pipát, hogy a javaslata szerint tudjam újraküldeni!
A felküldött igazolásokat én az EESZT fül DOC ablakban kérdezem le, sokkal egyszerűbb, a menük, listák...menüpontban nem szerepel egyébként sem (nálam).
Üdvözlettel
Sziliné Ildikó
Tisztelt Sziliné Ildikó!
Fejlesztői kapacitásunk és felülvizsgálat függvényében igyekszünk minden felhasználói kérésnek megfelelni, azonban vannak feladatok, amelyek nagyobb leterheltséget eredményeznek fejlesztői kapacitásunkban.
A virológiai vizsgálatkérő lapot érintő kérésével kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni, hogy a fent említett priorizálás hatására, várhatóan az IxNet 3.74-es verziójával lesz publikálva, december első felében.
Az igazolás az EESZT-be felkerül, azonban vélhetően nem sikerül annak feldolgozása. Amennyiben az EESZT-be nincs feltöltve a kérdéses tétel, abban az esetben az a lehetőség él, hogy újra felküldje a program. Abban az esetben, ha az újra felküldött igazolás szintén nem kerül feldolgozásra, megpróbálhatja ismételten beküldeni vagy az EESZT-t felkeresni az adott problémával kapcsolatban.
A listázót külön kell beállítani, ha látni szeretné a feldolgozási eredményeket. Ezt a következő módon tudja megtenni:
Menü -> Rendszer -> Menü karbantartás. Az itt megnyíló ablakban a plusz gombra kattintva tudja lenyitni a Listák - Jelentések lehetőséget, azon belül a Forgalmi adatok-at és az alján "pipálja ki" a Kiállított igazolások menüpontot.
Ha elvégezte a beállítást, akkor meg fog jelenni egy listázó a fent megnevezett helyen, ahol egységesítve láthatja időszakra lebontva az összes eredményt, EESZT státusszal ellátva.
Remélem válaszommal tudtam segíteni Önnek!
További szép napot és eredményes munkát kívánok,
Üdvözlettel,
Paksai Bence
Infomix Kft.