Böjtösné Locher Judit
Wednesday, January 15, 2025 12:09:02 PM
Sikerült, nagyon köszönöm!
FMilan
Wednesday, January 15, 2025 12:16:16 PM
Örülünk hogy sikerült megoldani a problémát. Bármilyen egyéb kérdés esetén állunk rendelkezésére.

Originally Posted by: Böjtösné Locher Judit 

Sikerült, nagyon köszönöm!

Sári László
Wednesday, January 15, 2025 2:59:00 PM
Originally Posted by: Dr. Szél Edit 

A Spikevax JN. 1 továbbra sincs a hivatalos oltástörzsben? 

Originally Posted by: FMilan 

Tisztelt doktornő!

Köszönjük a jelzést, a problémát már mások is jelezték a napokban. Sajnos a neten megtalálható hivatalos oltástörzsben, amely alapján dolgozunk, ez az oltás még néhány napja nem volt megtalálható (talán már az), a lényeg hogy nem értesültünk az új oltás meglétéről, ezért nem elérhető a programban. Már vettünk rá fel fejlesztési jegyet, amint a lehetőségek engedik igyekszünk berakni az oltást a programba, addig is szíves türelmét kérjük.

Originally Posted by: Bacskai Mária 

koronavírus-oltás könyvelésénél gond, hogy az új oltóanyag neve Spikevax JN.1 (az ágazati portál oltásrögzítésnél is ez a vakcina jön fel), de az Ixnet oltási lapon még az előző, Spikevax XBB (előző) oltóanyagot könyveli a program, ha az EESZTből tölti le, akkor is. HA viszont kézzel írom be a helyes nevet, duplán van könyvelve (saját beírás és az EESZTből leszedett oltás is ott van).

Tisztelt doktornő!

Köszönjük a jelzést, a problémát már többen jelezték. Vettünk rá fel fejlesztési jegyet, amint a lehetőségek engedik igyekszünk berakni az oltást a programba, addig is szíves türelmét kérjük.

MediAT
Friday, January 17, 2025 10:47:59 AM
Tisztelt Infomix!

Az önök által biztosított előjegyzési platformot használjuk időpont foglalásra. Már többedszer jelzik felháborodottan a szülők, hogy sikeres időpont foglalást követően -amit kiküldött e-mail is igazol-, több órára rá kapnak egy olyan e-mailt, ami szerint mi töröltük az ő előjegyzésüket. Ami biztos, hogy ez olyankor szokott előfordulni, amikor egy időpontra egyszerre ketten kattintanak és foglalják le. Hálásak lennénk, ha ezt a technikai problémát nem kennék ránk, hanem egyszerű magyarázattal élnének ilyenkor a törlő levélben. 

Idézem a szülői levelet: "...Az éjjel foglaltam idöpontot Önhöz 13:20ra, meg is kaptam a visszaigazolást hogy sikeres volt. Majd ma 10 órakkor jött az email hogy törölte a foglalásom, ez rendszer hiba vagy elmarad a rendelés?" A kiküldött levél: "Sajnálattal értesítjük, hogy orvosa az alábbi előjegyzését törölte. Kérjük, foglaljon új időpontot!"

Üdvözlettel,

Sziliné Ildikó, asszisztens

Böjtösné Locher Judit
Monday, January 20, 2025 9:27:12 AM
Tisztelt Infomix!

Az lenne a kérdésem, hogy ha egy gyógyszernél rossz adagolást mentettek el, azt hogyan tudom javítani? Konkrét esetben az Inhafort 120 db helyett 180 db-ra lett elmentve, emiatt az ellátás dátuma nem stimmel, és ez folyamatosan tolódik. Remélem érthető a kérdés. :)

Kincs Elza Alexandra
Monday, January 20, 2025 10:20:01 AM
Originally Posted by: MediAT 

Tisztelt Infomix!

Az önök által biztosított előjegyzési platformot használjuk időpont foglalásra. Már többedszer jelzik felháborodottan a szülők, hogy sikeres időpont foglalást követően -amit kiküldött e-mail is igazol-, több órára rá kapnak egy olyan e-mailt, ami szerint mi töröltük az ő előjegyzésüket. Ami biztos, hogy ez olyankor szokott előfordulni, amikor egy időpontra egyszerre ketten kattintanak és foglalják le. Hálásak lennénk, ha ezt a technikai problémát nem kennék ránk, hanem egyszerű magyarázattal élnének ilyenkor a törlő levélben. 

Idézem a szülői levelet: "...Az éjjel foglaltam idöpontot Önhöz 13:20ra, meg is kaptam a visszaigazolást hogy sikeres volt. Majd ma 10 órakkor jött az email hogy törölte a foglalásom, ez rendszer hiba vagy elmarad a rendelés?" A kiküldött levél: "Sajnálattal értesítjük, hogy orvosa az alábbi előjegyzését törölte. Kérjük, foglaljon új időpontot!"

Üdvözlettel,

Sziliné Ildikó, asszisztens

Kedves Sziliné Ildikó,

Egyeztettem a fejlesztőkkel az észlelt hiba folytán. A hibát a kollégák megtalálták a javítás folyamatban van, megoldásig a türelmüket kérjük.

Üdvözlettel;

Kincs Alexandra

palenkascs
Tuesday, January 21, 2025 7:50:56 AM

Tisztelt Infomix!

Az lenne a kérdésem, hogy ha egy gyógyszernél rossz adagolást mentettek el, azt hogyan tudom javítani? Konkrét esetben az Inhafort 120 db helyett 180 db-ra lett elmentve, emiatt az ellátás dátuma nem stimmel, és ez folyamatosan tolódik. Remélem érthető a kérdés. :)

Tisztelt Böjtösné Locher Judit!

Az üzenetéből ha jól sejtem egy nem támogatott készítmény kiszerelésének téves mennyisége került mentésre, ami egyszerűen javítható:

Receptírás során vegye fel az érintett készítményt, majd az adagolásnál, ahol a szürke mezőben látszódik a módosítani kívánt kiszerelés, tőle picivel lentebb balra kattintson a Számítógépet ábrázoló gombra, mikor a gomb átvált számítógépre és ceruzára, akkor még egyszer kattintson, és ekkor már kinullázódik az adagolás mező, ahova újra beírhatja a megfelelő értéket.

Böjtösné Locher Judit
Tuesday, January 21, 2025 6:55:09 PM
Originally Posted by: palenkascs 

Tisztelt Infomix!

Tisztelt Böjtösné Locher Judit!

Az üzenetéből ha jól sejtem egy nem támogatott készítmény kiszerelésének téves mennyisége került mentésre, ami egyszerűen javítható:

Receptírás során vegye fel az érintett készítményt, majd az adagolásnál, ahol a szürke mezőben látszódik a módosítani kívánt kiszerelés, tőle picivel lentebb balra kattintson a Számítógépet ábrázoló gombra, mikor a gomb átvált számítógépre és ceruzára, akkor még egyszer kattintson, és ekkor már kinullázódik az adagolás mező, ahova újra beírhatja a megfelelő értéket.

Igen, erre gondoltam, köszönöm! Sikerült.

komoroczy
Thursday, January 30, 2025 5:48:25 PM
Tisztelt Infomix Kft!

Nem tudom rögziteni a beteg fotóját az info panelon. Az elfogadásig minden rendben,de a kép nincs rajta a panelon.

Dr.Ghanem Niyaz
Thursday, January 30, 2025 8:01:06 PM
Sőt már a CRP vagy vizelet ereményt sem engedi fotóként csatolni a prxisközösségbe.
Nagyné Csonka Lilla
Friday, January 31, 2025 8:34:35 AM
Originally Posted by: komoroczy 

Tisztelt Infomix Kft!

Nem tudom rögziteni a beteg fotóját az info panelon. Az elfogadásig minden rendben,de a kép nincs rajta a panelon.

Tisztelt Komoróczy Péter dr.,

Az ön által jelzett hiba jelenség a következő számon lett iktatva: 37267.

A hiba javításáig szíves türelmét kérnénk. 

További szép napot!

Üdvözlettel;

Nagyné Csonka Lilla

Nagyné Csonka Lilla
Friday, January 31, 2025 2:20:37 PM
Originally Posted by: Dr.Ghanem Niyaz 

Sőt már a CRP vagy vizelet ereményt sem engedi fotóként csatolni a prxisközösségbe.

Tisztelt Ghanem Niyaz dr.,

Telefonbeszélgetésünk során próbáltuk reprodukálni az Ön által jelzett hibát, azonban a program megfelelően működött. 

Problémát nem tapasztaltunk visszajelzésük alapján.

Kérjük, amennyiben a jővöben kérdése merülne fel a program használattal kapcsolatban, legyen kedves felkeresni ügyfélszolgálatunkat, készséggel állunk rendelkezésére!

További szép napot,

Üdvözlettel,

Nagyné Csonka Lilla 

kleh
  • kleh
  • Veterán (Szint 20 - Max)
Monday, February 3, 2025 2:18:00 PM
Tisztelt Infomix !

A számlázó program kapcsán írok.

Cég részére irtunk számlát. Az adószám hibást volt, ezt a gép kikapcsoláskor jelezte is. Ez nagyon jó. De mégis az lenne a kérésem, hogy valami ellenörző rendszert nem lehet beiktatni még mielőtt lenyomtatom a számlát - ami utólag csak program kilépéskor fog kiderülni hogy hibás adatokat tartalmaz ? Mert így ezen okból történő sztrornózás már elkerülhető lenne. Köszönettel, Kovács-Kléh László, Ecser.

Sári László
Monday, February 3, 2025 4:16:21 PM
Originally Posted by: kleh 

Tisztelt Infomix !

A számlázó program kapcsán írok.

Cég részére irtunk számlát. Az adószám hibást volt, ezt a gép kikapcsoláskor jelezte is. Ez nagyon jó. De mégis az lenne a kérésem, hogy valami ellenörző rendszert nem lehet beiktatni még mielőtt lenyomtatom a számlát - ami utólag csak program kilépéskor fog kiderülni hogy hibás adatokat tartalmaz ? Mert így ezen okból történő sztrornózás már elkerülhető lenne. Köszönettel, Kovács-Kléh László, Ecser.

Tisztelt Kovács-Kléh László!

A vevő adószámának ellenőrzése már megtalálható a programban. Az ellenőrzéshez vevő adószáma után található Adószám ellenőrzése NAV-nál gombra (egy kék gömböcskében egy fehér i ikon) kell kattintani.

medicinke
Wednesday, February 5, 2025 11:19:44 AM
Lehet, hogy ez táveléréses kérdés.

1) A laborvizsgálatok karbantartásánál a kereső rész nem működik, bármit írok be nincs találat.

2) Az  EESZT-ből beemelt laboroknál egyes értékek (lipidek, TSH, INR) szövegként beemelődik, de kézzel a módosításra lépve üresek ezek a mezők, illetve az infolapra kirakott laborértékeknél sem jelennek meg, valamint a korábbi laboreredmények lekérdezésében sem.

Nincs belőlük több féle, amik voltak, azokat már összevontam.

???

Köszönöm.

Nagyné Csonka Lilla
Wednesday, February 5, 2025 12:46:23 PM
Originally Posted by: medicinke 

Lehet, hogy ez táveléréses kérdés.

1) A laborvizsgálatok karbantartásánál a kereső rész nem működik, bármit írok be nincs találat.

2) Az  EESZT-ből beemelt laboroknál egyes értékek (lipidek, TSH, INR) szövegként beemelődik, de kézzel a módosításra lépve üresek ezek a mezők, illetve az infolapra kirakott laborértékeknél sem jelennek meg, valamint a korábbi laboreredmények lekérdezésében sem.

Nincs belőlük több féle, amik voltak, azokat már összevontam.

???

Köszönöm.

Tisztelt Medicinke!

Szükséges lenne egy időpontot egyeztetni táveléréshez, hogy a problémát lássuk,ha szükséges javítani tudjuk.

Legyen kedves keresni ügyfélszolgálatunkat az alábbi telefonszámon  +36 1 214 563

További szép napot!

Üdvözlettel,

Nagyné Csonka Lilla

Sooky Barna dr.
Saturday, February 8, 2025 3:36:00 PM
Üdvözlet !

Email küldés az IXNET-ből,  Gmail levelőt használok erre a célra.. eddig rendben működött azonban most egy jelszóváltás után nem tudom beállítani a portálról eltűnt a korábbi ketlepcsosazonositas.pdf  nevű leírás .

Tehát

Google kétlépcsős azonosítás

SMTP.GMAIL.com

587 port

google felhasználónév

ALKALMAZÁSJELSZÓ   (16 karakter)

Ennek ellenére nem megy el a levél..

Kérem segítségüket  , köszönöm

Sooky Barna dr.
Saturday, February 8, 2025 11:05:49 PM
Még egy dolog, nagyon jó lenne bizonyos esetekben, ha az ellátásról készült "lelet" felkerülhetne az EESZT-be, tehát mondjuk egy kapcsolóval tudnám kérni mikor kerljen az eeszt-be is, nem kellen minihisz-t indítani ilyenkor.

Köszönöm

medicinke
Monday, February 10, 2025 8:36:26 AM
Az egészségpénztár adatoknál meg lehet adni a tagi azonosítót.

Meg lehetne oldani, hogy ez a számlára automatikusan rákerüljön?

FMilan
Tuesday, February 11, 2025 8:58:25 AM
Kedves Doktorúr!

A programban a gmail beállításhoz a következő dolgok kellenek: Szerver: smtp.gmail.com, port: 587, Oauth2 szolgáltatót jelenleg ki kell törölni (kék 😵, és kell a pipa az SSL/TLS mezőbe, majd a felhasználónévhez az e-mail cím @ előtti része, jelszóhoz pedig az Ön által is említett 16 karakteres alkalmazásjelszó. Ilyen beállítással kell hogy működjön a küldés, amennyiben nem, esetleg érdemes lenne megpróbálni készíteni egy új alkalmazásjelszót. Ha az sem segít, akkor esetleg érdemes kérnie egy távoli elérést, hogy nézzünk rá mi is, de normál esetben a fenti beállításokkal kellene működnie.

Originally Posted by: Sooky Barna dr. 

Üdvözlet !

Email küldés az IXNET-ből,  Gmail levelőt használok erre a célra.. eddig rendben működött azonban most egy jelszóváltás után nem tudom beállítani a portálról eltűnt a korábbi ketlepcsosazonositas.pdf  nevű leírás .

Tehát

Google kétlépcsős azonosítás

SMTP.GMAIL.com

587 port

google felhasználónév

ALKALMAZÁSJELSZÓ   (16 karakter)

Ennek ellenére nem megy el a levél..

Kérem segítségüket  , köszönöm

FMilan
Tuesday, February 11, 2025 9:07:34 AM
Kedves Doktorúr!

Ennek háttere sajnos háziorvosi rendszerből EESZT oldalról sem biztosított, ezért nincs jelenleg lehetőség ennek megvalósítására. Leletet például ambuláns és labor rendszerből lehet jelenleg beküldeni, háziorvosiból nincs rá mód.

Originally Posted by: Sooky Barna dr. 

Még egy dolog, nagyon jó lenne bizonyos esetekben, ha az ellátásról készült "lelet" felkerülhetne az EESZT-be, tehát mondjuk egy kapcsolóval tudnám kérni mikor kerljen az eeszt-be is, nem kellen minihisz-t indítani ilyenkor.

Köszönöm

Kincs Elza Alexandra
Tuesday, February 11, 2025 2:46:12 PM

Kedves Vörös Krisztián dr. úr,

Fejlesztővel egyeztettem, a kérése megoldható, hogy az egyéb mezőbe beemelje a tagi azonosítót.

üdözlettel;

Alexandra

Kincs Elza Alexandra
Wednesday, February 12, 2025 9:41:51 AM
Originally Posted by: Kincs Elza Alexandra 

Kedves Vörös Krisztián dr. úr,

Fejlesztővel egyeztettem, a kérése megoldható, hogy az egyéb mezőbe beemelje a tagi azonosítót.

üdözlettel;

Kincs Alexandra

Kedves Doktor úr,

A kollégákkal jobban utána jártunk a kérésének és kiderült, hogy a program az ön által kért beemelést már tudja. A beteg kartonján ki kell tölteni az egészségpénztári adatokat. Majd a számlán jelölni kell hogy Eg. pénzt. tag adatai vagy Páciens Eg. pénzt. adatai ezek jelölésével az egyéb mezőbe autómatikusan beemeli a nevet illetve a tagsági azonosítót is.

További szép napot!

Kincs Alexandra

kleh
  • kleh
Monday, February 17, 2025 2:06:43 PM
Tisztelt Infomix !

Ma kaptunk az egyetem laborjától egy kedves levelet, hogy amenniyben a beutaló nem tartalmaz bizonyos adatokat velem fogják kifizetetni (várhatják...). Pl. hogy a beteg neme is szerepeljen rajta. Rá lehetne ezt is varázsolni a fejlécre ? 

Meg az is bánatuk, hogy 90 napon ne legyen túli. Valami csipogó vagy önmegsemmisítő rendszer is kéne még hozzá....hogy lejárt - bár állítólag erről volt/van valami jogszabály, hogy nem jár le.

Az elsőt azt azért komolyan kérem. Köszönettel, Kovács-Kléh László, Ecser.

Bakos J
  • Bakos J
Tuesday, February 18, 2025 8:21:54 AM
Üdv!

Döbbenten olvasom az alábbiakat. Komolyan, szerintem egy külön bizottság van mindenhol, ami ezeket az állatságokat kitalálja. Szerintem egyébként a beutaló adattartalmát törvény szabja meg, nem a fogadó intézmény! Ennek utána kéne nézni, mert lehet jogtalan az ilyenfajta előírás. NEAK-nak kéne erre reagálni. Amúgy ez melyik egyetem?

Dr Bakos

Tisztelt Infomix !

Ma kaptunk az egyetem laborjától egy kedves levelet, hogy amenniyben a beutaló nem tartalmaz bizonyos adatokat velem fogják kifizetetni (várhatják...). Pl. hogy a beteg neme is szerepeljen rajta. Rá lehetne ezt is varázsolni a fejlécre ? 

Meg az is bánatuk, hogy 90 napon ne legyen túli. Valami csipogó vagy önmegsemmisítő rendszer is kéne még hozzá....hogy lejárt - bár állítólag erről volt/van valami jogszabály, hogy nem jár le.

Bakos J
  • Bakos J
Tuesday, February 18, 2025 8:25:23 AM
A szote labor ooldalán ez van fent, de a törvény is ide van idézve:

https://u-szeged.hu/szakk/clab/betegellatas/haziorvosoknak/beutalo-kotelezo 

itt nincs szó nemről.

Originally Posted by: Bakos J 

Üdv!

Döbbenten olvasom az alábbiakat. Komolyan, szerintem egy külön bizottság van mindenhol, ami ezeket az állatságokat kitalálja. Szerintem egyébként a beutaló adattartalmát törvény szabja meg, nem a fogadó intézmény! Ennek utána kéne nézni, mert lehet jogtalan az ilyenfajta előírás. NEAK-nak kéne erre reagálni. Amúgy ez melyik egyetem?

Dr Bakos

Tisztelt Infomix !

kleh
  • kleh
Tuesday, February 18, 2025 9:39:58 AM
Természetesen Budapest - Semmelweis
Paksai Bence
Tuesday, February 18, 2025 11:50:33 AM

Tisztelt Infomix !

Tisztelt Kovács-Kléh László dr., 

Az ön által jelzett fejlesztési kérést a következő számon iktattuk: 42137. Amennyiben a közeljövőben nem találkozik a Verzióváltó levélben a fejlesztéssel, annyiban a fenti számra hivatkozva kérdezheti kollégáinkat a fejlesztés állapotáról. 

Üdvözlettel, 

Paksai Bence

infomix kft.  

Sooky Barna dr.
Wednesday, February 19, 2025 9:54:56 PM
Gmail Ismét  :

Korábbi probléma megoldódott ... a megoldás az volt, hogy a "kezdeti lépések\ beállítások" panelen is meg kellett adni az új jelszót nemcsak az email beállítások panelen.  1 tesztz email el is ment rendeben , majd következő indításnál el sem indult az Ixnet.. mivel indításnál már google autentikációt kért, azonban nem ítélte biztonságosnak a programot.. szóval távsegítség lett , az Oauth -nál a google -t ki kellett venni, így már elindult a program.. viszont email továbbra sem megy.

Van esetleg végső megoldás ? vagy válasszak másik levelezőt ?  

Köszönöm [img]UserPostedImage [/img]

Sooky Barna dr.
Wednesday, February 19, 2025 10:18:33 PM
90

Click to View Image